ξερουμε ειναι παοκτσακι κτλ :P :P
Printable View
ξερουμε ειναι παοκτσακι κτλ :P :P
εχω κατι κολωδες στα μαλλια μου απο χτες..
Αμα είναι και λευκό, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς :!:
Γραφω βασεις αυριο στη μια.Τι θα γράψω?Τι θα γράψω?Σκατα.
Βασικα εχουμε συνέλευση την ιδια ωρα.Παιζει να ακυρωθει η εξέταση? :|
kai kala etsi prepei na ginetai alla praktika eksartatai apo ton kathigith k poso tha tou priksetai ta oumpala
Βασικα μας μισει.Ασε που στις 12 εξετάζονται οι αλλοι μισοι του τμηματος μας.Οποτε να γράψουν οι μισοι και οι αλλοι μισοι άλλη μερα..Χμμμ.. :P
e an einai etsi tote...
kalh epityxia :P
Οντως απο το καθηγητη εξαρταται,αλλα δυσκολο.Αυτοι θελουν να τελειωνουν. :cry:
Βασεις φιλε και εγω χαλι μαυρο.Τη χρωσταω τη Χημεια(ποια απ'ολες; ). :cry:
Ευχαριστω.Σημειωσεις SQL κανειιιιις? :DQuote:
Originally Posted by Swollen
http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/index.html
1900 σελίδες όλες δικές σου. :D
εμαθα οτι χτες χορεψα το Λοιτουμα με το βρακι μου μπροστα σε καμια 50 αρα ατομα!!
:rofl: :?
:thumbsup:
Ωραια!Τωρα που ειμαι και αρρωστος θα καταφερω να διαβασω γυρω στις 30 σελιδες! :PQuote:
Originally Posted by zihuatanejo
έλα sql είναι το εύκολο μέρος των βάσεων. 5 εντολές και 1 πράμα να καταλάβειςQuote:
Originally Posted by DarkOmeN
Να σου στειλω μια απλή βάση να την υλοποιήσεις σε sql, μιας και βαριέμαι αρκούντως? :P
:D
Όντως δεν ειναι πολυ δυσκολα.Απλα ελπιζω να τα θυμαμαι αυριο! :)
Kανενα καλο παιδι που να ασχολειται με γενετικους αλγοριθμους υπαρχει?
τιν αυτο το πραμα;
Από μακρυά κι αγαπημένοι είμαστε.
Το tamagothi θεωρητικά κάνει διπλωματική στο όλο θέμα ή κάτι τέτοιο. Είπα θεωρητικά όμως. :P
γαμάνε.
από ό,τι κατάλαβα, οι αλγόριθμοι κάνουν σαικς μεταξύ τους και μετά βγαίνει αποτέλεσμα
Ναι. Εγω κοιταζω το θεμα σαν αρχιτεκτονικα στοιχεια, τα οποια ψηφιοποιουνται, κωδικοποιουνται, και ως γενετικοι αλγοριθμοι δινουν μορφογενεση. Εχω οχημα δηλαδη, η πες το αλλιως αρχη μου τις θεωριες εξελιξης.
Δινουμε στο συστημα συγκεκριμενες παραμετρους, αυτο στην πορεια αυτονομειται, αυτο-οργανωνεται και εξελισσεται.
Natural selection δεν παιζει, γιατι ερχεται ο αρχιτεκτονας γενετιστης [μχεεεχεχε γελαστε οσο θελετε] και επιλεγει την περιπτωση, το Mutation Που γουστερνει καλυτερα.
Ψαχνω προγραμματακια και κωδικες για να παιξω και να μαθω.
Ακουω πως το rhino το catia και το processing ειναι καλα. και η bentley εβγαλε κατι σε αναλογο υφος.
Οποιος υπεροχος ανθρωπας ασχολειται, ειτε καθαρα στο θεμα της γεννετικης, ειτε μαθηματικος, πληροφορικαριος, αρχιτεκτονας, και ξερει κατι σχετικα η εχει καποιο προγραμμα, please, ας επικοινωνησει.
Μαζευω υλικο για διδακτορικο, και η οποια συμβολη θα αναφερθει φυσικα και θα εκτιμηθει δεοντως.
τι mutation μπορεί να βγει από κάτι αρχιτεκτονικό; :?
keywords: morphogenesis, generative architecture.
Ενδεικτικα, δες το εξης
http://architecture.mit.edu/descomp/events.htm
Τα στοιχεια του κτιριου γινονται φηψια. Κωδικοποιεις πχ το παραθυρο, την πορτα, τους τοιχους, τα δομικα στοιχεια κ.ο.κ σε binary form, και γινονται μαθηματικες εξισωσεις, κωδικες, γενετικοι αλγοριθμοι. Ολα δουλευουν ως συμβολα και ακολουθουν τους κανονες της θεωριας της εξελιξης. Δημιουργεις γενοτυπους και φαινοτυπους που δινουν απειρες μορφες εξελιξης.
Στη μηχανικη εποχη ο αρχιτεκτονας εχει στο μυαλο του μια prefix ιδεα για το πως θελει να ειναι το κτιριο του.
Στην ηλεκτρονικη εποχη, αρχικως, με τις πρωτες ψηφιακες τεχνολογιες, εχει τη δυνατοτητα, να δει με καποια σχεδια την αναπαρασταση της ιδεας του, την απεικονιση της.
Με τους γενετικους αλγοριθμους περναμε πλεον σε μια μεγαλυτερη γκαμα επιλογων, των οποιων την υπαρξη δεν γνωριζαμε απαραιτητα a priori.
Ξεκιναμε με καποιες παραδοχες και ιδεες συγκεκριμενες, δημιουργουμε το συστημα, το ταιζουμε με καποιες παραμετρους που μας ενδιαφερουν, αλλα αυτο στην πορεια αυτονομειται. Μας δειχνει απο μονο του μορφες κτιριων η αντικειμενων τα οποια δεν υπηρχαν ως αρχικη σκεψη.
Δημιουργουμε ετσι πλουσιοτερο λεξιλογιο, και επιλεγουμε την ποιηση που μας εκφραζει, σε φορμες, σε τεκτονικα στοιχεια, σε κατασκευη κτλ κτλ.
Ο οποιοσδηποτε σχεδιαστης δηλαδη, δεν αναλωνεται στη δημιουργια του αντικειμενου, αλλα στη διαδικασια της γενεσης του, και στην πορεια στην υλοποιηση της ιδεας που του ταιριαζει καλυτερα. Αυτη η ιδεα γεννηθηκε απο τα mutations.
χμ, ψιλοκατάλαβα
μήπως όμως έτσι θα μπορεί ο κάθε ένας ατάλαντος να λέγεται αρχιτέκτονας; κάτι σαν αυτόματο photoshop για φωτογράφους;
Οσο φωτογραφος ειναι και ο κυριουλης που ανεβαζει φωτογραφιες με απειρα φιλτρα του μουλικου απο καλοκαιρινες διακοπες.
Οσο πληροφορικαριος ειναι ο κατοχος του ecdl.
Πιστευω με πιανεις.
Αν και καπου η αντιστοιχια με την τεχνη δεν ειναι και τοσο σωστη.
σε πιάνω
και είμαι τόσο ευτυχής που δεν έχω σχέση με τους επιστήμονες πλέον
γκουντ λακ
Χαχαχαχαχαχα. Να σαι καλα.
Εμενα παντως μου δημιουργει μια λαλα διασταση, να ξεφευγω απο τα mutations της ελληνικης πολεοδομιας.
Οι Pain of salvation κάνουν cover σε Scorpions as we speak.:disco:
Πιστεύω πρέπει να μιλήσεις με τον κύριο αυτό. Για αρχή μάλιστα θα στα κάνει όλα στο δεκαδικό, δηλαδή πιο ευκολονόητα = απτά = 1401.Quote:
Originally Posted by HAVOC
:worship:
αυτος ο παπαρας που εχει αρθρωσει την θεικη εξης προταση κ ενω μιλουσε ο κριπλντ παππους διπλα του:"Ζωη=Εστιν=Νιτσε=Δευτερα=Παρασκευη=Η"
:|
Μου φτιαξατε το κεφι. Ξεχασα τη βασικη πηγη, τον τρελο μαθηματικο. Αλλα λιγακι με πιανει ζαλαδα οταν τον ακουω. Χαρισμα κι αυτο. 8)
για όσους βλέπουν/έχουν δει House (ναι τη σειρά με το κουτσό γιατρό)
http://talie.underground.net/house/madtvspoof.mov
Kαλημερες!Παω να περάσω τις γαμοβάσεις σημερα!Χα! :D
Eisai anwmalos filaraki.
Epeidh me klasane sto music off topic thn postarw edw tin erwthsh mou,mpas kai aksiothei kanenas na mou apanthsei.
Oi Arcturus me ti sunthesi hxografhsan ta pro-Aspera Hiems Symfonia pragmata(My angel,Constellation).Kapoia kommatia ta epanahxografhsan me ton Garm sto Aspera?
Χμ, το My angel ήταν με Marius Vold, Sverd και Hellhammer και το Constellation με Garm, Samoth, Sverd και Hellhammer. Όλα τα κομμάτια του Constellation ξαναγράφτηκαν και στο Aspera.
http://www.imdb.com/name/nm1167776/
Ahahaha
ahahahhaha
λοιπον,τελη γεναρη και εχει γαμω τις ζεστες...οοοκ