είναι από τα πρώτα κομμάτια που έχουν γράψει.1978.
θα το βρείς στην συλλογή Static age.
Printable View
είναι από τα πρώτα κομμάτια που έχουν γράψει.1978.
θα το βρείς στην συλλογή Static age.
:-D:-D:-D
το In War And Pieces των Sodom, τελικά αν και φέρνει πολύ στους Kreator των τελευταίων άλμπουμ, είναι καλό.
koilia, τπτ από ΜΠΑΟΥΧΑΟΥΣ?
Apo misfits tha katevaza kai auta me Graves. Apo bauhaus ola.
Reject, thanks re sy -einai sigoura? Sto deutero ola ta sites me stixous lene 'here on the street'.
μια που είπατε για αυτά με τον Graves, να πω και γω
αν έχει δει κανείς το "Famous Monsters" στην αεκτζίδικη έκδοση ας με ειδοποιήσει κάπως, δίδεται αμοιβή
δεν θα γίνει ποτέ του Ο Τραγουδιστής των Misfits, αλλά το παιδί έχει χαρίσει μερικά κομμάτια-κολλήματα άλλο πράμα
όλα :)
Βρίσκεις αυτό και είναι σαν να έχεις ένα Best Of.
Δική μου σειρά προτίμησις από LP/EP
The Sky's Gone Out
In the Flat Field
Mask
Burning from the Inside
δεν έχουν και τόση διαφορά στα γούστα μου δηλαδή το The Sky's Gone Out είναι τόσο καλύτερο από το Burning from the Inside
απλά όπως μου ήρθαν στο μυαλό , και επειδή έψαξα μήπως ξέχασα κάτι είδα ένα album του 2008 ... ε, δεν έχω ιδέα :)
από EP τώρα 2 έχω λιώσει
το 4AD που έχει την υπερδιασκευάρα
Spoiler
και που κατά 90% θα κράξει ο Μινμιν :pink:
και το ομώνυμο Bauhaus EP με 2 διασκευές και το Lagartija Nick που είναι αρκετά αγαπημένο άσμα ...
εντιτ: δεν νομίζω να βοήθησα :(
Δώσε info για την αεκτζίδικη βερσιόν, νομίζω ότι ξέρω τι ψάχνεις κ κάπου το έχει πάρει το μάτι μου.
Επίσης misfits 2ης περιόδου (american psycho, famous monsters, cuts from the crypt) είναι πάρα πολύ πιο "μέταλ" με ελληνικούς χαρακτήρες και απεριόριστα πολλά εισαγωγικά, περισσότερα δε μπορώ να βάλλω, αλλά έχουν Mettalica-ίζοντα κομμάτια (αλλαγή επιρροών λοιπόν) και το κλασσικό Dr. Phibes από το κλασσικό Scott Soto.
Graves έχει φωνάρα, ΔΕΝ είναι ο κοντός αλλά Descending Angel, Saturday Night και Scream στη "post punk demo version" είναι τραγούδια που ισοπεδώνουν δισκογραφίες κλπ κλπ κλπ.
@ΡΑRIAH:
Aπό ΜΠΑΟΥΧΑΟΥΣ στηρίζεις She's in parties και αν δε σου αρέσει δε προχωράς άλλο σε ακούσματα. Do you want to learn more? Πες αν το ακουσες κ ψήνεσαι γι' άλλα
μιλώ την βινυλιακή έκδοση σε κίτρινο LP
και την ελένη ε
Ε ναι, το "She's in Parties" προφανώς μου άρεσε...:D
Κοιλιά & όποιος άλλος, από VILLA 21 και ιστορίες τέτοιες??:-?
το Helen είναι το Creeping Death. Αγαπάω αλλά να τα λέμε. Βέβαια 1 million years BC σπέρνει χωριά
τα τελευταια ποστ ηταν σκετη στεναχωρια...
παμ παρακατ...
http://nodata.tv/wp-content/uploads/...ery-Rhymes.jpg
Social Distortion - 2011 - Hard Times And Nursery Rhymes [Epitaph,2011]
ορματε
poli ksekwle diskos distixws mexri k to proigoumeno trwgosanto