Οκ, ανακτήθηκε αρκετό πράμα με το recuva =). Θενκς!
Printable View
Οκ, ανακτήθηκε αρκετό πράμα με το recuva =). Θενκς!
Σε αρχαίο λαπτοπ HP που το θέλει η μάνα μου μονο για skype, τι είναι το πιο ελαφρύ σε λειτουργικό ; Εχει xp και ακόμα και έτσι κανει διάφορα χαζά και κολλάει. Σκέφτηκα να βάλω ουμπούντου.... να βάλω ; τα καινούρια έχουυν πολλά γκράφιξ
xubuntu για αρχαίο
lubuntu για πολύ αρχαίο
αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με linux ψάξου πριν, τουλάχιστον να μάθεις πώς εγκαθιστάς προγράμματα και πού/τι ψάχνεις για να κάνεις αυτό που θες. η λογική είναι διαφορετική: ούτε πιο εύκολη ούτε πιο δύσκολη. απλά πρέπει να μάθεις για να μην προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα με τον windows τρόπο.
έχω ξαναβάλει λίνουξ ψιλοξέρω... και αν κάτι παει στραβά, θα επανέλθω. 1κ ευχαριστώ ρατ !
Έχετε να προτείνετε κανα power bank; Με ψήνει αυτό εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=CVcpFXSrP2g
https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-...-10400mAh.html
Όταν βλέπω streams στο twitch, καμιά φορά κατεβάζω torrents ταυτόχρονα, ή και παίζω κάνα game; πέρα απ'τους μπακάλικους τρόπους (να κατεβάσω ποιότητα στο stream, να περιορίσω bandwidth στο τορρεντ κτλ), υπάρχει τρόπος να ελέγξω και να ρυθμίσω πόσο bandwidth θα "καταναλώνει" η κάθε εφαρμογή?
Αν λες για επίπεδο λειτουργικού αυτό "που λένε" σαν καλή επιλογή είναι το νετλιμιτερ
Αν θες να το κάνει σε επίπεδο ρουτερ φαντάζομαι δεν θα είναι τόσο εύκολο μιας και για να κάνεις inspection σε layer 7 είναι κομμάτι απίθανο(σε home cpe). Ξεκίνα από το netlimiter πάντως και δες τι λέει ο κόσμος και γιαυτό και για τζαμπέ εναλλακτικές <3
Υπάρχει ένας φορητός σκληρός δίσκος φίλου που αργά ή γρήγορα μας χαιρετάει (υπάρχουν συγκεκριμένα sections που δε μπορούν να ανοίξουν)
ξέρουμε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει retrieve αρχεία πριν ο δίσκος τα παίξει για τα καλά;
αν και έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω, και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς είναι το πρόβλημα, εγώ χρησιμοποιούσα το GetDataBack
Άρχισε η Open Beta του Star Wars: Battlefront στο Origin. Ουσιαστικά είναι Battlefield στον κόσμο του SW, και παρόλο που είναι κάπως απλοϊκό (και βαρύ για το PC) φαίνεται και νιώθει κουλ.
Έπαιξα BetA του στην gamescom τον Αύγουστο, τέρμα καβλωμένος. Δεν έχω και τα καλύτερα νέα..
Ωραία γραφικά, ωραία και σωστή SW αισθητική, εξαιρετικό δέσιμο με τον ήχο και τη μουσική του SW, αλλά όλη αυτή η απλοϊκότητα στο gameplay του το σκοτώνει. Μπορεί αργότερα με 1 δις unlocks να στρώνει, αλλά όσο έπαιξα μου έδωσε την εντύπωση ενός απλού FPS for the masses.
δεν κατάφερε να ξεκινήσει ποτέ :(
Μαύρη οθόνη, έναν μεγάλο δικέφαλο ΑΕΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ έγραφε μονο ΠΑΟΚ και πάγωνε το κουμπιουτερ