Έγινα μπαμπάς :)
Printable View
Έγινα μπαμπάς :)
Ένα κάρο πινκς, σε 10 χρόνια μπείτε μπαμπάς-γιος να του δείξεις πώς πετάνε σωστά την holy :pink:
:pink::pink::touched::touched:
*κόρη
*να σου δείξει
:pink: :pink: :pink:
Να σου ζήσει scarecrow :pink: :pink: :pink: :pink:
γερη και δυνατη!!!!!!!
:dfinger::pink::pink:
Eyxaristw olous !!! mono agaph
:pink::pink::pink:
Πίνξ εις τον κύβο, να σου ζήσει και να τη χαίρεστε :D
Έτσι γαμώ τη μπαναγία, γεμίστε τον τόπο υδροχόους! :pink: :pink: :pink: Να σου ζήσει, να είναι γερή και να την καμαρώσεις όπως το ποθεί η ίδια!
Pinks και εσείς ο καθένας σας ότι επιθυμεί !!!!!!!
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
απο δευτερα δημοσιος υπαλληλος
πες την ιστορία
ινβ4 Τζήμερος
ενα προγραμμα για ΑΜΕΑ, κατι τετοιο
4 χρονια ειναι η φασις
ε, μετα δωροδοκια με καναν ντενεκε τσιπουρο και μονιμας, κλασικα
τεσπα, μετα απο σκεδον δεκα χρονια κανονικια δουλεια και θα μπορω να ζησω σαν αθρωπας
τριτη μερα στο δημοσιουπαλληλικη σημερα και τολμησα να πληκτρολογησω Electric Req...και με βγαζει ER ikonoklast, ER menumission, ER Drumsick
απο δημοσκια υπερεσια
τι φαση?
wat
δε κανω πλακα...αυριο φωτο
η αυτόματη αναζήτηση του google είναι, βγάζει τα πιο συχνά λήμματα πρώτα. κι εδώ αυτά μου έβγαλε.
Εγώ είχα γνωρίσει στη δουλειά μου πάντως ένα παιδί που μου είπε πως η μαμά του είχε διοριστεί στον δήμο σε θέση ΑΜΕΑ λόγω ψυχικής αναπηρίας κι εκείνη την περίοδο ήταν στα δικαστήρια γιατί ο Μητσοτάκης ήθελε να τους απολύσει.
Σημερα σταματησα με τη μηχανη, να δω στο χαρτη που πεφτει ενα μαγαζι και βρηκα ενα 50αρικο στο δρομο. Φανταστικο συναισθημα. Εννοειται οτι κερασα οποιον βρηκα γιατι θα ηταν γρουσουζια να το κρατησω. Επισης πηρα και διπλωμα σκιππερ. wooohooo
ωραίος. πόσο το δίπλωμα;
350 ολα. 110% worth it, δε το περιμενα να μου αρεσει τοσο. Τωρα τσεκαρω να κλεισω σε tall ships για του χρονου. Φανταστικες καταστασεις.
Ψήνω και εγώ να πάρω το δίπλωμα από Οκτώβρη
Επιβεβαιώνεται :')
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΠΟΔΑΡΙΑ ΜΕΤΑ;
το κλείδωσε το θρεντ ο θεός, πάμε για MLR II
:touched:
Turbojugend represent \m/
Έβλεπα από μακριά και λέω "είναι, δεν είναι"
ωραίο στριγκέλι :pink:
Τα γαμησε όλα. Μια μέρα του η ζωή μας όλη.
Είναι η πρώτη φορά που το "κλείδωσε το θρεντ" πρέπει να γίνει πραγματικότητα.