ε δεν το βρίσκω δηθενιά, ίσως να αποφάσισαν πως τους αρκεί το μιβ.
Printable View
ε δεν το βρίσκω δηθενιά, ίσως να αποφάσισαν πως τους αρκεί το μιβ.
καντε λιγο υπομονη για αυτο το θεμα παντως.μη ξεχνατε ααρον και david.
Spoiler
χαχαχαχα ρε τους μαλακες
Γελάω
Ήταν μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ η επανάληψη στην σκηνή 1 κύκλου με Τζάκ & Κειτ και σκελετούς.....δηλάδη δεν θα μπορούσαμε να υποθέσουμε...ότι μαλακία θες έχουμε σκεφτεί....
Χλωμιάζω μονο στην ιδέα ότι θα ξαναδούμε σκηνή απο το "παρελθόν" μέσα στις 2 ώρες και κάτι που μας έμειναν..
Κριμας..λοστ..κριμας..περίμενα πολύ περισσότερα απο 6 κύκλο δεν μου έχει δώσει όσα ήθελα.
απλά γάμησε.
Εμενα δε μ αρεσε. Κυριως μου την εσπασε
Spoiler
Κατα τα άλλα δν εχασα καθολου την πιστη μου στη σειρά πιστευω οτι το φιναλε θα γαμησει.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ήταν εντελώς αχρείαστη αλλά επίσης χάλαγε και τη σκηνή του Jacob, αφού αντί να εστιάσει εκεί ουσιαστικά αποσυντόνιζε.
Btw συνέντευξη Cuse-Lindelof για το σημερινό επεισόδιο, αρκετά ενδιαφέρουσα
Βαριέμαι να σας διαβάσω απλά ΑΝ κατάλαβα καλά το επεισόδιο μας έδωσε κάτι το οποίο δεν θεωρώ καθόλου αμελητέο.
Spoiler
Αν αυτό το χετε συζητήσει ήδη απλά αγνοήστε με, 1 φορά έχω δει το κάθε επεισόδιο χωρίς την παραμικρή επρεταίρω επεξεργασία, σο να λείπουν οι εξυπνάδες.
Spoiler
λοιπον μετα και απο κουβεντα με τον φιλο μπελο λεω
Spoiler
Βασικά για κάθε spoiler μια μούντζα
ηθελα να δωσω βαθος στα λεγομενα μου!!!
Ερωτηση. Τι πιστευετε, οτι ο καπνος ειναι ο αδερφος του Τζεικομπ, ή οτι ειναι κατι αλλο ιβολ που εχει παρει τη μορφη του μονο?
Μονο σε μενα φαινεται αυταποδεικτο οτι ειναι το ενα και το αυτο κι οτι απλα παιρνει τη μορφη καποιου που να εχει πεθανει στο νησι πανω (οπως δουλευει και το συστημα με τα οραματα)?
Lethargica με εχεις βαλει σε σκεψεις κ ειναι κ βραδυ...
ωραιο ποστ λιθαρτζικα.
μαλακιαρα επεισοδειο, ομως ειδαμε κατι τρομερο
υπαρχει ρε μαλακες και κατι αλλο
\
μεχρι τωρα υποθεταμε οτι μονο ο μπεικον επαιρνε μορφες
τωρα ομως τη μανα μπεικον φαντασμα ποιος την κανει?
και αν αρχισετε παπαριες του στυλ ειναι το ριαλ ντιλ, το φαντασμα της οντως και ο μπεικον ειναι ο νεοις χερλι κιετς, να σας απαντησω. με μια ερωτηση. γιατι της πηρε τοσο πολυ να του μιλησει? μηπως η ψευτομανα μπεικον εκανε την κανονικη μανα του μπεικον ετσι ωστε να αναγκασει το μπεικον να τη σφαξει και ετσι να αναγκαστει με καποιο τροπο ο τζεικ να κανει οτι ειναι να κανει?
πωπω σας γαμησα ομορφα ε
συμφωνω με berny.
γιατί λέτε όμως ότι δεν μας είπε τι είναι το άσπρο φως. αφού μας λέει, οκ κάτι ανεξήγητο/υπερφυσικό πρέπει να έχει το νησί πάνω. δε μπορεί όλα να εξηγηθούν γιατι έτσι. γουστάρω Lost! καλό επεισόδιο αλλά λίγο, περίμενα να δω και τίποτα άλλο, να κλείσει με μια εξέλιξη στο τώρα και όχι μόνο στο τότε.
δε ξέρω αν το προσέξατε εσείς, εγώ μετά από 10-15 δευτερόλεπτα μπορούσα να καταλάβω λατινικά. τελικά το γυμνάσιο μου έκανε καλό!
Στο γυμνάσιο τα κάνατε; :fear:
nai
6 χρόνια στο δημοτικό...6 χρόνια στο γυμνάσιο(γιατί δεν υπήρχε λύκειο τότε)...6 χρόνια στο πολυτεχνείο...6 χρόνια στο εξωτερικό...6 χρόνια για να πάω στο δημοτικό...μέχρι τα 36 πως φτάσαμε!? Α! 6 χρόνια L O S T! :pink:
οι νεκροί στο νησί δεν είναι ο καπνός που εμφανίζεται, είναι "πνεύματα" ξερωγω, το λέει ο Michael στον Hurley οταν τον ρωτάει ο δεύτερος και είναι και οι φωνές που ακούγονται.
Στο ab aeterno ο jacob είχε δώσει του ριτσαρντ να πιει (νομιζω) από το κρασί μύησης. Άρα παίζει ο ρίτσαρντ να είναι τόσα χρόνια διάδοχος και να μην το ξέρει.
νομίζω ότι η κίνηση με το κρασί είναι ψαρωτική. στην τελική ο MIB έσπασε το μπουκάλι με το κρασί που είχε δώσει η fake mother στον jacob. ο richard ακούμπησε τον Richard και εκείνος έγινε αθάνατος. Παρ όλα αυτά μια παρόμοια σκηνή έδειξε και όταν ο Jacob βρήκε το πτώμα του αδερφού του. η κάμερα εστίασε πολύ στο ότι τον ακούμπησε στο κεφάλι, παρ όλα αυτά δε ζωντάνεψε και είδαμε ότι έγινε σκελετός...
περίεργο.. άντε ακόμη 2 επεισόδια! ελπίζω να έχει και 7η σεζόν :D
Αφού ο richard ακούμπησε το Richard, έτσι θα είναι!
χεχεχε.. τυπογραφικο λάθος, εκ μέρος των παραγωγών του Lost και του Φρέσκου Γάλατος ΣερΓαλ ζητάω ταπεινά συγνώμη
Με το κωλοquick reply χάνουμε τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΤ μας αν καταλάθος πατήσουμε ένα κουμπί και πάμε πίσω, το ξέρετε αυτό;
Spoiler
καλά τα λες αλλά σε μένα ο firefox κρατάει το post αν κάνω μπρος πίσω την σελίδα
εμένα δεν κρατάει.
χμμμμ......
Spoiler
Spoiler
1.μην ξεχνας οτι βλεπουμε λοστ ε!
2. ----
3.αν το θεωρεις μαλακια απαντησε μου εσυ πως παει αμερικη ο jacob!
4.ρε χαζουλι!αυτο το καταλαβαμε οταν ειδαμε την true μανα του mib να του μιλαει!
5. ----
6. καπου εδω καταλαβαινω οτι εισαι διψασμενος για αδυνατουλες ε!!!!!! :P :P :P
7. σε τι διαφωνεις?
8. εσυ δεν περιμενεις δλδ???
9. εισαι πολυ διψασμενος τελικα!!!
εντωμεταξυ τα ιδια λεει και ο καρχαρτ και συμφωνησατε ε!!!!!
αχαριστια ρε πουστη!!!
γενικα σοβαρα τωρα σε οποιο δεν αρεσε:
αυτοι κανουν την σειρα τους και χεστηκαν αν στο ερ περιμενατε τωρα απαντησεις
επισης αν δεν σας αρεσε το επισοδειο ειστε αφαντασιοπληκτοι και ανυπομονοι
και να πατε να δειτε φωσκολο!
θα σας γαμησει καλα το επομενο!!!!
Spoiler
πως μπορούνε και διατηρούν συνέχεια ένα στυλ "γεια, είμαι ο Jacob και είμαι αξύριστος 2 ημερών συνέχεια"¨, χωρίς ξυραφάκια, κουρευτική μηχανή κτλ? Ίσως το νησί να σε κάνει σπανό, γιατί βλέπω και ο Jack το ίδιο πρόβλημα με τις τρίχες του έχει.
Από όλη την σειρά αυτό σου έμεινε ως απορία?
Δε σε κάνει μόνιμα σπανό, θυμάστε μούσια Τζακ όταν εφύγε.
Γιες. Ισχύει. Δεν ξέρεις ότι δεν το κανε και η μητέρα αντί-Τερέζα, όμως, μέχρι αυτό το επεισόδιο αγνοούσαμε καν την ύπαρξή της.
Εξάλλου ο Τζ. παραήταν πρόθυμος και χαλαρός να φύγει, λες και του έφυγε ένα βάρος ένα πράγμα.
Αλλά μπορεί να λέω και μαλακίες.
λωλ :dfinger: