Ρε συ μη γραφω τα ιδια, δε λεω οτι ειναι κακοι παικτες.
Απλα προκειμενου να ερθει ο Howard, επαιρναν ποδι χωρις δευτερη σκεψη.
Printable View
Ρε συ μη γραφω τα ιδια, δε λεω οτι ειναι κακοι παικτες.
Απλα προκειμενου να ερθει ο Howard, επαιρναν ποδι χωρις δευτερη σκεψη.
Δεν είναι λογική αυτή.
Για να έρθει δηλαδή ένας σουπερσταρ να φύγουν 3 παίκτες;
Αδειάζει η ομάδα έτσι. Έχεις δηλαδή μια πολύ καλή πεντάδα, αλλά όταν χρειαστείς λύσεις από τον πάγκο δε θα έχεις τίποτα.
Και Gibson/Brewer είναι καλοί ρολίστες, μην κοιτάς μόνο το επιθετικό τους παιχνίδι. Δεν τους θέλουν για τους πόντους τους οι Bulls.
Εχουν πολλες ρεζερβες οι Bulls, δεν αδειαζει κανενα ροστερ. Υπαρχουν παικτες οπως Watson, Korver, Asik, Lucas που αποτελουν αξιοπιστες λυσεις.
Επισης ειπαμε ηδη οτι θα επαιρναν και καναν παγκιτη ακομα, δε θα εδιωχναν 3 παικτες για να ερθει ενας, ημαρτον, τα χω γραψει 4 φορες και καθε φορα ειναι λες και δεν καταλαβαινει καποιος τι εννοω! Γενικα φαγατε ενα κολλημα του στυλ "Γκιψον και Μπρουερ πρεπει να μεινουν ΝΟΜΑΤΕΡΓΟΥΑΤ" το οποιο δεν το καταλαβαινω :lol:
Εγώ πάντως έφαγα κόλλημα για το ότι θεωρείς παίχτες "αναλώσιμους" με βάση το "πόντοι σε τόσα λεπτά".
Σημαντικότερο ρόλο παίζει το δέσιμο της ομάδας και οι ΚΑΛΟΙ ρολίστες (που προσφέρουν άλλα πράγματα εκτός από πόντους), παρά ένας ακόμα σουπερσταρ που ναι μεν θα σκοράρει και θα παίρνει ριμπάουντ, αλλά θα διαταράξει πολλές ισορροπίες που κάνουν το Σικάγο να γαμάει σο φαρ.
Εγω παντως εχω φαει κολλημα με το οτι ουτε εσυ καν δε διαβασες προφανως το διαλογο. Οι αλλοι τους παρουσιασαν ως παικτες που προσφερουν σημαντικους ποντους, οχι εγω. Και το οποιο δεν ισχυει. Απο κει και περα, ουτε ρολιστες ειναι, οχι σε επιπεδο που δε μπορεις να βρεις αλλους. Οταν παρακολουθησεις το Σικαγο λιγο παραπανω, τα λεμε για Γκιψον και Μπρουερ. Εννοειται πως ολοι οι παικτες προσφερουν, δεν ειναι τυχαιο οτι κερδισε χθες με 40 ποντους και μαλιστα χωρις τον Rose. Αυτο δεν τους κανει απαραιτητους τους δυο συγκεκριμενους. Για μενα ειναι αναλωσιμοι ναι.
:touched:
λαικ ε μπος
Προχθες εκανε τρελη μαγεια ο Σκαλαμπρινι ε...Κατα τα αλλα, Λεηκερς ΠΑΤΟΣ φετος, εχουν 10-8 ως τωρα. Βοστωνη ακομα χειροτερα, και εχουν ανεβει πολυ ομαδες οπως Μεμφις (απο περυσι), Ιντιανα, Ατλαντα, Ντενβερ και Κλιπερς (αναμενομενο αυτο).
http://www.youtube.com/watch?v=O5kzq...layer_embedded
WHITE MAMBAAAAAA
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά από χθες έχει ξεκινήσει μαζική ψηφοφορία υπέρ του White Mamba με σκοπό να παίξει στο All Star Game. Και μέχρι πριν από λίγο ήταν πρώτος στους Small Forward.:touched:
Δεν είδα το Μάτζικ - Σέλτικς χθες γιατί κοιμήθηκα και σήμερα διαβάζω για το επικό πουλί που ρούφηξε ο Βαν Γκάντι από τον ρούκι, τον Μουρ. Δύσκολα τα πράγματα φέτος, αλλά σαν φανμπόης που είμαι, αυτή η ανατροπάρα μου δίνει κάποιες ελπίδες.
Α και η Μπλέικ Γκρίφιν δόση της ημέρας:
Toν έχουμε ψηφίσει τον White Mamba εδώ και 10 μέρες για το All Star.
white mamba για starter :) epik.
φέηλ
ΠΟΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ
re.ti ekane...re.
ε ενταξει εννοειται πως ειναι υπερπαιχτουρα οτι και να λεμε, εκανε κι αλλο ενα εκπληκτικο καρφωμα.
Τρελο ντερμπυ το ματσακι, μονιμως στο -4 εως -6 το Σικαγο σε αυτην την περιοδο... αντε να δουμε
κρίμα
είναι ομαδάρα πάντως
κουραδες στα χερια στα τελευταια λεπτα ε.
Τα γαμησε ολα ρε φιλε :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
http://www.youtube.com/watch?v=3v6YiU6RXdU
Καρφωμα της χρονιας ηδη???
ε ναι
ξερω οτι δεν τρεφετε ιδιαιτερη συμπαθεια στον λεπρο τζεημς αλλα δεν σας χαλασε το καρφωμα με σικαγο ε
http://www.youtube.com/watch?v=tvjjEtjwKHE&feature=g-logo&context=G2e77446FOAAAAAAADAA
Το βαλε ο μπλακι μια σελιδα πριν!
πασο
ρουμπιο ειναι ταμαμ για nba
για καρφωμα griffin συμφωνω με durant που το χαρακτηρισε layup :D
Σε λίγο ανακοινώνονται οι βασικές πεντάδες του All Star.
Με εξαίρεση το 4άρι της ανατολής, νομίζω οι άλλες θέσεις είναι ψιλοστάνταρ
paul - bryant - durant - griffin - bynum
rose - wade - lebron - carmelo - howard
Aναμενόμενες πεντάδες, αλλά η δύση υστερεί πολύ αμυντικά σε σχέση με τους άλλους.
Θα προτιμούσα Granger αντί του Melo βέβαια (ή και Iguodala πιθανώς), αλλά και έτσι καλά είναι.
Κάρφωμα είναι. Lay up με τίποτα, lay down ίσως :P
Γενικα πλεον υπαρχουν και Blake haters, τι να κανεις.
Το παλικαρι τα γαμησε ολα.
Τρομερες οι πενταδες για το all star παντως σε σχεση με πριν 5-10 χρονια, ειναι φοβερη αυτη η γενια παικτων τωρα.
Ελπίζω να παίξει 4άρι ο LeBrick και να χουμε κανα καλό posterize :touched:
κοιτα τυπικα καρφωμα πρεπει να αναστεναξει το στεφανι
ισα ισα ακουμπαει ο Γκριφιν 8)
απο κατω 2 "καρφωματα" που μοιαζουν
πηδανε ψηλα δεν φτανουν να καρφωσουν και πετανε την μπαλα
ακουσα και Σακιλ ειπε οτι ειναι στα τοπ 3 ολων των εποχων το προχθεσινο του Γκριφιν
υπερβολικο
Ειδικά αυτό το κάρφωμα το έχει κάνει ξανά ρε παιδιά, ΤΡΟΜΕΡΟ κάρφωμα αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τόσο Buzz τώρα και όχι τις προηγούμενες φορές.
Για μενα ειναι ανετα ενα απο τα καλυτερα posterize που εχω δει, ο τοσος ντορος ειναι γιατι αυτη τη φορα απλα η ορμη με την οποια καρφωνει τη μπαλα μπροστα σε ενα τεραστιο γομαρι ειναι μεγαλυτερη απο τις αλλες φορες. Απο τη στιγμη που ακουμπαει στεφανι, ειναι καρφωμα, σιγα μη μετραμε και ποσα μικροσεκοντς ειχε επαφη το σωμα του με το στεφανι για να πουμε αν ειναι καρφωμα ή λεη απ. Κατα τα αλλα οτι ειπε ο μπλακι. Επισης, Μινεσοτα εννοειται υπερσυμπαθης ομαδα, Ρουμπιο, Κεβιν Λαβ με το καλυτερο ονομα παικτη και Ραντολφ, Μπαρεα. Αγαπη ρε μουνια.
κανείς από τους 2 δεν αγγίζει στεφάνι
και τα 2 γαμάτα εννοείται
του Durant ίσως κάπως πιο δύσκολο λόγω της "άμυνας"