και για δημοσιογραφους
Printable View
ας μου εξηγησει καποιος απο αυτους που με μουτζωσαν σε τι εχω αδικο παρακαλω , ευχαριστω. Γλυφω κατουρημενς ποδιες ψηφιζω πασοκ να μπω με συμβαση στο δημοσιο και οταν τελειωνει η συμβαση την βλεπω επαναστατης ποπολαρος και βγαινω και κατηγορω αυτους που πριν εγλυφα!! Και αυτο ειναι σωστο!! γιατι αντιδρω στο βαθυ κρατος και στην πολιτικη της ευρωπαικης ενωσης ειμαι μετανοησαντας.. στις επομενες εκλογες ομως ψηφιζω νδ γιατι μου πε ο μπαρμπας μου οτι θα ξαναπαρω την δουλεια...
Μ'αρέσει που θίγεστε, λες και υπάρχει έστω μηδαμινή περίπτωση να πιάσει τόπο η κατάρα μου.
Ας είναι όμως, πολλαπλούς καρκίνους στους ίδιους. Αν και δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν τέτοια εμετικα στρατόκαυλα φασιστάκια να αναθρέφουν κάτι ακίνδυνο για την κοινωνία.
ε καλα δεν ειναι και λιγα παιδια που την εχουν κανει γιατι εχουν απαλευτους γονεις φασισταρια.
δεν πινκάρω για να μην με πούνε γκευ αλλα ο φρικ βασικα εχει δίκιο, τι να λέμε τωρα... ΟΚ, οι μπάτσοι είναι φασίστες και δικαια τσαντίζεται ο κοσμος με τις μαλακίες τους αλλα αυτο δεν δικαιολογεί να ξεσπάς σε κάποιον που δεν φταίει τιποτα με το να κλείνεις δρόμους κλπ...
Έλα να σου πω κατώριμε, έχετε ΧΥΤΑ στη Σουηδία;
εχμ, οχι αλλα αυτό γινεται γιατι εχουμε αρκετά λεφτα για σοβαρά συστήματα διαχείρησης αποριμάτων και ο λόγος που τα έχουμε είναι γιατι πληρώνουμε φόρους και σκάμε 10 χρόνια φυλακή στους μεγαλοφοροφυγάδες και 2 στους απλούς φοροφυγάδες.
Αλλα το παράδειγμα της κερατέας είναι ατυχές γιατι αποτι βλέπω στο βιντεο δεν κλεισανε κανα δρόμο οι διαδηλωτές, διαμαρτύρονταν απλώς για το ΧΥΤΑ και τις συλλήψεις, το οποίο είναι δικαίωμά τους και δεν ενοχλεί κανεναν, οπότε δεν συγκρίνεται με τα τσιράκια της αλέκας που κλείνουνε το δρόμο λες και φταίει ο φορτηγατζής...
ποιος θα μου απαντησει γιατι ειναι κουλ οι αγροτες νεοδημοκρατες να κλεινουν τους δρομους και η αντιστοιχοι μπατσοι οχι? Αφου τις τρωω που τις τρωω να ξερω και γιατι :P
Ε, δεν είναι το θέμα ποιός κλείνει σωστότερα το δρόμο, το θέμα είναι ότι οι φτωχοί αγρότες όντως δε την παλεύουν και έχουν λόγο που φωνάζουν (ανεξάρτητα του πως φωνάζουν) και με το να κάνεις απαγόρευση συναθροίσεων (λολ) δεν λύνεις κανένα πρόβλημα ποτέ και πουθενά.
δεν διαφωνω σε αυτο , αυτονοητο ειναι , εγω διαβασα οτι απαγορευσαν τα τρακτερ να μετακινηθουν οχι τις συναρθροισεις .για αυτο το γραψα .
ποιος ψηνεται να πελεκυσουμε τον παπαχελα;
και δυο κοτρωνια.