Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.
Printable View
Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.
έκανε κάτι καλά ο snoop dogg πάντως
Πρέπει κάπου να μαζευτεί κομπιλέησον με το πως τον αποκαλούσαν όσοι έβλεπαν το ματς απόφσε.
ηρθα να σταθω σε εναν παικτη, αλλα τα ειπατε ολα εσεις.
Λεοναρδος.
θεος, περα απ την -σωστη και γρηγορη- κινηση του στο χωρο, παρτον και πετα τον. Δεν περασε μια (1) σεντρα, μια (1) πασα, μια (1) ντριπλα. Μηδεν απο μηδεν, μηδεν.
Ισως και να θελουμε παικτη για μπροστα αριστερα, δεν ειμαι βεβαιος.
Κατα τ αλλα, Αλκμααρ ενα ματσο μετριων, μπορουσαν υπο προυποθεσεις να κερδεψουν 1-0, αλλα χωρις τις προυποθεσεις, καλα κρασα.
Ειχαν και τον απατεωνα στον παγκο, ενταξει, πηρε το 0-0 ο Ολυμπιακος -σχετικα- ευκολα. το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι ευχαριστημενος. Εγω π.χ. δεν ειμαι.
Ειναι μεγαλη συζητηση, στο στυλ "ε και τι αλλο να κανει με αυτους που παιζανε"...ισως ειναι και σωστο επιχειρημα.
Βαρεθηκα να βλεπω αυτο το ροστερ ομως. Μπουχτισα.
Τεσπα, κατα 80% περναμε. Αμιγκος παρα σιεμπρε και δωρο φρουτοκρεμες στα 17χρονα της Αρσεναλ και οκ. Χωρια που δεν εχω και εντελως σιγουρο τον ασο της Στανταρ με την Αλκμααρ.
Θα δουμε.
Kapou edw na poume gia thn poli kalh emfanish oskar kai galitsiou, egw ston deytero pisteya gia kapio periergo logo alla apo ton oscar den perimena pote tetio mats.
Επίσης πραγματικά ο Μαρέσκα που ακριβώς ήταν στο 2ο ημίχρονο; Δηλαδή ειδικά εκεί για μένα χειρότερος και του Λεονάρντο. Η Άρσεναλ προφανώς θα κατέβει με τα 2α, έτσι κι αλλιώς έχει Λίβερπουλ στο Άνφιλντ 4 μέρες μετά, αλλά τα 2α αν παίξουν σοβαρά νομίζω ότι παίρνουν διπλό και σχετικά άνετα. Οπότε πρέπει να το πάει αμυντικά ο Ολυμπιακός και να πάρει ένα 0-0, γιατί άντε στο άλλο να έχεις τις ελπίδες σου στον ΚΟΥΜΑΝ (αλλαγή Ντέμπελε μνημείο)
την προηγούμενη φορά πάντως που ήμανε στο γήπεδο και έβλεπα τα δεύτερα της άρσεναλ, ρίξαμε μια ωραιότατη τριάρα με τους ρεζ και τους μέντεζ και του μποαμόρτες :touched:
πάμε μωρή ομάδα \μ/
Τραγικό ματς, κέντρο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ό,τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαρέσκα και αυτό ήταν. Ο Ντουντού ΑΚΟΜΑ δεν έχει κάνει ένα ματς της προκοπής. Ο Λεονάρντο εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε και οι κινήσεις του. Μια-δυο φορές βρέθηκε στο σωστό σημείο, αλλά μπορώ να θυμηθώ πέντε-έξι που οι κινήσεις του ήταν μάπα εντελώς.
Ο Ζαϊρί ήταν 50-50. Μία μαλακία, μια καλή καλή ενέργεια, πάντα μάπα τελειώματα.
Ο Γκαλίτσιος εμένα μου σπάει τα νεύρα, δηλαδή σιγά την ανάπτυξη, μια καλή σέντρα έβγαλε και μετά παπάρια, αμυντικά είναι σαφώς κατώτερος του Παντούρου οπότε...
Τα πράγματα είναι απλά, χωρίς Τοροσίδη και Γκαλέτι η μπάλα δεν κατεβαίνει ανθρωπινά, ο Ντουντού είναι πλέον ανύπαρκτος και δεν βλέπω προκοπή (δηλαδή πότε περιμένει να φορμαριστεί πάλι;) οπότε δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία για το Χ στο Καραϊσκάκη. Ίσα-ίσα προβλέπω τα δεύτερα να σκίζονται να αποδείξουν την αξία τους και εν πάσει περιπτώσει τα δεύτερα της Άρσεναλ τα θεωρώ πιο επικίνδυνα από κάτι Καβάλες, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλήδες που μας έχουν κάνει ζημιά.
Και αφού ο γέρος θέλει πρώτα φράγκα σίγουρα για να κάνει μεταγραφές, αν πάρουμε και έναν παίχτη χαρούμενοι να είμαστε.
Άπειρα πινκς σε Ζεβλάκωφ.
Ματς δεν μπόρεσα να δω. Θεωρητικά πάντα θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Με Άρσεναλ εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρότατα.
ετσι μωρη πουτανα γιουναιτεντ.
επιτελους μια φορα που δεν μπηκε η στραβοκλωτσια στο 93
Επίσης να πούμε πόσο πολύ έχουν ανέβει οι Γαλλικές ομάδες. Η Μπορντό περνάει 1η για πλάκα και με ρεκόρ πόντων μαζί με Τσέλσι, η Λυόν επίσης θα περάσει πρώτη και η Μαρσέιγ αποκλείεται από ατυχία σε όμιλο με Ρεάλ, Μίλαν. Γενικά και έχουν ρίξει λεφτά (κυρίως Μπορντό, Μαρσέιγ, η Λυόν έριχνε ήδη), αλλά και έχουν και οι δυο πολύ καλούς προπονητές. Επίσης σε θέματα οργάνωσης κλπ είναι παράδειγμα, πέρυσι κορόιδευαν την Μαρσέιγ ότι παίρνει τους παγκίτες της Λυόν αλλά τελικά τερμάτισε πάνω της. Δεν ξέρω τι παίζει με έσοδα από τηλεοπτικά κλπ στο γαλλικό (αν και τώρα που οι διεκδικητές είναι 3 έναντι 1 θα έχουν αυξηθεί), αλλά αν αυτά είναι ικανοποιητικά μπορούν εύκολα να χτυπήσουν ευρωπαικό τίτλο μες στη 10ετία. Εξάλλου φέτος απ'ότι φαίνεται θα έχουμε άνετα 2 Γαλλικές στους 8
οι γαλλικες ομαδες ειναι λιγο κοτες ομως, περαν των 8 εχουν να περασουν κατι χρονια.
αφου η ΚΑΛΗ ομαδα της Λυων δεν περασε τοτε με τη Ρομα (με τη γκολαρα Μανσινι μεσα στο Ζερλαν) τοτενες εχουνε καρβελια (η μπαγκετες, οπως το δει κανεις) να φανε ακομα.
Μακάρι τώρα, κ αφού μας έκανε τη χάρη η Μπορντώ, να αποκλείσουμε την αχώνευτη μέσα στο Τορίνο!!!
Ελατε, θα φατε καλα. :dfinger: