Υπενθυμίζω ότι δύο από τις καλύτερες συνθέσεις (Insane και Incubus) των Sanctuary υπάρχουν αποκλειστικά στο demo της μπάντας του 1986. Κακώς αυτά τα δυο διαμάντια δεν περιελήφθησαν στην πρόσφατη επανακυκλοφορία των δίσκων της μπάντας σε ένα διπλό cd από την Ironbird. Εδώ θα μου πείτε βέβαια ότι η εν λόγω επανακυκλοφορία δεν είχε καν τους στίχους. Ψιλά γράμματα για ορισμένους...
Ra pariah πες τπτ για kingsbane...γιατι 1-2 κομματια μου εχουν παρει το μυαλο
21-07-2011, 00:18
Ra Pariah
Καναδοί, όμως... 8) Ας είναι! Θα κάνω μια παρασπονδία! :P:P
Καταρχάς, να πούμε ότι επανακυκλοφόρησε για πρώτη φορά πέρυσι από την αμερικανική Stormspell. Εκπληκτικό βιβλιαράκι, "καθαρισμένος" ήχος, bonus το κατοπινότερο demo των Seven Years.
Στα της μουσικής. Οι περισσότεροι μεταλλειολόγοι το κατατάσσουν στην κατηγορία μπαντών που έχουν ήχο καρμπόν με τα τέσσερα πρώτα Ryche (EP + 3 επόμενα). Εμένα μου φαίνεται ότι έχει και αρκετά Fates η μουσική των Καναδών, πάντως. Η χρήση της καθαρής κιθάρας μαζί με την παραμορφωμένη είναι αρκετά γνωστό μοτίβο από του Μαθιού, για παράδειγμα. Σε αυτόν τον ήχο, εάν θελήσεις να ψαχτείς, μπορώ να σου γεμίσω δυο σελίδες τετραδίου με προτεινόμενα ακούσματα, δεν σου κάνω πλάκα! Είναι άπειρα τα παρεμφερη demo/EP/album.
Πάντως, οι Kingsbane έχουν το καλό ότι ξεκίνησαν από σχετικά παλιά αυτόν τον ήχο και κατά συνέπεια διατηρούν κάποια πρωτοτυπία. Να ακούσεις άλλες μπάντες με τις οποίες θα σε πιάσουν τα γέλια με το πόσο προσπαθούν να ακουστούν κλώνοι των Ryche (συνήθως οι τραγουδιστές υπερβάλλουν εαυτόν)!
Αν σε ενδιαφέρουν άλλες παρεμφερείς μουσικές, ενημέρωσε. ;)
Για την ώρα θα κλείσω με δυο αγαπημένα κομμάτια της σκηνής (οι Lethal τίθενται εκτός οποιοδήποτε συναγωνισμού).
Ίδιος ο Tate ο πούστης! :touched::touched::touched::touched:
Κατεβάζεις επίσης το "Wicked Generation" των Χριστιανών Sacred Warrior. Οι πιο πολλοί λένε τα δυο προηγούμενα, αλλά τσέκαρε το ομώνυμο π.χ. και πες μου μετά! ;)
Και για τέλος ένα ακόμα πιο λυρικό από Kingsbane με ντουέτο ανδρός και γυναικός α-λα Suite Sister Mary. Μόνο για μπαλαδόρους ε! Σε προειδοποιώ.. 8)
21-07-2011, 12:40
jack the ripper
πραγματικος χειμαρος :touched: :touched:
γυρναω σπιτι και τσεκαρω τα παντα! :pink:
21-07-2011, 15:02
Jim Dandy Mangrum
kai meta tous Kingsbane/Seven Years, tsekareis kai to album twn In the Name. einai h idia mpanta.
21-07-2011, 20:07
jack the ripper
απο τα 2 που εδωσες Μαριε το δευτερο μαρεσε περισσοτερο ! το πρωτο ειναι πραγματικα λες και τραγουδαει ο Tate και μου κανε καπως :P
τωρα εχω κατεβασει Kingsbane, Jesters March και παω και για αυτο που προτεινες Jim.
Θενκς!
21-07-2011, 23:05
GuardianOfIvorytower
Άλλες λατρείες κ οι Jesters March
04-08-2011, 18:34
Ra Pariah
α) μόνο οι Αμερικάνοι ΤΟΣΟ metal, διάολε!!!
β) τσαμπουκάς που δεν έχουν ούτε δέκα frontmen μαζί από την ασυναγώνιστη Kate French.