μινμιν καλη τυχη και ολα να πανε οσο καλα γινεται
Printable View
μινμιν καλη τυχη και ολα να πανε οσο καλα γινεται
00i00 περαστικά στους δικούς σου. Κουράγιο.
υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κει έξω αλλά εδώ κλείσανε το greek-fun μετά από χρόνια λίγο πριν κατεβάσω το τελευταίο τελευταίο επεισόδιο του the wire. άντε βρες το τώρα.
άφησα για μια στιγμή έξω από το συρτάρι ένα μπλοκ κ για μιιιια στιγμή ακούμπησα τον καφέ μου στο γραφείο.
όση ώρα δλδ χρειάστηκε η κολλητή μου για να χύσει τον καφέ στα σχέδια από απόσταση ενός μέτρου.
*μικρό εγκεφαλικό κ έμφραγμα
δεν το είχα σκεφτεί (ήταν βαρύ το σοκ).
Στο μέτωπο τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε. Ένα λεωφορείο που κινούνταν με ταχύτητα σίγουρα πάνω από 70km/h ποδοπάτησε ένα πεταμένο μιλκομπούκαλο στη μέση του δρόμου. Έγινε ακαριαίο μπουμ και το καπάκι βλήμα εκτοξεύτηκε για νέες περιπέτειες. Στο δόξα πατρί με βρήκε και έκανα τέσσερα βήματα πίσω από την έκπληξη και παρέσυρα -για λίγο, το σωσα- μια άτυχη μαυροφορούσα γριούλα που ούρλιαζε "ΒΟΗΘΕΙΑ", γιατί άκουσε ένα ΜΠΟΥΜ και ένιωσε έναν τύπο να πέφτει πάνω της. Δεν υπήρχε πολύς κόσμος τριγύρω, αλλά όσος υπήρχε γελούσε με τον Γκούφυ. Σε άλλα νέα, χτες δυο διαδοχικές μετρήσεις έδειξαν 37,8 και 38.9. Σήμερα το πρωί έδειξε ένα τρανό 40,2 και από τότε είμαι σταθερά στα 38,5 και άνω. Υπολογίζω πως δεν θα δω το 2010, αλλά καλή καρδιά!
αγόρασα τέκεν6 για playstation3.
53 έουρος.
φμλ, ηλίθια αγορά, ηλίθιος ιρελίτζιος.
53 έουρος.
53....
στη θέση σου θα μετάνιωνα για το ps3