o ονιλ δεν εφυγε απο τη βιλλα γιατι δεν του εδιναν μπατζετ για μεταγραφες;πως ειναι δυνατον να αναφερεται το ονομα του για ελλαδα,μας δουλευουν;
τεσπα,η αρχη εγινε τουλαχιστον.
Printable View
o ονιλ δεν εφυγε απο τη βιλλα γιατι δεν του εδιναν μπατζετ για μεταγραφες;πως ειναι δυνατον να αναφερεται το ονομα του για ελλαδα,μας δουλευουν;
τεσπα,η αρχη εγινε τουλαχιστον.
Μπίλιτς θα ηταν πολύ γλυκά,αλλά δεν παίζει.
Λιπι να ερθει εδω μου ακούγεται σχεδόν κωμικό,Λε Γκεν δε γουστάρω,με Μπιέλσα θα ημουν ευχαριστημένος.
γιατί ρε, τι έχει ο ράικαρντ; έχει πάρει και τσάμπιονς ληγκ με μπαλλάρα.
Spoiler
Η λάρισα μας έκανε τη χάρη να γλυτώσουμε από το νν, αφού η νίκη στο ντέρμπυ αποδείχθηκε χοντρό χαλί που έκρυξε πολλή σαβούρα από κάτω.
Αυτό που καταλαβαίνω, χωρίς να έχω και πολλή πληροφόρηση είναι πως δυσκολεύονται -και είναι λογικό τέτοια εποχή- να κλείσουν τον ιδανικό, οπότε βολευόμαστε μέχρι νεωτέρας και πάλι με κάποιον που δεν είναι προπονητής αλλά τουλάχιστον υπήρξε κάποτε.
Δε βαριόμαστε ποτέ, ΠΑΟ ολέ
ο κατσουράνης τους κατέβαζε την ενδεκάδα κι εκεί δηλαδή;
center back πάει καλά πάντως 2 παιχνίδια τώρα.
ναι, ευτυχώς που η ράτσα των μακινουά μισεί τα περιστέρια
τα παραλές. 2-3 φάσεις θα στις βγάλει ο αντίπαλος, όσο καλά και να παίξουν τα μπακ. με αυτή τη λογική έπρεπε να κράξουμε την άμυνα της μπάρτσα στο 5-1 γιατί έφαγε γκολ με μία τελική.
συμφωνία με φερέιρα λέει
http://www.sport-fm.gr/article/303842
θέλω γκμοχ με συμβουλές τάκη γκώνια εναντίον μπαρτσελόνα.
δεν έκλεισε ακόμη. θα γίνουν και οι επαφές με τους υπόλοιπους 2-3
εγώ ακούω κάτι για συμβόλαιο 1,5 έτους...
Ρε κρατήστε το Γκμοχ λέμε ή πάρτε καναν Αναστασιάδη, έχουμε φέρει τόσαυς και τόσους απ'έξω που έφυγαν νύχτα. Αυτός τι παραπάνω έχει;
όχι ρε σώτε... :(
σε ένα χρόνο από τώρα θυμήσου ξανά τι θα γράφουμε εδώ μέσα...
ότι μπορεί να μη "βγει" ο νέος προπονητής παίζει πάντα, αλλά όχι και άγγελο ρε
νταξ μπορεί ο Άγγελος να παραπάει αλλά ο Γκμοχ δε νομίζω ότι θα τα πήγαινε χειρότερα από τα τελευταία "ονόματα" προπονητών που ήρθαν στην ομάδα "και καλά" με πλάνο.
Τέλος πάντων εμένα με χαλάει που συνεχίζει το ίδιο βιολί με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό (και στην Ελλάδα γενικότερα) και τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Το ότι δεν στεριώνει κανείς δεν είναι πρόβλημα των προπονητών, παρτο και στατιστικά. Ο γιαλός δεν είναι στραβός, απλά στραβά αρμενίζουμε.