Ωραία, όταν θα ξαναμιλήσω με φίλο που θεωρεί καλύτερη σειρά του σύμπαντος το Σταρ Τρεκ, θα του πω ότι λέει μαλακίες και ότι είναι το Λοστ. Και ότι ο Γουίτμορ γαμάει τη μάνα του Ντέιτα.
Printable View
Μπερνι, δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ λεμε, ουτε τα σημαντικα, ουτε τα ασημαντα. Οτι εκαναν Τζακ κτλ στο 1977 ειχε ηδη γινει στο παρελθον, και μαλιστα οπως αφηνει αιχμες ο Μαιλς, στην προσπαθεια τους να αποτρεψουν το οτιδηποτε ειχε γινει και να μην πεσουν ποτε στο νησι, αποκτουν σημαντικο ρολο ακριβως στο να προκαλεσουν αυτα που εγιναν ηδη. Δηλαδη καμια σχεση με το time travel του Terminator σε ολα τα επιπεδα. Οπως εχει πει κι ο Ingolemo εχουμε time travel τυπου 12 monkeys, το οποιο ειναι πιθανοτατ και το time travel με τα λιγοτερα παραδοξα.
μην με κάνεις να σε συμπαθήσω στα γεράματα, πλιζ, πολύ πλιζ.Quote:
Originally Posted by HAVOC
παραδέξου πως προτιμάς το Σούπερμαν : Χρόνια της Νιότης.
Henry Scudder λέμε!! :D :headbang:
H μονη μου επαφη με τα Χρονια της Νιοτης ηταν στις δικες μου νεανικες αιγλες, τοτε που σημειολογουσα για το excrement και τις προεκτασεις του στην τεχνη και στην αρχιτεκτονικη, και σκαρωνα Polemics σε αγγλικα ελληνιστι ως νεος Αδωνις για να την πω στην αγγλικη καταπιεση που βιωσα για καμια 8ετια.
Μετα εγινα Αισχυλος, εφαγα το χελωνακι μου στην κρανα, ξεπερασα την μετεφηβεια μου και μαζι το κομπλεξ να απολαυσω απενοχοποιημενα ενα Hello!magazine με τον καφε μου εξω και οχι στα στενα συνορα της λεκανης του σπιτιου μου.
Απο την δυσκοιλιοτητα δεν εχω γλυτωσει ακομη, αλλα απο τυπους που ανακαλυψαν την τεχνη με το Lost, ε, καπως το αποφυγαμε το ατυχημα.
Ελα, γαμωτο μου, δεν πεθανα ακομη, μη με αγαπας.
δε με αφηνει να κανω ταγκ "ανακαλυψα τη τεχνη με το λοστ" γμτ... :sad:
lost=discovering art. Ελα, ολο παραπονο εισαι.
Ρε μαλάκες, μην μου το κάνετε αυτό με τα tags. Έχει πονέσει η καρδούλα μου από το γέλιο.
jacob o slavomakedwn HAHAHAHAHAHAHAH
LOST > Dexter
σε ποιότητα.
c/d
βασικά είδα τα 4 τελευταία μαζεμένα...
δεν θα κάνω σχόλια για το τι είδαμε και τι γραψατε.
το μονο σημαντικό για άλλη μια σεζόν είναι οτι οι απαντήσεις που πήραμε δεν είναι ούτε καν οι μισές από τις ερωτήσεις που είχαμε και αυτές που δημιουργηθηκαν.
υγ: ben πιόνι , λοκ πιόνι , ριτσαρντ πιόνι , ελοιζ πιόνι , γενικά όλοι πιόνια εγω αυτό κατάλαβα,ο μόνος που φάνηκε να μην έχει καμμία σχέση σε αυτον τον "πόλεμο" είναι ο πιλότος λυπιριδάκης!
Ο οποίος είναι μάλλον "κάντιντειτ".
Σκέφτηκα ανατροπή..
Από την πρώτη/δεύτερη σεζόν ακούμε για κάποιον που κάνει κουμάντο στο νησί. Μετά μας λένε ότι τον λένε Jacob και μετά νομίζουμε ότι τον είδαμε αλλά ποιος ξέρει τι είδαμε εκεί.. Πιθανών τον ΑΝΤΙ-Jacob.
Τελευταίο επεισόδιο season 5 κ μας δείχνουν επιτέλους τον Jacob, θυμίζει όσιο κτλ.. Saint Jacob.. Επειδή όμως στο Lost μας έχουν συνηθίσει να μας δείχνουν κ τις δύο πλευρές κ τους λόγους για τους οποίους η κάθε πλευρά είναι "κακή" ή "καλή" το ίδιο θα συμβεί κ με τον τύπο αυτόν. Σίγουρα θα μας δείξει τους λόγους που έχει να μη θέλει κανέναν πάνω στο νησί οι οποίοι στο τέλος μπορεί να αποδειχτούν ποιο σοβαροί από τους λόγους τους οποίους ο Jacob ήθελε να φέρει κόσμο στο νησί. Οπότε στο τέλος ο μαλάκας της υπόθεσης θα είναι ο Jacob.
Σε προηγούμενο post με συνεπείρε ο ειρμός κ είπα ότι ο Locke και ο Ben είναι απλά πιόνια ανευ ουσίας. Ίσως κ να είναι έτσι ίσως και όχι.. αυτό γιατί αν ήταν ανευ ουσίας ο θάνατος τους ή η πράξεις τους θα ήταν κ αυτές άνευ ουσίας. Αλλά ο θάνατος του Locke βοήθησε τον τύπο που δε θέλει κατοίκους στο νησί να πλησιάσει τον Jacob.. και φυσικά ο Ben να τον σκοτώσει (μπορεί να συμβεί αυτό απλά με μια (δυο, τρεις) μαχαιριές κ μια λίγο σπρώξημο στη φωτιά?).
Ο Jacob είπε ότι ό,τι συμβεί πριν από αυτό είναι απλά πρόοδος. Μιλάμε για γαμώ της ατάκες, οπότε οι Losties αλλάζουν το παρελθούν αλλάζοντας το μέλλον.
Και μια τέλειωσε η σεζον κ το θέμα θα το φάει η μαρμάγκα μέχρι του χρόνου ας πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.
Που είναι ο Μπέρνι τώρα που χρειάζεται.. γιατί δε ποστάρει non-stop?
giati ola luthikan sto lost
ousiastika
mas exoun gamhsei me anatrpes alla nomizw ola exoun luthei
tha xanadw olh th seira ap othn arxh logika opote tote tha pw