Κι αυτό της ψιλοπούτσας είναι. Αν κάποιος είναι αρκετά καμμένος και έχει τις γνώσεις να κάνει κάτι σε 3d, το συζητάμε, μέχρι τότε οι φυλλάδες θα λένε ότι ήταν μέσα κι εγώ με τον φιξξξερ θα κάνουμε :roll: .
Printable View
Κι αυτό της ψιλοπούτσας είναι. Αν κάποιος είναι αρκετά καμμένος και έχει τις γνώσεις να κάνει κάτι σε 3d, το συζητάμε, μέχρι τότε οι φυλλάδες θα λένε ότι ήταν μέσα κι εγώ με τον φιξξξερ θα κάνουμε :roll: .
καλα εγω για το καψιμο το εβαλα
απλα ειναι προφανες οτι σε τετοιες φασης δε μπορεις να βγαλεις ευκολο συμπερασμα
χαχαχα τι μαλάκες είναι, προφανώς αν βάλεις τις κόκκινες γραμμές πάνω από την μπάλα, φαίνεται σαν να είναι μέσα. αν τις κάνεις διακοπτόμενες ώστε να περνάνε πίσω από την μπάλα, φαίνεται σαν να είναι έξω.
ΙΜΟ γκολ ήταν, αλλά είναι αδύνατο να φανεί σε πραγματικό χρόνο (ειδικά από το διαιτητή που ήταν σε κάθετο επίπεδο).
E ναι, μαλακία διαιτησία είχαμε γιατί σφύριζε πολλά φάουλ με διαφορετικά κριτήρια, ένα από τα οποία ήταν και αυτό στη φάση του μπέναλτυ. Αυτό το "γκολ" και όντως μέσα να ήταν η μπάλα για κάνα χιλιοστό, ήταν τρομερά δύσκολο να το δει κάποιος, ειδικά αφού ο επόπτης (σωστά) δεν ήταν στη γραμμή εκείνη την ώρα.
από τις πιο gay σελίδες του αθλέτικ αυτή.
τι θα λέγατε για ένα τσάι πριν τις αθλοπαιδίες της Κυριακής φίλαθλε οντόνιαν;
Πάτος, κρέας κλπ
οι μπλε γραμμές δεν είναι τραβηγμένες σωστά. κατά τα άλλα, προφανώς, οποιαδήποτε συζήτηση είναι για το κάψιμο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάμερα πάνω στη γραμμή. ίσως καλύτερα για 'μας που δε μέτρησε. μπορεί έτσι στο 2ο να συνεχίζαμε με 8 μπακ και να μαζεύαμε μπαλλάκια ακόμη.Quote:
Originally Posted by Magellan
Χμ, η φωτο ειναι λιγο τραβηγμενη, αλλα οι κοκκινες γραμμες ειναι παραλληλες με το δοκαρι και ξεκινανε απο τη μεσα μερια της ασπρης γραμμης. Οποιοσδηποτε με βασικες γνωσεις γεωμετριας και θεωρηματα Θαλη και παραλληλων γραμμων και της παναγιας τα ματια βλεπει οτι εχει βαση αυτο που εχει κανει ο τυπος.
Φαντομ Ντακ, υπαρχει λογος που εισαι γιατρος και λεγεται Βιολογια αντι για Μαθηματικα στην Β' Δεσμη, θα το ξερες αν ησουν ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ. Οπως και να χει εγω συμφωνω με τον Οντονιαν και θα κανω :roll: , απλα η συγκεκριμενη φωτο δειχνει αυτο που ελεγα, οτι δεν ειναι και τοσο καθαρο τωρα, ειναι?
Οι μπλε γραμμες το ξερουμε ολοι οτι δεν εξυπηρετουν τιποτα ε.
Και εσύ είσαι τι; Φυσικό; Μαθηματικό; Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ε;
Για σκέψου μια τις μπλε γραμμές να είναι οριζόντιες πχ(όπως τις βλέπεις) και δες που πάνε οι κόκκινες μετά.
Πάντως το είχα πει εξαρχής, πιθανότατα δεν είναι γκολ. Απλά όχι τόσο τραβηγμένα όσο το δείχνει εδώ.
Οι κοκκινες γραμμες σχεδιαστηκαν παραλληλα με το καθετο δοκαρι και ξεκινανε απο το πισω μερος της ασπρης γραμμης του τερματος και καταληγουν (θεωρητικα) στο πανω οριζοντιο δοκαρι στο πισω μερος του. Με αυτον τον τροπο, δε χρειαζεται να υπαρχουν οι μπλε γραμμες, το μονο που δειχνουν ειναι τα ποδια του. ΕΠισης, σορρυ Φαντομ Ντακ τωρα καταλαβα πληρως τι εννοουσες, οντως, αν στο φωτοσοπ βαλει ο αλλος την κοκκινη γραμμη να επισκιαζει τη μπαλα, τοτε θα πει κανεις οτι ειναι μεσα. Χρειαζεται οπως ειπε κι ο Οντονιαν καποιον με γνωσεις 3D imaging, gatway or linkn κτλ.
στην ελλαδα βεβαια θα ηταν ηδη παραγκισια αποφαση.
μπαη δε γουεη το επιθετικο φαουλ στον Βαβρβρβρζινιακ ειναι τραγικη αποφαση, και πωπω και ας κλαψουμε ολοι μαζι παρεα, αλλα το πεναλτυ με το Θρασυβουλο στον Ντουντου, ειναι καθαρο σπρωξιμο των κυκλωματων στον Ολυμπιακο, και δεν παει αλλο, και δωστου να ποσταρουμε ολοι για το βιασμο του ποδοσφαιρου και την αδικια που υφιστανται οι μικρες ομαδες.
(υ.γ. μπονους χιντ, η ξανθη που εν τελει αποκλειστηκε με σφαγειο στο εντος εδρας, δεν ειδα κανεναν να λυπαται για την καταντια του ποδοσφαιρου, και για τις κακομοιρες μικρες ομαδες και που ειναι τα ποστς επιτελους για τον εθνικο και τον κεραυνο κερατεας, και εν κατακλειδι -σικ- μαλλον οταν αφορα τον ολυμπιακο η υποκρισια παει συννεφο.)
για αυριο βλεπω μαλλον 0-3 δε μπορουμε να κοντραρουμε αυτον τον παναθηναικο.
Όχι που θα μου την έλεγε ο μαθημ- εεε σόρι ο φυσικ- ωπς, εννοώ ο μηχαν-Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Αντε ρε. Σε 10 χρονια θα σου δειξω εγω. Ουτως η αλλως δικιο ειχα, απλα εσυ εκανες ασχετο σχολιο με αυτο που νομιζα.
ξανασκέψου το αυτό σε συνδυασμό με ότι είπε ο ρουθλες. τεσπα, το μονο που θα πω είναι ότι είμαι αρκετά καμμένος που έκατσα κ έκανα το ίδιο με σωστά τις μπλε γραμμές κ δε βγαίνει άκρη. μόνο η κάμερα (ή ο βοηθός) πάνω στη γραμμή θα μπορούσαν να λύσουν το μυστήριο.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
μητς, τραγικός :?
εγω απλα ειπα οτι και οι 2 παραβασεις ειναι.
συνεχιστε.