ti sxolh/ma8ima ?
Printable View
ti sxolh/ma8ima ?
nai pame na tou gamisoume th mpanagia, na tou karfwsoume karfia sto koutelo
saloth star, h exelixh tou pi8hkou se an8rwpo htan kati pou egine stous allous ?
pes poso kanoun 2 mpizelia kai 2 mpizelia.
ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
θέλω να ευχαριστήσω κανέναν, δεν είναι χαριτωμένο να λες "πω καιρός ήτανε ρει, επιτέλους τελείωσες" σε κάποιον που σου ανακοινώνει ότι ΜΟΛΙΣ έμαθε ότι πήρε πτυχίο, όσο κι αν το άργησε, αγαμηθείτε σκατόψυχοι
καλή λεφτεριά σε όλους σας και μην ξεχνάτε:
http://img210.imageshack.us/img210/1962/hatert.gif
εγώ κόπηκα στο τελευταίο μάθημα για πτυχίο ακούγοντας "για σένα το κάνουμε, για να έρθεις πιο διαβασμένος το σεπτέμβρη και να τα ξέρεις καλύτερα". θα φροντίσω να την ευχαριστήσω κατάλληλα αφότου το περάσω.
Έβαλα στόχο τα 11 από τα 19 που μου μένουν. Ξεκίνησα πριν καμιά 2 βδομάδες, έβγαλα τα 6 αλλά σήμερα κε μπαπ.
Eksetastikokatathlipsi.
γαμημένες μέρες.
Τωρα που σιμωνουμε διαφοροι προς το τελος (και εμπνευσμενος απ'το ποστ του φαντομ ντακ), για πειτε πραξεις αυτοδικιας απεναντι στους νοσηρους καθηγητες που εχετε σκοπο.
Εγω θα μεινω στο παλιομοδιτικο ξυλο για εναν συγκεκριμενο και σε ξεφτιλιστικο βρισιδι με κατηγοριες για ανευθυνοτητα και ανεπαρκεια σε μια αλλη.
Οταν με το καλο το πάρετε θα δειτε οτι πολύ σύντομα θα ξεχάσετε οτι υπήρξαν ποτέ...
ε, βεβαια αφου δεν εχει ΚΟΝΕ την ΠΑΣΠΑΡΑ να περναει τα μαθηματα αερα
H. o φόβος και ο τρόμος του κάθε οπορτούνα
Η. υγεία καύλα και επανάσταση
Η. κάνει το μυαλό μου κι αρρωσταίνω στην ψυχή μου
Η. το άβαταρ του απανταχού κοινωνικού αγωνιστή
Η. για κομμουνισμό, μίκρο και μάκρο
Η. σεξ βία αναρχία
Η. λα ρεβολισιόν σ'ε μουά
βρείτε ποιος χρήστης σχηματίζεται στην ακροστοιχίδα και κερδίστε καδρόνι μπαμπού και σημαιάκι της επιλογής σας, σε κόκκινο, μαύρο ή μαυροκόκκινο