Ti einai oi adrenalin o.d.?
edit - mpantara.
Printable View
Ti einai oi adrenalin o.d.?
edit - mpantara.
Don Van Vliet, who became a rock legend as Captain Beefheart, died today from complications from multiple sclerosis in California. His passing was announced by the New York-based Michael Werner Gallery, which represented his work as a painter.
:(
Το Last Christmas ψηφίστηκε το πιο εκνευριστικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Επηρεασμένοι ίσως απο την καταιγιστική επανάληψη αυτού του, αν μη τι άλλο, διαχρονικού τραγουδιού, οι επισκέπτες του site www.NoHoHoHo.org, ψήφισαν το 'Last Christmas' των Wham, ως το πιο ενοχλητικό τραγούδι των Χριστουγέννων. Το ποσοστό που έλαβε ήταν 18,72% των ψήφων, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το 'All I Want For Christmas Is You' της Mariah Carey με 15,36%.
Άλλα τραγούδια που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι τα 'White Christmas' (Bing Crosby), 'Do They Know It's Christmas' (Band Aid) και το 'Happy Xmas (War Is Over)' του John Lennon.
Εφιάλτης έχει γίνει πια για τους Βούλγαρους το γνωστό τραγούδι των "Wham", "Last Christmas", που κάθε Χριστούγεννα ακούμε αμέτρητες φορές.
Ο Γιόρνταν Ζέτσεφ, καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας διαφημίσεων που διεξήγαγε αυτή την πρωτότυπη ψηφοφορία, και η υπόλοιπη ομάδα που διοργάνωσε τη ψηφοφορία κάλεσε τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της Βουλγαρίας να μη μεταδίδουν το "Last Christmas", διότι, όπως είπε, "είναι προφανές ότι ο κάθε ένας έχει κουραστεί με αυτό".
Πάντως, υπάρχει και η άλλη πλευρά της ψηφοφορίας, καθώς ορισμένοι από τους πολίτες που συμμετείχαν σ’ αυτή, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να φανταστούν Χριστούγεννα χωρίς τη μελωδία αυτών των τραγουδιών και κατηγόρησαν τους διοργανωτές ότι είναι κυνικοί.
http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=2007
8έλω να μου πει κάποιος απαλλαγμένος απτο χαιπ ειλικρινή άποψη για τους the sword.
ναι αναπτύξτε το λιγο μονο εναδυο τρακς εχω ακούσει. δίσκους και για ποιο λόγο τον καθένα.
όσο αφορά το στυλ τους, εμένα προσωπικά μου θύμισαν τους mastodon, ίσως σε μια πιο απλοϊκή μορφή, αν έχεις ακούσει καταλαβαίνεις περίπου που κινούνται. από δίσκους, άκου το τελευταίο (warp riders) που είναι πιο catchy απ'τα άλλα, και μετά άκου και το age of winters. :razz:
Μαρούλιο,
Δεν γίνεται να μην το λατρέψεις.
:dfinger:
σαν λεντ ζεππελιν με γκραντ φανκ και σαμπαθ ειναι αυτά που ποστάρατε. μαστοντον; καλά θα τσεκάρω, πήρατε όλοι πινκς γιατι είστε ταχύτατοι
για να δικαιολογήσω το "mastodon".
Λοιπόν, είναι ένα κομμάτι που παίζει τελευταία ο Εν Λευκώ, ηχητικά μου θυμίζει ELO και Paul Williams, και έχει μέσα (όχι με αυτή τη σειρα) στίχους όπως "you have to earn your money sonny, shine my shoes you look so dirty feel my heat upon your body now"
βοηθήστε κ από μένα ότι θέτε
Α, προφανώς για να μη πεταχτεί κανένας γελοίος, τα google τα εξαντλησα, τουλάχιστον όσο επιτρέπει το πενιχρό google-fu μου.
Εντάξει, την αναλογία με Mastodons δεν ξέρω που τη βρήκαμε, οι Sword χεβι μεταλς είναι αρκετά sabbath-ικοί και σχετικά παραδοσιακοί, απλά με ήχο λίγο πιο σύγχρονοι (δεν έχουν την 70ίλα που βγάζουν αναβιωτές άλλοι). Το "Age of Winters" είναι τεράστιο album, το φετινό τους είναι ωραιότατο, το δευτερο κάπου το χασα και θα παώ να το βρω άμεσα. Κρίνοντας από το γενικότερο γούστο σου, δε νομίζω να σε εντυπωσιάσουν και ιδιαίτερα, αλλά, οκει, εσύ ακούς και κρίνεις.
Επίσης δηλώνουμε ότι κυριακάτικο πρωινό, καφές και indie pop
http://cdn.pitchfork.com/media/facit200.jpg
Για τους (μυριάδες?) φαν των album των Hello Saferide, νομίζω ότι ήδη έχουν συμπαθήσει το από πάνω album της Annika Norlin ως Säkert!. Εγώ στηρίζω.