http://www.youtube.com/watch?v=3hajc...eature=related
Printable View
για πείτε οι γνώστες, απο Helmet τι ακούω;
εμένα μόνο το πρώτο μου αρέσει,αλλά δεν είμαι γνώστης
ήμουν σίγουρος ότι ο μαρίλιον είχε γράψει γι'αυτούς και του στειλα και πμ αλλά δεν είναι ονλάιν
θενξ ρέμπελε
Πριν λίγο άκουγα το Monochrome και δε μου κανε κλικ, για μαλακία μου ακούστηκε
ότι είπε ο αποπάνω
δε το δα το pm!
double post για να συνεχίσω απ'το αγορές
πριν από κανένα τριμηνο με είχε πορώσει το σφινοτουβλάκι όταν με έδωσε στο γιουτουμπ να ακούσω masshysteri. ερωτας κεραυνοβόλος μέσα σε λίγα secs εννοείται έκανα review του δίσκου ενδιάμεσα, μεταφράσαμε τους στίχους απ'τα σουηδικά, τα πέρασα στο mp3player όπου και τα έλιωνα και σήμερα ήρθαν τα lps και έκλεισε ο κύκλος. τέτοια ποπ δισκάρα δεν θα βγάλει κανένας μέχρι το 2050 τουλάχιστον, όλα τα tracks είναι μεστην έμπνευση και τις μελωδιάρες και τα σουηδικά είναι τέλεια γλώσσα να τραγουδάς, η άρθρωση ξεσκίζει. μιλάω περισσότερο για το δεύτερο ομώνυμο με το πρώτο να είναι πιο φασαριόζικο και εξίσου καταπληκτικό. έχουν παιξει ελλάδα τζάμπα και φυσικά δεν τους ήξερα τότε άσε που νόμιζα ότι ήταν κραστίλα του κερατά με τέτοιο όνομα. δε περιγράφω αλλο.
το ομώνυμο δε μ'άρεσε καθόλου,πολύ ευαίσθητο είναι,
αλλά το Vår del av stan όντως δισκάρα.
γνωστή μούργα και τυφλοπόντιξ του ίντερνετ ο σφηνοσουβλάκης...
ευαίσθητο λέει, τι είσαι ρε φλουξ κανα γκόλεμ!
και εμένα μου αρέσει πιό πολύ το πρώτο.
α..και έχω και τα 2 7αράκια τους-τα πήρα όταν είχαν έρθει με τους τιτανοτεράστιους θεούς των θεών ΑΓΙΟΥΣ Disorder).
τσέκαρε Μαρίλλιον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σε εχω πρήξει εδώ και πολύ καιρό με αυτούς,αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχεις ξανακούσει.Απο τις εποχές που συγκατοικούσαν disorder με amebix...
http://punkfromthegutters.blogspot.c...-disorder.html
το χω κατεβασει ρε δεν το χω βάλει ακομα φοβάμαι ότι θα πονέσει λίγο
ακουω το τόξικ ρήζονς πολύ απτο μπλογκ για την ιστορία. απίστευτο
στα πρώτα 3 κομμάτια θα σε πιάσει μια ναυτία,αν διαβάσεις και τους στίχους θα απογοητευτείς πλήρως για την ζωή,αλλά μετά θα έρθει η κάθαρση.Suicide Children το πιο χέβυ κομμάτι έβερ.hope to die and probably will.
Το Toxic Reasons είναι εξαιρετικό.Επίπεδα Naked Raygun για πλάκα πιάνουν.Είναι αυτό που λέγαμε,ότι οι μεγαλύτερες αμερικάνικες πανκ μπαντες δεν ήταν οι bad brains,minor threat,black flag,Circle jerks (οι πιο hyped δλδ) αλλά οι Zero Boys,Toxic Reasons,Naked raygun,Wipers,Adrenalin o.d.,Descendents.
ρε αλεξ μη τα ανεβαζεις στο αντιλαικο ραπιντ
μουλτιαπλοουντ που ειναι και γληγορο...στον ιδιο χρονο παει σε 4 χοστς
οταν μου τελειωσει ο χώρος στο rapid,θα αρχίζω να ανεβάζω σε mediafire.καλύτερα για όλους.