επος
Printable View
Έχω ένα αρχείο με καμιά δεκαριά φακέλους, καθένας εκ των οποίων περιέχει υποφακέλους οι οποίοι περιέχουν αρχεία. Υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε έναν φάκελο χωρίς να μπαίνω σε κάθε έναν υποφάκελο με τη σειρά?
(απαντηση χωρις επαρκή αιτιολογηση δεν θα βαθμολογηθεί )
Γέλασα βρε πούστη.
αν τα αρχεία είναι ίδιου τύπου κάνε ένα search (πάνω δεξιά στο ανοιχτό παράθυρο) στον αρχικό φάκελο για τον συγκεκριμένο τύπο αρχείου και διάλεξε τα όλα μαζί. αν είναι αρχεία word για παράδειγμα γράψε εκεί: [*.docx] αν δεν είναι γράψε [*.*] να στα βγάλει όλα.
Υποθέτω εννοούσε "αρχείο" as in "archive", όχι "computer file" :P
Kι επειδή δε θα καταλάβει τίποτα απολύτως από το παραπάνω, υπάρχει πιο απλός, windows-ικός τρόπος (που σκέφτηκα και δοκίμασα όπως μιλάμε, αλλα φαίνεται να δουλεύει, τουλάχιστον σε win7):
Windows explorer -> επιλέγεις τον φάκελο μέσα στον οποίο βρίσκονται οι υπόλοιποι φάκελοι -> πάνω δεξιά στο search box, πληκτρολογείς "*.?" (χωρίς τα εισαγωγικά ε) -> σου εμφανίζει όλα τα περιεχόμενα αρχεία από όλους τους φακέλους, αλλά όχι τους ίδιους τους φακέλους -> ctrl + A για να τα επιλέξεις -> ctrl + C για copy -> ανοίγεις τον φάκελο στον οποίο θες να τα μεταφέρεις -> ctrl + V για paste -> win.
ΥΓ. Nαι, δε θα έπρεπε να δουλεύει το "*.?", αλλά παρολαυτά μου δούλεψε πριν προλάβω να συμπληρώσω το wildcard.
ΥΓ2. Αν δε σου δουλέψει, πες.
ΥΓ3. Ναι, τώρα είδα ότι κάτι παρόμοιο πρότεινε ο αποπάνως αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ dos :P Mε "*.*" θα εμφανίσει και τους φακέλους. Technically, μπορεί να εμφανίσει φακέλους και με τον δικό μου τρόπο, αν έχεις κακές συνήθειες ονοματοδοσίας τους, αλλά είναι αρκετά απίθανο.
χτες βραδυ η blizzard ανακοινωσε νεο game κατα τη διαρκεια της blizzcon (η οποια τελειωνει σε λιγες ωρες) .
το ονομα αυτου ,overwatch.
https://www.youtube.com/watch?v=FqnKB22pOC0
https://www.youtube.com/watch?v=dushZybUYnM&list=UUlOf1XXinvZsy4wKPAkro2A
Το οποίο, λέγεται, είναι τα pvp κομμάτια (κατάλληλα διαμορφωμένα, φυσικά) του ακυρωμένου "Titan".
Free Mount & Blade μέχρι αύριο το μεσημέρι στο gog.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανοίξουμε κάποια στιγμή ένα θρεντ μόνο με απορίες, αλλά όπως και να 'χει, here it goes:
γνωρίζει κανείς τι ισχύει με τα theme templates που διαθέτει η Wordpress? Ας πούμε ότι μου άρεσε αυτό. Διαβάζω ότι ουσιαστικά, με το να το κατεβάσεις το theme, πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, πέρα απ' το να το εισάγεις στο dashboard του wordpress account σου. Με άλλα λόγια, δεν κάνεις κάτι παραπάνω απ' το να το δουλέψεις online και να το αγοράσεις, σωστά;
Υπάρχει η δυνατότητα να δουλευτεί ένα τέτοιο theme μέσα από Dreamweaver για παράδειγμα και μετά να ανέβει σε κάποιο χώρο που ήδη έχεις; Δε μου φαίνεται βέβαια πολύ λογικό, γιατί έτσι οι δημιουργοί του theme δεν κερδίζουν κάτι.
Παρακαλείται κάποιος γνώστης επί του θέματος να δώσει τα φώτα του και θα ανταμοιφθεί πάραυτα με συλλεκτικό αναπτήρα Παναγιώτη Ψωμιάδη + bonus μια Σοκοφρέτα με λευκή σοκολάτα, που μόλις κυκλοφόρησε. Ευχαριστώ!