Ρίξανε τους shadow, αλλά ανεβάσανε τους Disci...
Σιγά σιγά, μπορεί και ο disci να κάνει και heal καλό (σε ένα target όμως) και damage.
Printable View
Ρίξανε τους shadow, αλλά ανεβάσανε τους Disci...
Σιγά σιγά, μπορεί και ο disci να κάνει και heal καλό (σε ένα target όμως) και damage.
To 6 sec CD στο CoH μας γάμησε... Πώς να ανταγωνιστείς Shaman τώρα; =/
Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Άλλη δουλειά ο ένας, άλλη ο άλλος. Στη τελική έτσι όπως ήταν μπορούσες να πατάς μόνο CoH και να είσαι οκ.
PVE ή PVP;
Χμ; To Shadow όπως το δει κανείς. Ναι μεν το Psychic Horror πήγε στα 2m CD αλλά αν θυμάμαι καλά buffάρανε DoTs μέσω shadowform και το Dispersion.
Το Discipline αυτή τη στιγμή είναι απίστευτο healing spec με απεριόριστο mana. Ξέρω Priests που είναι πρακτικά αδύνατο να ξεμείνουν από mana όσο και να spammάρουν (βλ. Sarth 3D). Αλλά όλο αυτό τρώει - δικαιολογημένα - τρελό nerf στο 3.1.
εμας που μας αρεσει το αφλι θα μεινουμε εκει ή θα μας πανε με το ζορι σε αλλο δεντρο;δεν εχω διαβασει τελευταια notes
Χμ δεν είμαι σίγουρος μπζηλέ. Τα των (σικ) Priests τα κοιτάζω γιατί το class είναι παλιά αγάπη :-P .
Από ότι ξέρω PVE δεν αλλάζουν και πολλά αν και κάτι είδα εχθες πως το Chaos Bolt παίρνει 15% buff. Είναι αρκετό για να περάσει το άφφλι; Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα τι παίζει τώρα. Επίσης τις τελευταίες μέρες γίνεται της πόρνης σε fora με το nerf στο Fear. Σπάει με λιγότερο damage και μερικοί ισχυρίζονται πως δε θα προλαβαίνουν τα dots να χτυπήσουν πολύ και ότι θα πηδήξει το Affli pvp (το οποίο πάει πολύ καλά atm). Μέχρι να το δούμε στη πράξη εγώ λέω πως είναι υπερβολές :-P
Fail.
Όσοι κρίνουν το healing μόνο από τα meters είναι καθυστερημένοι. Αν έχεις μπλέξει με τέτοιους, γάμησε τα. Αν το πάμε έτσι κανένα guild δεν πρέπει να πάρει Discipline healer γιατί πάντα βγαίνει πάτος αφού βασίζεται σε absorption και άρα δεν φαίνεται. Κράτα τα meters για DPS ενώ για healing απλά κοίτα για μερικά "έξυπνα" συμπεράσματα. Αν το raid ζει και δεν κινδυνεύει υπερβολικά κάθε τρεις και λίγο τότε μια χαρά δουλειά κάνουν οι healers.
Και έναν-έναν πώς τους κρίνεις; Μαλακίες, αυτό που αναφέρεις είναι τρομερά ειδική περίπτωση. Σε γενικές γραμμές οι καλοί είναι τοπ.
Όπως είπα θέλει κάποια "έξυπνα" συμπεράσματα. Σύγκρινε άτομα του ίδιου class/spec, αν υπάρχει γιγαντιαία διαφορά τότε αυτός που είναι πιο κάτω μπορεί να κάνει κάτι άλλο και να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Αν μάλιστα μιλάμε για WWS (αν και το Recount πρέπει να τα δείχνει οκ) τότε κοίτα και τι spells χρησιμοποίησε ο καθένας και σε τι αναλογίες. Ρώτα και τους "υπόλοιπους" αν σε ενδιαφέρει τόσο πολυ. Έχε το νου σου όμως μήπως κάποιο fight ευνοεί κάποια άλλα classes. Γενικά το healing δε μπορεί να φανεί πλήρως από τα meters. H βασική αρχή όμως παραμένει το να είναι ζωντανό το raid, αν το καταφέρνουν αυτό άνετα τότε είσαι οκ και δεν σε νοιάζει τίποτα.
Επίσης πάντα μιλάμε για effective healing ε.
postcount++ αλλά είπα να το βάλω ξεχωριστό
για το nerf του CoH (αν σε ενδιαφέρει το γιατί και το πως και σε σχέση με το Chain Heal)
http://blue.mmo-champion.com/27/1245...s-overuse.html
loipon! isws ta exete pei kai paliotera alla klain!
to paixnidi dn antexete me tpt pleon!ekana reroll se dk,pira ta panta,egina nightfall,vanquiser,oti allo yparxei se ena mina,ekana alt,ekana pvp kai tora prospathw na gemisw tis ores pou kalypte to wow xazeuontas youtube! dystyxws i NEA blizzard failare gia proti fora isws!kai oxi oute to ulduar tha sosei tin katastasi!tha to katharisoume ki auto se 2 vdomades kai meta pali sta idia! etsi ligo qq gia na pernaei i ora!
Nai ta xoume pei.
Den exei tipota na kaneis pleon.
Kai gw se ena mhna apo 70 eixa paei 80 me full gear, ola ta heroics farm mexri thanatou kai katharisma naxx klassika se ena raid.
Kalutera kiolas telika, exoume kialla pragmata na asxoloumaste :)
tin apokalw nea blizzard gt pisteuw oti epireastike apo tin polisi tis kai evgale mia emporiki mpourda gia na euxaristisei mexri kai to 3xrono pou paizei!
i idia nea blizzard tha valei respeccs,auction house kai ourania toksa sto diablo 3!
Σοβαρά ξαναδιάβασε το αυτό που λες, και αν σου φαίνεται λογικό τότε τι να πω :-P
Από που να αρχίσω...ότι η Αctivision μπορεί να επηρρέασε το development της Blizz (κάτι που δεν έγινε μιας και ήταν τα ίδια άτομα). Κυνηγάς να κάνεις merge με την blizzard για να χεστείς στο τάλιρο (και όχι το ανάποδο) και αφού καταφέρεις να πιάσεις τη χήνα με τα χρυσά αυγά της ζητάς να τα κάνει ασημένια; Σύνελθε, activision είναι όχι Atari επί εποχές Jaguar.
Blizzard Irvine =/= Blizzard North.
H Irvine παίζει σε πιο "καρτουνίστικο" στυλ, και είχαν προτείνει κάποιες τέτοιες λύσεις ακόμα και στο Diablo 2 αλλά η North δεν ήθελε. Μάντεψε γιατί έγινε έτσι τώρα :!: Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και πρόσφατη συνέντευξη Bill Roper που μιλάει πάνω σε αυτό.
Σούμα: Ίδια άτομα απλά με το νέο raiding σύστημα διαλέξανε να το πάρουν από το 0. Αν όπως λένε οι ίδιοι πάνε το scaling difficulty έτσι ώστε το Ιcecrown να είναι πιο δύσκολο από Sunwell τότε καλά κάνανε, αν όχι τότε μαλακία τους. Ούτε εμένα μου αρέσει που είναι τόσο εύκολο αλλά δεδομένου ότι έγιναν πολλές αλλαγές σε PVE mechanics και ότι θέλουν ολοι να μπορέσουν να δουν Naxx μου φαίνεται λογικό σαν game design.
Ερμ το Auction house και το respecc τι σε ενοχλεί στο D3;
loipon ta dioikita tous oute ta ksero oute me polynoiazoun!kai to sxolio pou kanw to kanw prin to orio tou "afou dn kses ti milas" thelw na pisteuw!
nomizw oti to wrath to ekanan diaforetika atoma apo ekeina tou TBC kai ksero sigoura pos o kalgan apoxorise meta to release k pige sto untitled!
yparxoun omws pragmata (pera apo ta dioikitika) pou me kanoun na lew humouristika gia nea blizz! ta apeira blue posts,i diathesi na kanoun ta panta eukola,edwsan stis classes oti ithelan,mass buffs/nerfs,ypervolika hotfixes tin epomeni enos patch,genika pragmata pou dn thymizoun tin klassiki blizzard pou oloi kserame (kai sevomastan!)
oso gia to respecc an ginei me tin ennoia tou wow e tote failarei! kai o logos einai oti to diablo 2 kratouse ton kosmo tou epeidi mporouses na kaneis diaforetika speccs alla se new chars!tora an kaneis respecc enan ntumeno char tha varetheis sto proto 3mino!
Ναι οκ αλλά τα επόμενα πέφτουν πάνω σε αυτό :-P
Είναι τα ίδια άτομα με το TBC και ισχυρίζονται πως όλοι τους ήταν και στη δημιουργία του Original. O Kalgan μετατέθηκε περίπου πριν ένα μήνα οπότε δεν έφυγε με το release αλλά δούλευε κανονικά και στα patches. Επίσης ο τομέας του δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με class balance.
Τα blue posts όμως γίνονται καθαρά για θέμα feedback που 90% των περιπτώσεων πάει στο βρόντο γιατί η blizz δεν κάνει ότι λέει το κάθε καθυστερημένο αμερικανάκι. Εγώ τουλάχιστον που τα διαβάζω δεν βλέπω να δίνει ότι θέλουν όλοι (πχ priests). Επίσης για hotfixes κτλ. : Ήταν launch παιχνιδιού, θυμήσου ότι είχανε γίνει τα ίδια και στο TBC με τις βλακείες του Καραζαν και με το μισοτελειωμένο SSC που κράζανε όλοι ότι ουσιαστικά έκαναν το bugtesting οι παίχτες.
Κι εγώ το φοβόμουν αυτό, αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος μετά από τόσο καιρό στην άνεση του respec αν θα ήθελα να γυρίσω πίσω σε εκείνο. Πάντως πιο πολύ έκανα εκείνο το quote για τα AH που είπες, που αν μη τι άλλο, χίλιες φορές ΑΗ παρα το χάλι με τα trade channels του 2 με το spam.
Που είναι η ετήσια φάρσα στο wow-europe?:-(
maintenance day
P1mp my mount
https://www.wow-europe.com/en/info/u...t-p1mpage.html
Ακριβώς. Τρελό healing σε ένα target όμως μόνο.
Όσο για αυτό που λέγατε για τα meters και τους healers... Απλά να προσθέσω ότι τα meters μετράνε και τα overheals. Δηλαδή τι να κάνεις έναν healer που βγαίνει 1ος στα meters, αλλά τα heals του πάνε στα περιστέρια;...
Μόνο το effective healing μετράνε πλέον.
a dn sas eipa! telos gia mena! dn mou elege tpt to ulduar! isws epistrepsw gia icecrown!
Δε μπορώ να γνωρίζω σε ποιο βαθμό επέδρασε η αγορά της από την Αctivision, αλλά καμιά αλλαγή στο WotLK δεν ήταν παρά αναμενόμενη. Είναι απολύτως λογικό να είναι πιο ευπρόσιτο το περιεχόμενο στους casual players (και να φαίνεται ίσως πιο εύκολο σε εμένα ή σε εσένα), διότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο τμήμα του αγοραστικού κοινού.
Στην Ελλάδα που τα MMOs αποτελούν ένα niche market έχουμε συνηθίσει στους καμμένους που λιώνουν σε 8ωρα raids, αλλά η πραγματικότητα της αγοράς στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετική. Η συντρηπτική πλειονότητα είναι παίκτες που παίζουν 1-2 ώρες στο τέλος της ημέρας μετά την δουλειά/σχολή και παραπάνω χρόνο αφιερώνουν μόνο τα Σαββατοκύριακα, και προς αυτή την αγορά κατευθύνθηκε σημαντικά το WoW εδώ και ενάμιση χρόνο, π.χ. με τα raid-quality rewards μέσω των badges, κάνοντας το PvP gear πιο ευπρόσιτο, κλπ, κλπ.
ΥΓ. Την έχω καταβρεί πάντως με τον resto druid, δεν υπάρχει το healing του λέμε.
O Αμπρούτζης δεν γούσταρε Destro PVP ;
Από ότι φαίνεται από 3.1 επιστρέφει το σπεκ. Φήμες λένε για 10χίλιαρα conflag και για τυπά που αυτή τη στιγμή σβήνει rogues για πλάκα.
μπα δεν εχω παιξει destro ουτε για να δω πως ειναι...εδω που τα λεμε τους βλεπω και νομιζω οτι ειναι mage or smth
affli και sl/sl εχω παιξει μονο
Ναι ε; Έλα μωρεε...:-D
kai tora svinei o destro ton rogue! vasika auto pou paratirisa paizontas destro einai oti polloi dn kseroun pos na ton antimetopisoun:vlepe trinket sto teleutaio deuterolepto tou seduction,trinket sto shadowfury,deathgrip prin to teleport,akoma kai bauble me to kalimera!gamaei to specc!kala pou exw kai ton lock na paizw ligo sta lanakia pou kai pou!
kata ta alla dn metaniwnw pou stamatisa pve! glytwsa kai 15giga apo ton disko!
patch αυριο.
αντε ξανα παλι να δουμε τι trees και τι rotation θα παμε τωρα...
εχουμε τπτ ετοιμο απο ptr για affli;
* says:
to wow egine psema
* says:
trelo psema
egw says:
?????
* says:
emeis den exume mpei kan ston server kai ston us ta efagan ola hard mode ektos apo last boss
* says:
http://premoguild.com/forums/portal.php
http://www.wowprogress.com/guild/us/...ion/rating.ach
άντε ώρα να το λήγουμε το wow σιγά σιγά ε Blizzard;
λολ σκεφτόμουν να ξαναμπώ κιόλας
ρε ηρεμα...το οτι το παιχνιδι προσαρμοστηκε στα επιπεδα των casual players δεν ειναι αρνητικο ντε και καλα...μου γινατε ολοι PROS να πουμε λολ =p
η πλειοψηφια τους πληρωνει αλλωστε,γιατι να το ληξουν;
εγω προσωπικα δε με θεωρω χαρντκορ κι ας τρωω ωρες...θελω να εχω την δυνατοτητα να κανω πραγματα που πριν θα ηταν μονο για τους πολυ χωμενους
oti eipe o abruzzis
Δεν διαφωνούμε καθόλου, και γω wow τρελά hardcore έπαιξα ελάχιστα. Άλλα δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεις το μέρος της κοινότητας που θέλει να παίξει hardcore και να τους βάζεις μετά από μήνες προσμονής dungeon που να βγαίνει την 2η μέρα (σιγά μην αντέξει ο Yoggsaron ή πως τον λένε κι άλλη μέρα). Δηλαδή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αν πχ οι Ensidia δουν ότι οι αμερικάνοι το τελειώσουν σήμερα και πάρουν τα world firsts δεν θα το παρατήσουν;
θες ειλικρινη απαντηση;
χεστηκα για την καθε ensidia και τον καθε ψωνισμενο guild master.
αρκετα πια με ολο αυτο το δραμα το αγχος και τη γκρινια που τρωει την ομορφια του παιχνιδιου...στο καλο και να μας γραφουν
Ρε συ δεν διαφωνούμε κάπου ούτε εμένα με νοιάζει τι θα κάνουν οι ensidia :P
Αυτό που λέω είναι ότι η Blizzard δείχνει ελεεινή νοοτροπία με αυτό που κάνει σε αυτούς. Γιατί ντάξει αυτά τα άτομα και έχουν βοηθήσει στη διάδωση του παιχνιδιού (οι πολύ χρήσιμοι οδηγοί των elitist jerks για παράδειγμα) και όσο 'ναι ναι προσφέρουν ένα κίνητρο στον μέσο παίκτη όπως εσύ και γω να ψαχτεί λίγο παραπάνω, να μπει στα φόρουμς να τσεκάρει κλπ. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίοδο του naxx στο 60 να είμαι κάθε μέρα στο raid and dungeon forum και να κοιτάζω τι έπεσε, ποιοι το έριξαν κλπ (ωραίες εποχές :touched:)
Κοίτα, καλό μεν είναι, αλλά πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Εννοώ ότι πρεπει να βγάζουν content patches πιο γρήγορα, γιατί δεν είναι δυνατόν με ένα patch release cycle γύρω στους 5 μήνες να παίζεις 1 μήνα max και μετά να ξύνεις περιμένοντας (και τα achievements πλάκα έχουν, αλλά όταν είσαι στο σημείο να μην έχεις τίποτα να κάνεις παρά μόνο τέτοια, δεν έχουν καθόλου πλάκα). Στο wotlk έγινε το απίστευτο, ο PTR είχε τόσο κόσμο που για μια περίοδο οι Live servers ήταν σχεδόν νεκροί.
Κατά τη γνώμη μου το επίπεδο δυσκολίας στο TBC ήταν πολύ καλό, αρκεί να έλειπαν τα attunements. Τώρα απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ούτε καν ποικιλομορφία.
Egw auto pou den exw katalavei einai giati afou exoun 10aria me sxedon panopoiotupo content me ta 25 pou tha mporousan na einai gia tous casual mia xara (o casual duskola mazeuei 25 atoma etsi kialliws), exoun kanei kai ta 25aria casual.
Tha prepe ta 25aria na einai duskolias tbc, kai ta 10 opws einai twra.
Pleon to game exei mono farm. Palia erixnes kana boss me to guild sou kai xairosoun, ekanes progress. Twra pas me randoms kai ta vgazeis ola..
Tespa, upotithetai ta achievments (pou sto ulduar tha xoun kai extra loots) tha nai kai kala gia tous hardcore.