τι μου προτεινετε σε μπανικο προγραμματακι για να τζασω το encryption απο ενα pdf ;
ο,τι συμβατικο βρηκα στα νετς δεν κανει δουλεια
plz k thx
Printable View
τι μου προτεινετε σε μπανικο προγραμματακι για να τζασω το encryption απο ενα pdf ;
ο,τι συμβατικο βρηκα στα νετς δεν κανει δουλεια
plz k thx
καλησπερες pol_pot! σε ευχαριστω! το προγραμμα αυτο ειναι οντως μια μαγεια αν λαβει κανεις υποψιν οτι κανει τα σαρωμενα εγγραφα ινπουτ στο γουορντ. Το τιμω δεοντως καποιες φορες αλλα δυστυχως πεσαμε στην περιπτωση και το αρχειο το βγαζει αλαμπουρνεζικα παλι. Μια ζωγραφια σα να λεμε. Οπως και να χει, σε ευχαριστω για την προθεση σου να βοηθησεις! να σαι καλα!!
Έριξα μια μούτζα για να φέρω ισορροπία στον ιστότοπο.
@ Elextra. Rixe morh ena pink ston an8ropo.
σε αντίστοιχη φάση με κλειδωμένο pdf, είχα κάμει export σε jpg το pdf και μετά με abbyy. αλλά θέλει ώρα λέμε.......
aksiagapitos
πεθανε η houston http://www.google.com/hostednews/ap/...15c120c2c17762
Houston, we ve got a problem.
(προβλεψιμο οσο δεν παει, αλλα τωρα ξυπνησα, σκαστε.)
Older than internet.
Lol στην αρχή νόμισα ότι θα 'ναι κάτι με τον Η.
ε οχι και ο Κωστας Ο Σομμερ με μπλουζα Μοτορχεντ ΟΧΙ.
High Impact Search Queries for Electricrequiem.com
Query Impact
1 fae ena malaka High
2 electric High
3 krk rp5 Medium
4 sabbath Medium
5 krk rp5 g2 Medium
6 panathinaikos Medium
7 ellada voulgaria Medium
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΤΟ E.R ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
μπλουζάκια ψάχνουν
ακουει ο dragonlord?
http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=109014Quote:
Originally Posted by mama tou kostantinoulh
σταματης γαρδελης απο μικρος ο πιτσιρικος
http://nextlol.com/images/1023-pokem...d-everyday.jpg
καποιος που να μου δωσει μια ιδεα χοντρικα σε τι τιμες κινειται το web design στην ελλαδα αυτη τη στιγμη. υποπτευομαι οτι το κοστος ειναι αναλογο και του τι θελεις να βαλεις στο site, αλλα θα εκτιμουσα μια ιδεα σχετικα με το θεμα. φενξ.
στειλε πιεμ στους διδυμους
ποιοι ειναι οι διδυμοι; καποιου ειδους μαφια στους κυκλους του web designing?
οι δράκοι του webdesign
Δεν υπάρχει «μια ιδέα», οι τιμές παίζουν απο 100€ μέχρι 5 χιλιάρικα, τα πάντα εξαρτώνται από το τι θες να κάνεις και τον χρόνο που το θέλεις. Έχω ένα γνωστό μου να σου προτείνω που είναι πολύ γαμιστερός!
Αν θες σοβαρή δουλειά, βρίσκεις ένα σοβαρό άνθρωπο ή μια εταιρεία να συννεννοηθείτε, άλλα θα τα σκάσεις. Αν θέλεις να γίνει κάτι με το ελάχιστο κόστος βρίσκεις ένα δουλάκι απο εδώ, και έχεις τη δουλειά σου σε μιαμισι μέρα και τον πληρώνεις δύο κρουασάν.
YOU DON'T SAY?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz...7k03o1_500.jpg
το ζητουμενο δεν ειναι να τον πληρωσω οσο γινεται λιγοτερα, αλλα να μπορουμε να συνεννοηθουμε και να εχει ορεξη να με συμβουλεψει κιολας για το τι ειναι καλυτερο στον σχεδιασμο σχετικα με τον σκοπο του σαητ. ενιχαου δωσε μου το ονομα του πολυ γαμιστερου, αν θελεις.
επισης εσενα σε εψαχνα το καλοκαιρι για να σε συνδεσω με uk, με εναν τυπο που ηθελε να ντυσει μουσικα κατι τρεηλερ για παιχνιδια (δουλευει σε gaming εταιρεια) και ηθελε κατι που να μην εχει πνευματικα δικαιωματα, αλλα δεν σε βρηκα ποτε
Τι εννοείς με έψαχνες, βγήκες στο δρόμο και φώναζες ικονοκλαστ;
οχι, ρωτησα το sonicdeathmonkey γιατι νομιζα οτι μπορουν να σε βρουν.
οι sonicdeathorangutan θα ήξεραν
Όσοι πηγαίνετε με laptop σε καφετέριες/βιβλιοθήκες/αναγνωστήρια για να κάνετε δουλειά τι κάνετε όταν πρέπει να φύγετε για λίγο από τον χώρο, πχ για να πάτε τουαλέτα; Λέτε σε κάποιον να προσέχει το laptop; Το βάζετε στα γρήγορα στην τσάντα και την παίρνετε μαζί σας; Αποφεύγετε τα πολλά νερά ώστε να μη χρειαστεί να πάτε τουαλέτα;
δεν εχουμε λαπτοπ απο αποψη και παμε σε νετ καφε.
η ειμαστε ανεργοι και τα κανουμε ολα σπιτι μας.
εδω πανω δεν παιζει προβλημα. ολοι ειναι κουλ. παμε σε χιπστερομερη ομως κατα προτιμηση ή βιβλιοθηκες που ειναι φλωροι και δεν κλεβουν.
σούξουμούξου γέρων στο λεωφορείο χωρίς να μπορώ να διακρίνω τι ακριβώς λένε και κάποια στιγμή:
-Παπαρήγα ρε, αυτήν θα ψηφίσω! Εσείς κάντε προσευχές για τα χαράτσια! Παπαρήγα και τα χαράτσια τέλος! ΠΑ ΠΑ ΡΗ ΓΑ ! Τι φοβάστε? Μη σας πάρουν τα σπίτια?!
-Αυτά τα λες για καμουφλάζ. Ο πρώτος που ψηφίζει νουδού εσύ είσαι!
νταξει , αλλαξα λοκεισιο.
Μα να μην παίρνει πολυτονικό και το mp3.
Λάθη στήν ἐξομολόγηση καί ποιά ἡ σωστή προετοιμασία. (Ὁλόκληρο τό κείμενο+ mp3)
2)Κείμενο:
Λάθη κατά τήν ἐξομολόγήση καί ποιά ἡ σωστή προετοιμασία της
«Μετανοεῖτε» εἶπε ὁ Κύριος.
Μετανοεῖτε συνεχῶς ἐξακολουθητικά... ἀλλάζετε, διορθώνεσθε, προοδεύετε στήν ὁμοίωση μ΄ Ἐμένα, πορεύεσθε πρός τή Βασιλεία Μου...
«Μετανοεῖτε»...
Ὄχι μετανοῆστε μία φορά μόνο, ὄχι μία ὥρα, ὄχι μία ἡμέρα, ὄχι ἕνα μῆνα, ὄχι ἕνα χρόνο, ἀλλά συνεχῶς.
«Μετανοεῖτε»
Ὄχι μόνο ἐξομολογηθεῖτε, ὄχι μόνο διηγηθεῖτε τά λάθη σας, ὄχι μόνο ἀπαριθμεῖστε ψυχρά τίς πτώσεις σας, ὄχι μόνο καταθέστε τήν ἁμαρτωλότητά σας,
ἀλλά πονέστε, κλάψτε, ἀλλάξτε νοῦ, μεταβληθεῖτε, μεταποιηθεῖτε, ἀποφασεῖστε καλλίτερα νά πεθάνετε παρά νά ξανααμαρτήσετε...
«Πολλοί ἐξομολογοῦνται ἀλλά λίγοι μετανοοῦν» ἔλεγε κάποιος.
Ἐξομολογούμαστε ἐνδεχομένως τακτικά, συχνά...
Πόσο ὅμως μετανοοῦμε;
Ποσό «ὁλόκληρωμένη» εἶναι ἡ μετάνοιά μας;
Πόσο ἀνάλογη στό μέγεθος τῆς ἁμαρτωλότητάς μας;
Πόσο «ἐπίπονη» εἶναι ἡ ἀναζήτηση τῆς καρδιᾶς μας γιά τόν Κύριο;
Πόσο συντριμμένη καί τεταπεινωμένη καρδιά διαθέτουμε;
Πόσο ἀλλάζουμε μετά ἀπό κάθε ἐξομολόγηση;
Πόσο διορθωνόμαστε;
http://hristospanagia3.blogspot.com/2011/10/mp3_26.html
Μόνο Μηδέν.
αρειανάρα και ο χριστός
αυτη η αλα johnny cash εκτελεση του "you'll never walk alone" στη διαφημιση του jw ξερουμε απο που ειναι;
Μόλις είδα το πιό ΣΛΕΙΕΡ ατύχημα.
Γυναίκα οδηγός αποκοιμήθηκε και έκοψε το δρόμο σε ημιφορτηγό, αυτός κτύπησε στο διαχωριστικό, έκανε 360άρι και ΕΚΡΗΞΗ και φλόγες πριν καν προσγειωθεί. Από θαύμα ο οδηγός ξέφυγε και καθότανε 2 λεπτά μετά στο πεζοδρόμιο να βλέπει το φορτηγάκι του να καίγεται. Όλα αυτά σαν ήμουν πάνω στη μηχανή μου. Να'ναι καλά το παιδί που με έπιασε στη κουβέντα και καθυστέρησα μισό λεπτό να φύγω από το μπαρ που ήμουν απόψε.