Ασε ρε!!! μέσα στα πράγμτα ήμουν και τότε. Πρώτη ήταν η Δίζη, η πιο δυναμική που πήγαινε με ποδήλατο στη βουλή και άνοιγε πανώ μέσα στη βουλή και την χτυπούσε η Αυριανή αποκαλώντας την Βύζη.
Οι άλλες δυο ήταν πιο αφανείς.
Printable View
όχι, έχει δίκιο, η πήζει ήταν βουλευτίνα για ΠΕΝΤΕ μήνες στην οικουμενική, η τρίτη δεν ξέρω χου δε φακ είναι. τα λέει όλα ο σύντροφος ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στο βιβλίου οι ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.
ορίσιτε Πάνκη και Φάντομ:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...06/2009_317606
Pinatero θέλω να κουβεντιάζω γενικά όσο τπτ, νομίζω είναι φανερό, ξέρω όμως στην προκειμένη ότι είναι εντελώς αδιέξοδο λόγω του ότι επειδή "είστε" ήδη με αυτό το κόμμα φάση.
Ον-τοπικ με θλίβει που το βρωμοΣΕΚ είναι μία δεξαμενή φοιτητών και πασόκων, που βγαίνει ως μπροστάρης κομμουνιστικού κόμματος και αναλώνεται σε αριστερίστικες αρχιδιές για ανατροπές νόμων-πλαισίων μέσα από συνελεύσεις καταλήψεις πορείες και γενικά καταστάσεις στις οποίες δεν έχει καμία θέση ταξικά (κι εκεί πάει το ηλικιακό), που κάνει αισθητή την παρουσία του παίρνοντας από πίσω εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και αλλάζοντας το όνομά του σε κάτι σχετικό με την περίσταση, που "παρεμβαίνει" δήθεν ιδρύοντας συντονιστικά μαθητών το Δεκέμβρη, πάλι φυσικά με άλλο όνομα, που είναι τόσο γελοίο που ένοιωσε ότι έπρεπε να πει το κόμμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα πρότυπα του πηθικίσματος της γραμμής του SWP-RESPECT (λολ), και γενικά γίνεται προφανές πιστεύω ότι πρόκειται ενός φοιτηταράδικου κωλοχανίου χωρίς καμία σοβαρή απεύθυνση αλλά έντονη παρουσία με φανφάρες του κώλου. Νομίζω δε θα διαφωνήσεις-ετε καν γι αυτό το σιχαμερό καρκινιάρικο κόμμα που λέγεται ΣΕΚ οπότε ας μην το τραβήξουμε παραπέρα.
το συμπερασμα καντιρου ειναι οτι και λιγοι ειστε,και σκοτωμενοι μεταξυ σας.ε ρε και να ερθει η συμπραξη με την πασοκαρα τι εχει να γινει....
μπους μπους μπους μπους - σαρόν φονιάδες των λαων
κααιιιιιιιιιιιιιι
ντροπή ντροπή στο συνασπισμό, που βαζει αλυσίδες (?) στο κίνημα αυτό.
Μη στίβετε ανθρώπους, στίψτε πορτοκάλια.
λοιπον προσωπικα το σεκ ποτε δε μου καθησε καλα κι ουτε προκειται, χωρις να απαιτω απο αυτους κανα συγχωροχαρτι για τα του παρελθοντος του σεκ, θελω να δω πως θα κριθει η παρουσια του σεκ μεσα στην ανταρσυα με το χρονο και γενικα η σταση του, μεχρι τοτε απλα παραμενω ενας δυσπιστος Γιωργος!!
Σόρρυ, ως φοιτηταράδικα κωλοχανίο εννοούσα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ γενικά. Το ΣΕΚ είναι πίσω από αυτή ως κάτι σκοτεινό που αφήνει κι εκεί τη γλίτσα του, και απ'ότι βλέπω το ελέγχει και αρκετά.
Αλλά το μεγάλο γέλιο έπεσε με την αντικαστάτρια της Δίζη, αφού εις το καταστατικό των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ/ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ προβλεπόταν η εναλλαγή βουλευτών ανά έτος! Η επόμενη βουλευτής λοιπόν [κι αυτή γυναίκα], εκμεταλευόμενη την εκλογή της ελέω της συνωνυμίας της με γνωστή ακτιβίστρια-δικηγόρο του Εξαρχείου Κατερίνα Ιατροπούλου, διόρισε τον άντρα της στο Κοινοβούλιο, ως γραμματέα (sic) της, εκμεταλεύθηκε και την βολευτική μερσεντέ και στο φινάλε ΔΕΝ παρέδωσε την έδρα στον επόμενο-τρίτο, με την δικαιολογία ότι έποντο νέες (έκτακτες πάλι) εκλογές και δεν είχε νόημα η εναλλαγή γιά δυό-τρείς μήνες…
νάτη και η Ιατροπούλου, αλλά ο συγγραφέας λέει ότι αντικατέστησε την Δίζη. Εγώ θυμαμαι πως αντικατέστησε την Ανδρεαδάκη, γιατί με τη Δϊζη νομίζω είχαν ξαναγίνει πολύ σύντομα εκλογές