Quote:
Originally Posted by ikonoklast
θα τούς φάμε μιά μέρα
Printable View
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
θα τούς φάμε μιά μέρα
είμαι μέσα για να γράφουμε για ράπια!!
52 σελίδες ρε μαλάκα! 52 σελίδες!!!
Τι; συνοψίσαμε το ερ που θέλουμε μέσα σ'αυτές τις 52.
τίποτα παραπάνω!!
Telika meta apo olo ayto, apoxwrei/apoxwrhse kaneis apo to forum?
Etsi apla gia akadhmaikous logous.
η Βεηνσω.
Ara osoi eipame gia tzasminotetarth prin 132458 selides eimaste akoma edw.
+ kapoies symmetoxes pou elava mesw pm.
Κι εσύ όμως ρε Μίτσμανν καλός μαλακάκος είσαι και του λόγου σου. Ενώ όλοι έχουν σταματήσει, εσύ συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να ρίχνεις σπόρους. Και όχι μόνο στο αποπάνω ποστ..
Ναι.
oloi exoume mia apostoli s'afton ton kosmo. o mitsmann ekplirwnei aplws (me epityxia) tin dikia tou.
etsi prepei.
Κάτι τελευταίο μόνο, για να μη μένουν παρεξηγήσεις, όσο κι αν αυτό χαροποιεί κάποιους. Για τον κάρχαρτ δεν είπα ότι είναι ψεύτης και λασπολόγος και αρχίδι μεγάλο, γενικά δεν τον κατηγόρησα, το μόνο που είπα είναι ότι κάτι από αυτά που είπε ήταν ψέματα. Αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι καν τι ήταν αυτό και βαριέμαι να ψάχνω σε 52 σελίδες για να το βρω, δεν εξέτασα όμως ούτε κίνητρα ούτε τίποτα, μπορεί να μη θυμόταν, μπορεί να του τα θύμισαν λάθος, είπα απλώς το αποτέλεσμα. Εξακολουθώ να τον συμπαθώ για την ακρίβεια, στην τελική στην όλη διαμάχη δεν αναμίχθηκε, ήταν από τους ελάχιστους που είχαν τα αρχίδια να έρθουν και να συζητήσουν τα παράπονά τους με το φόρουμ και όχι μόνο με μένα, και ΑΝ μπορώ να του προσάψω κάτι στην όλη ιστορία είναι το πρώτο (ότι δεν αναμίχθηκε).
Έχω ώρα να σκοτώσω. Και θα σου πάρω την τελευταία λέξη (από) Πάνο. Μέχρι να ξαναποστάρεις.
Μια ματιά στα album reviews/live reports πχ θα σου δείξει ότι είναι πολλοί περισσότεροι.Quote:
Originally Posted by BLi
Αν ως απάντηση τους 5 μου τους κάνεις πάλι αυθαίρετα "το πολυ 8", δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο όταν ξεκίνησε το magQuote:
Originally Posted by Blitzer
που να έγραφε σε αυτό και να μην είχε πολλά ποστ στο φόρουμ
και δηλαδή να μην ξέραμε ποιος στο διάολο είναι
άλλο ένα άκυρο λοιπόν
πολύ αργότερα μπήκαν 3-4 (?) "εξωφορουμικοί" αν και δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό
Εδώ τα λες πιο όμορφα και θα πιαστώ απο αυτό για να γράψω την γνώμη μου για τα πάντα.Quote:
Originally Posted by BLi
Το mag από όσο είχα καταλάβει και θυμάμαι, ξεπήδησε μέσα από το φόρουμ, ως μια πιο "επίσημη"
ας πούμε φωνή του προς τα έξω αλλά κυρίως ως μια σημαντική αφορμή για νέες πιο ενδιαφέρουσες
συζητήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό αποδεικνύεται από τον αμφίδρομο χαρακτήρα του, όπου όλα τα κείμενα
που δημοσιεύονται στο mag, συνδέονται αυτόματα με το φόρουμ προς περεταίρω σχολιασμό.
Επίσης από το γεγονός πως σχεδόν οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έδειχνε μια τάση να γράφει 2-3 κουβέντες
παραπάνω και διάθεση να μπει στην λογική του mag, έπαιρνε την ευκαιρία του.
Πρέπει να είμαστε καμιά 40αριά όσοι έχουμε περάσει από εκεί. Για "φορουμικούς" λέω.
Αυτό δεν γίνεται σε όλα τα zines εκεί έξω και υποτίθεται πως θα ήταν μια σημαντική διαφορά,
κάτι που θα κανε το mag ξεχωριστό. Έτσι το είχα εκλάβει εγώ τουλάχιστον.
Δεν δούλεψε όμως όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί και αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Υπό αυτό το πρίσμα, έχοντας διαβάσει και τα κρυφά ευαγγέλια, και επιβεβαιώνοντας μέσα μου
το ότι κατά 50% φταίει ο Πάνος που για άλλη μια φορά μπήκε σε συζητήσεις με ανθρώπους
έχοντας ήδη προαποφασίσει τι θα κάνει, υπάρχει και άλλη τόση ευθύνη στους συντάκτες του mag
που με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να απαξιώνουν το φόρουμ. Όποιο και αν είναι αυτό.
Δεν είναι δυνατόν άτομα σαν τον Harvestman ή τον Marillion (επίτηδες τους επιλέγω καθώς είναι φίλοι μου)
να έχουν ισχυρό λόγο στη σχέση mag/forum όταν δεν έχουν καν μπει ακόμα στην φιλοσοφία του φόρουμ.
Τα 0.02 μου.
Υπονοείς ότι δεν είναι όλα αυτά (και ακόμα παραπάνω);Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Akougesai kai fainesai pio sostos edo, alla h alitheia einai oti variemai na psaxno. Thymamai na vlepo nicks apo to pouthena, na postaroun links me reviews. Mou fainotan ligo periergo tote. Alla sta @@ mou kiolas giati pote de me endiefere to thema er mag. De tha katso na psakso tora gia na se diapseyso, an ontos pisteyeis oti einai etsi, isos einai etsi.Quote:
Originally Posted by regularpaul
Genika de me apasxolei to thema, den ksero kan giati postara edo. Apla eixe plaka to drama. Me to jasmin ti ginetai? :P
Για το πρώτο σκέλος, ναι, το πρόβλημα προέκυψε μάλλον όταν το φόρουμ σε κάποια φάση δεν μπορούσε πλέον να τροφοδοτήσει το μαγκ με συντάκτες, οπότε και βγάλαμε ανακοίνωση να μας στείλει όποιος ήθελε κείμενα. Τότε ίσως έπρεπε απλώς να το κλείσουμε ή να το αφήσουμε να υπολειτουργεί, τι να πω, τέσπά αυτό αποφασίσαμε/αποφάσισα, δε θυμάμαι τι συζητήσεις είχαν γίνει εκείνο τον καιρό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν άτομα πολύ εκτός κλίματος, που οδήγησε σε αυτό που συνέβη τελικώς. Φυσικά, η άλλη μισή ευθύνη είναι για μένα στον atheist, που προσπαθούσε να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα με όποιον τρόπο μπορούσε. Αλλά δε ρίχνω την αποκλειστική ευθύνη εκεί, άλλωστε οι διαφορές νοοτροπίας ήταν όντως κάτι που υπήρχε και μάλλον θα οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα, ίσως πιο αργά. Ίσως πάλι και να τα βρίσκαμε, δεν έχω ιδέα, πάντως σίγουρα δεν θα τελείωνε τόσο άσχημα.Quote:
Originally Posted by regularpaul
Όσο για το δεύτερο, αν εννοείς το τόπικ "και το πιο σημαντικό" τότε ναι, είχα προαποφασίσει τι θα κάνω, δεν ήταν συζήτηση, ήταν ανακοίνωση απόφασης και στο κατόπιν επεξήγηση αυτής. Την απόφαση την πήρα μια μέρα πριν. Σε όλα τα άλλα θέματα δεν είχα μπει με ήδη διαμορφωμένη γνώμη και απόφαση, αυτό φαίνεται από το ότι προσπαθούσα να βρω μια μέση λύση ακόμα και για το moderating, όποιος θέλει το δέχεται τέσπα, πάντως Παύλο επειδή και γνωριζόμαστε (όσο γνωριζόμαστε) και έχουμε συνεργαστεί δε νομίζω ότι έχω δώσει δικαίωμα να θεωρήσεις ότι δε λέω την αλήθεια και ότι έκανα ότι συζητάω ενώ είχα ήδη αποφασίσει, σαν από προσωπικό βίτσιο. Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν.