ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΚΡΙΝ....>ΠΟΥΤΣΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
Printable View
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΚΡΙΝ....>ΠΟΥΤΣΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
50:25 GOAL - Danny Green : Dag & Red 1 - 1 Macclesfield
A goal is scored by Danny Green from close in to the bottom left corner of the goal.
Dag & Red 1-1 Macclesfield.
Οριστε τα παιδια. =)
2-1.
.
respect
ALLA GAMW TI BAYERN TOU MONAXOU E
Και την έβερτον. ή την κεφάλα μου που ήθελε άσο/άσο ενώ είχε ήδη με 3 ευρώ κέρδος μια κατοστάρα και ήθελα να το κάνω ΔΥΟ ΤΡΙΑΝΤΑ μη γαμήσω. φακ μάη λάηφ, ον τόπικ πως και *έντιτ* τρία γκολ.
ε ενταξει, ειναι καλυτερη ομαδα απ τη Μακλσφιλντ, μη τρελαθουμε.
καλο ειναι που νικησανε. για να δουμε.
ειμαι περιεργος να κατεβασω τη Δευτερα και να δω φασεις. ωραια ανατροπη, θα ανεβασει και λιγο την ψυχολογια.
κατα τ αλλα εχασα την Τσαρλτον τελικα. χαχ.
σημερα στις 17:00
απομενουν εννια τελικοι.
ταξιδευουμε στο Μπραντφορντ.
Μετα απο τη νικη-ανατροπη του Σαββατου κοντρα στην Μακλσφιλντ, 3-1, με το μεγαλυτερο κοινο που ειχαμε φετος εντος εδρας (3.721 κοσμος, αλλα ηταν fanday και anti-racism day, υπεγραψαν ολοι οι παικτες Petitions, αυτοι ειμαστε) τωρα εκτος εδρας με τη -σχετικα- αδιαφορη Μπραντφορντ.
Βεβαια, Αγγλια ειναι και επισης η Μπραντφορντ παντα εχει 10.000-11.000 κοσμο στο γηπεδο, οποτε τιποτα δεν ειναι ευκολο.
αν εχει βενζινα (σικ) το ρεζερβουαρ ομως και πατησουμε το γκαζι....!!!!!
Κυνηγαμε Νορθαμπτον που ειναι τελευταια απ τις θεσεις μπαραζ, απεχει τρεις βαθμοι και παιζει με Λινκολν.
Προβλεψη για Νταγκεναμ? τωρα που ξεμπουκωσαμε, οβερ με τα μπουνια.
για να δουμε.
πιθανη εντεκαδα : Dagenham & Redbridge: Roberts, Ogogo, Doe, Arber, McCrory; Green, Pack, Folly, Gain, Benson, Scott.
H Μπράντφορντ λέει έχει στην έδρα της 12 under σε 18 αγώνες ενώ η Ντάγκεναμ 12 under σε 18 αγώνες εκτός. :P
ουτε γω θα το παιξω!
τι, επειδη το προτεινα?
για την ακριβεια, μαλλον Αρσεναλ, Κολτσεστερ και οβερ το Νοριτς - Λιντς θα παιξω.
Εγώ τώρα μαζεύω αγώνες και μετά θα πέσει ξεκαθάρισμα :P
Αρσεναλ, Μπριστολ σίτυ, μιλγουολ, μπριστολ ροβερς, ροτσντεηλ, σριουσμπερι, παλερμο μέχρι στιγμής.
Ναι οκ, λέμε.
μιλγουωλ και σριουσμπερι, οκ, αλλα πολυ χαμηλα, δεν αξιζουν για αγγλια.
μπριστολ σιτυ φοβαμαι, η πιτερμπορο το προσπαθει.
μπριστολ ροβερς, ας πουμε, αλλα ποτε δεν την ειχα σε εκτιμηση.
και ροτσντεηλ επισης χαμηλο, χωρια που καποια στιγμη θα γκελαρει κι αυτη, δε μπορει.
Παμε.
καλα που πατε.
απ το δευτερο λεπτο
Μπραντφορντ - Νταγκεναμ 1-0.
ωραια πραματα..