Spoilerhttp://26.media.tumblr.com/tumblr_m2...rr0co1_500.jpg
περίμενα να γελάσω με γέννα Μελισάντρως αλλά μου κόπηκε το γέλιο όταν βγήκε το πράμα
Printable View
Spoiler
Πόσο γάμησε το επεισόδιο. Πόσο.
Spoiler
εδώ είσαι, ψηλέ.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
δε μπορω να καταλαβω αν συμμεριζονται η οχι τις αποψεις μου κιολα, αφου με μουτζωνει με προσηλωση η μουρλη.
Όσοι λένε για budget,
Quote:
Apparently the ninth episode — Blackwater — consumed a fifth of the season’s budget (roughly $17 million)
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί βάλατε τα παραπάνω σχόλια σε σπόιλερ, αλλά w/e
βσκ αυτο, το 9ο επεισοδιο για να γινει οπως πρεπει χρειαστηκε πολλα λεφτα, πλας οι μαχες του ρομπ δεν περιγραφονται στα βιβλια, οποτε εχουν και δικαιολογια να μην τις δειξουν. μια χαρα παει
Ανετα το καλυτερο επεισοδιο της δευτερης σεζον ε.
Επισης, εγω ειμαι το αντιθετο απο Μιτς, σχετικα δηλαδη. Καλες οι μαχες, αλλα αν εδειχνε εστω και λιγο περισσοτερο, θα βαριομουν. Απλα δωστε στο λαο ΤΥΡΙΟΝ, ο οποιος ΓΑ ΜΗ ΣΕ παλι. Γενικα εγω ψηνομαι πολυ περισσοτερο απο δυνατες σκηνες, διαλογους, πολιτικς, wtf φασεις οπως γεννηση Μελλισαντρας, τοπια οπως η Καρθ(αγενη), Τζοφριγαμωτημπαναγιατου, πουτανες, κωλους και βυζια.
Πειτε λιγο καποιος που χει διαβασει τα βιβλια τι σκατα ειναι αυτο που γεννησε η αλλη, δε με ενοχλουν τα σποιλερς.
Επισης απειρα πινκς στην φωτο του/της φανισμεντ, για 10 λεπτα μετα απο την επιμαχη σκηνη ελεγα "γιατι στο μπουτσο δεν εδειξε τους δρακους η μαλακω".
Εκτος αν εξηγειται καπως και δεν το πιασα, οποτε οποιος εχει διαβασει τα βιβλια ας το εξηγησει κι αυτο. Ευχαριστω.
ποσο πιο σιχαμερος μπορει να γινει ο τζοφρευ;