@KoiliaSamprela> δεν είναι σαν την άλλην απο τους crystal castles? και το punky image καπως έτσι δεν πάει; πιο συμβατικούς τους βρίσκω ως προς μουσική κατεύθυνση, αλλά ξερωγώ τι ειναι συμβατικό σήμερα;... μου θύμισαν αυτούς:... είναι σχεδόν το ίδιο μόνο που οι krystal system (να τα να τα μας, τι έλεγα πριν για τους crystal castles?) έχουν μια ξανθιά που τραγουδάει και φέρνουν λίγο πιο πολύ προς rammstein, ενώ οι παρακάτω ξερωγώ είναι ελαφρώς πιο alternative με την σημασία... ξερωγώ των white stripes ή κάτι τέτοιο (χωρίς να είμαι γνώστης του θέματος)
και επίσης... ξερωγώ είναι αποδεκτό να υπάρχουν στο ίδιο θρέντ ξερωγώ πράγματα οπως ανέφερα και τιποτα ambient περιεργα idm και δεν συμμαζεύεται που είναι πολύ ψαγμένα; (και εγώ θα τα άκουγα για τελείως διαφορετικούς λόγους και τελείως διαφορετικές στιγμές).. δεν έχω πρόβλημα, απλώς αν υπαρχει κατι πιο αντίστοιχο σε θρεντ παρακαλώ να με οδηγήσετε, i'm rather blind here. merci.
Άκου, ξερωγώ, hello_earth, εδώ το φόρουμ είναι μεταλλικό ξερωγώ. Και το ότι επιτρέπουμε στους εαυτούς μας ένα θρεντ ξερωγώ για τις ώρες του ΦΕΥΓΙΟΥ για να ποστάρουμε διάφορα πράγματα που δεν είναι 100% ανοξείδωτα και πάλι καλά είναι. Οπότε δες το συγκεκριμένο θρεντ ξερωγω σαν εκείνο το συρτάρι που είχες μικρός στο δωμάτιο και έβαζες ό,τι μαλακία βαριόσουν να τακτοποιήσεις για να μη σε κράζει η μαμά σου, ambient, dubstep, minimal, idm, industrial, noise όλα εδώ ξερωγω.
Ο μικρός νικόλας (που το άλμπουμ του είναι το άλμπουμ της χρονιάς και ακόμη περισσότερα, να το ξερετε) παίρνει ένα businees-as-usual κομμάτι, το βγάζει από την ξεραΐλα των κλαμπς και το κάνει να ανθίσει σαν φρέσκο λουλούδι, το βάζει να κολυμπήσει σαν όμορφο δελφίνι στον ωκεανό, το βαθαίνει, το κάνει ερωτικό κάλεσμα, κλείσιμο του ματιού, πλησμονή και ίμερο, χειρονομία χωρίς κίνηση και αφού το περπατήσει σε σκοτεινούς δρόμους της χιλής και σε ανοιξιάτικα λιβάδια της ολλανδίας το ξαναφέρνει στα κλάμπς όπου το αναγεννημένο κομμάτι εκρήγνυται, καταλαμβάνει τα σώματα και τα φέρνει στην πίστα, γεμίζει τον χώρο με το αργό και βρώμικο του λίκνισμα, αυτό το τέρας με τις δύο πλάτες, η ευθεία ματιά στην άλλη πλευρά της κίνησης, ένα μεγάλο τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα. Αδυσώπητο.
του νικολάκη το δίσκο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει και αυτό το μι μουχερ με τριπάρει πολύ όμορφα.
26-05-2011, 19:11
Esteban
νταμπλ
26-05-2011, 19:13
Esteban
Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί αλλά το ψίλοlounge ηλεκτρονικότέτοιο του ikonoklast μου τους θύμισε.
Glitch Mob με το σιντάκι drink the sea δίνουν πόνο με smooth μπασογραμμές και ιδιοφυή ντραμς.
Κοινώς dubstep που μπορεί να ακούσει ο κάθε hipster που παραπονιέται για μπάσα που μοιάζουν με ήχο transformers.
26-05-2011, 19:30
ikonoklast
Δε ξέρω γιατί στο θύμισε αλλά γενικώς σίγουρα όχι σχέση με ραστερ/νοτον, ούτε τόσο με dubstep. Στο χιπστερ δε διαφωνούμε, bios-oriented abstract/glitch hop είναι η φάση τους, θα ταίριαζαν σε εκείνο το thread για τα 8bit κλπ.
Κάνουν και κάτι τέτοια, που ίσως αρέσουν σε κάποιους:
Edgard Varèse. Pierre Schaeffer. Γαλλική σχολή, βασισμένη σε ήχους περιβάλλοντος
Μετά ήρθαν οι Γερμανοί με oscillators και συνθετικούς ήχους. (Karlheinz Stockhausen)