ρε εμένα ακόμα δεν ήρθε το χαρτί... λές να με ξεχάσανε; :P
Printable View
ρε εμένα ακόμα δεν ήρθε το χαρτί... λές να με ξεχάσανε; :P
Oxi, aplos to mageireyoyne, kai tha skasei myti me allo soma apo ayto poy perimeneis.
σαν πολλά δεν ξέρεις εσύ! :DQuote:
Originally Posted by HAVOC
ένας φίλος μου σήμερα το πήρε. για ροδόπολη σερρών :twisted:
παρε τηλ στρατολογια ΑΣΑΠ
Δεν τον χάλασε, πες του. :)Quote:
Originally Posted by Raven Lord
μάγκες ήρθε το χαρτί....
μπαίνω 10 Μάη Κορινθο, Έρευνας και Πληροφορικής...
....Αντε καλα..λιασδασηφόγ;θιυηε0235ρ7ς6ε0 834θτηαφδθοαδλζχφλκσδνασδγλ΄'καφδμβωω6+50+ ασ6δ1+51 32Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
ργ
32
τι ναπω
στηλ ασασιν είσαι ενα μηνα φανταρος και μιλας λες και εχεις ηδη κανει 36 μηνες
στρατός ή σπουδές είναι αυτο;Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
στρατός ρε... αλλά γενικά απ'ό,τι ξέρω είναι πολύ βυσματικό το Ε.Π. και συνήθως μένουν μόνο τα χοντρά βύσματα. Οι υπόλοιποι συνήθως πηγαίνουν διαβιβάσεις μετά.Quote:
Originally Posted by kontan
kai gw ep hmoun kai piga diabibaseis
bebaia den parousiastika korin8o alla kilks!!!
ontws einai arketa bismatika
ektos an exeis metaptixiaka h didaktorika , tote exeis perissoteres pia8anotites na mineis
sini8ws se ka8es seira pernoun tous misous peripou
ama mineis ep pas goudi gia 3 bdomades ekpaideush(poli ksisimooooo)kai meta sth monada
kalh tixh
vasika ena filaraki mou tha paei fantaros tora. peziko. opote mias kai ego piga nautiko, de xero ti xreiazetai akrivossto strato xiras.
sleeping bag na parei sto kentro ekpaideusis i oxi? kalutera sentonia?posa kontomanika parallagis na parei epipleon? poses kaltses?
mesa apo ti stoli mono kontomanika parallagis prepi na fora? giati emeis foragame kai leuka kai ta allaza sunexeia.
rixte kamia idea re mages
thanx
ελπίζω να μείνω ΕΠ, αλλά και διαβιβάσεις να με στείλουν πάλι καλά θα είναι... πρώτα πρέπει βέβαια να ξεμπερδέψω με την υπόθεση έφεδρος :P προβλέπω να πέσει πολύ γέλιο στα αθλήματα αν τυχόν μας βάλουν σε τέτοια διαδικασία :DQuote:
Originally Posted by Magellan
Sleeping bag και σεντόνια να πάρει. Σε μας επιτρέπονταν και νομίζω ότι σε ελάχιστα στρατόπεδα (όχι μόνο κέντρα) τα απαγορεύουν πλέον.
3-4 κοντομάνικα παραλλαγής λογικά φτάνουν, σου δίνει και δύο ο ΕΣ οπότε θα 'ναι ΟΚ. Μέσα από τη στολή μόνο αυτά επιτρέπεται να φοράει, αν και τις πρώτες μέρες θα ισχύει η χειμερινή ενδυμασία (όπως το ίδιο θα ισχύει από τα μέσα Οκτωβρίου) και θα τους υποχρεώνουν να φοράνε την χακί μακρυμάνικη.
Και τέλος, Σώτο αγόρι μου, 10 Μαΐου Κόρινθο; Ακριβώς δύο χρόνια μετά από μένα....
Μην ψαρώνεις, είναι πολύ καλά εκεί (από πλευράς εγκαταστάσεων τουλάχιστον), μετά είναι το θέμα τι θα σου κάτσει. =)