einai akoma kourasmenoi apo ta metaksy mas :toilet:
Printable View
einai akoma kourasmenoi apo ta metaksy mas :toilet:
http://www.chelseafc.com/javaImages/...3000494,00.jpg
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, το τελευταίο στήριγμα του Ουκρανού, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έχει πάψει και αυτός να τον πιστεύει, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά πλέον να εγκαταλείψει τους Κυπελλούχους Αγγλίας, ομάδα στην οποία πήγε με όνειρα και φιλοδοξίες το καλοκαίρι του 2006, μετά από μία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις με τη φανέλα της Μίλαν.
Με δεδομένο ότι η πόρτα της Μίλαν (της μοναδικής ομάδας που έχει εκφραστεί όλο αυτό το διάστημα με τα καλύτερα λόγια για την αξία του) έχει κλείσει οριστικά, μιας που με την απόκτηση του Πάτο έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις των ξένων παικτών στο ρόστερ των "ροσονέρι", η μοναδική επιλογή που του έχει απομείνει είναι να επιστρέψει στη Ντιναμό Κιέβου, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.
Βέβαια, για να ευοδωθεί μία τέτοια μετακίνηση, θα πρέπει ο Σεβτένκο να δεχτεί μία σημαντική μείωση των αποδοχών του, υποχωρώντας από τα 8 εκ.ευρώ που παίρνει ετησίως από την Τσέλσι στο ποσό των 3 εκ.ευρώ που μπορεί να "αντέξει" το ταμείο των Ουκρανών για να τον φέρει στα πάτρια εδάφη.
Katrakila...
θα ερθει στο θρυλο
Μπορει και το σκεπτικο μου να ειναι λαθος, αλλα το οτι η Σεβιλλη ελυσε το συμβολαιο του προπονητη της (που στην ουσια την εστησε και την εφτιαξε τα τελευταια 2 χρονια) για να παει αμεσα στην Τοτεναμ, ειναι τοσο παραλογο (μεσουσης της περιοδου σε Πριμερα-Τσου Λου) που μου δινει ακομα μια υποψια οτι "κατι" γινοταν μαλλον εκει κατω. Μπορει και να μην εχω δικιο, αλλα πιστευω οτι αν δεν συνεβαινε το θεμα με τον Πουερτα δε θα λυνοταν ετσι απ την ομαδα, ουτε κι ο ιδιος θα ελεγε να φυγει στο ξαφνικο. Εκτος αν πια πηρανε τα απειρα χρηματα, αλλα και παλι..
Το σκεπτικο σου δεν ειναι λαθος, αλλα δε σημαινει οτι ειναι και αληθεια, ειναι μια λογικη υποθεση. Το θεμα με τη Σεβιλλη ειναι οτι αυτη η ιστορια με τον Πουερτα την κατεστρεψε παρα πολυ. Εγω πιστευα οτι μπορει να παει και για πρωταθλημα αλλα δεν την κοβω πλεον. Για καποιον λογο μαρεσει η Βαλενθια φετος κι ας εχασε απο τη Ροζενμποργκ, αλλα με τοσο φορμαρισμενο Μεσι η Μπαρτσελονα νομιζω θα το παρει τελικα.
Ελα ρε Ναπολι, αυτη ειναι ομαδα, κερδιζει τη Γιουβεντους με δυο αμφιλεγομενα πεναλτυ. ΑΥΤΟ ειναι μαγκια!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
η Νάπολι και η Φιορεντίνα να κερδάνε και όλοι οι υπόλοιποι να πά να γαμηθούν.
Sumfwno gia tous Viola!Quote:
Originally Posted by Scarbaf
Η Μιλαν εχει γαμηθει να χανει. Ηθελα να ποσταρω εδω περα οτι το διπλο της Ρομα δινει 3 στο στοιχημα αλλα εμαθα οτι δε θα παιζει ο Τοτι! Αν επαιζε ο Τοτι και ειχα ψιλοοικονομικη ανεση αυτον τον καιρο ΑΝΕΤΑ εβαζα 100 ευρω στο διπλο. Τελικα ηρθε οπως και να χει.
Τελικα τα δυο πεναλτυ της Ναπολι δεν ηταν αμφιλεγομενα. Ηταν πεντακαθαρα. Ανυπαρκτα.
Re ton Cassano! :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Gia polles klotsies...
Αει γαμησου Ραικαρντ.