για πες την διαδικασια και σε εμενα γιατι με εκοψαν στα 2 μου για πτυχιο με 4. Αν δε βγαλω τον καρκινο και αν δε γινω φονιας φετος δε θα παθω τιποτα ποτε.
Printable View
στη σχολη μας εχει συλλογο σπουδαστών κ πρεπει να μιλησεις με αυτούς. ετοιμάζουν μια αιτηση αφού τους δώσεις στοιχεία (ονοματεπώνυμο, αρ. μητρώου, ετος, μάθημα επανεξέτασης) και στο επόμενο συμβούλιο, συνελευση ή κάτι τέτοιο τέσπα, τίθεται το θέμα αναβαθμολόγησης, ορίζεται επιτροπή (τριμελής μαζί με τον καθηγητή αν δεν κάνω λάθος) και κανεις τον σταυρό σου.
συνήθως κόβεσαι ξανά αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που περνάς. δες το γραπτό σου μια για σιγουριά και μετά πήγαινε. ακομα και αλλαγή βαθμού να πετυχεις -προς τα πάνω προφανώς- είναι νίκη και ας μην περάσεις το μάθημα
Δίκοπο μαχαίρι ρε Μαρίλλιον...
Πολλοί καθηγητές είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ και θεωρούν την αναβαθμολόγηση ως προσωπική προσβολή. Και μετά ξέρεις τι ακολουθεί.
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στους 2 σας.
Ξερω γαμησε τα, αλλα δε γινεται αλλο με κοβει 2 χρονια
Καλή δύναμη ρε συ, και καλύ τύχη εύχομαι.
'Εμπλεξες με μουνόπανο.
Τελευταίο μάθημα είναι? Και μετά? Τι λες να κάνεις?
οχι εχω λιγα ακομη (σεπτεμβριο τελειωνω)
πρακτική 6 μηνες και εξω για κανα 2-3 χρονια μεχρι να γινουν μεταπτυχιακα ή οτι αλλο προκύψει. το που εξω παιζει ακόμη ειμαστε σε φαση ψαξιματος...
thanx!
40 βαθμους τη μερα που ξεκιναω εξεταστικη.θελω να κλαψω
Αύριο τελειώνω.
Γαμώ την παναγία.
7 στα 8, η καλύτερη μου εξεταστική μέχρι τώρα. άλλα 10 και διπλωματική για πτυχίο. :D
^Μπράβο ρέι!
Σήμερα έμαθα ότι πέρασα ένα από τα 4-5 δυσκολότερα της σχολής. Τελικά, 5 στα 8, όχι και άσχημα, ξεμπέρδεψα και με αρκετά από τα πρώτα εξάμηνα.
Καλές, χωρίς άγχος, διακοπές τώρα :)
χεστηκατε το ξερω... 4στα9 απο μλκιες δεν ειναι 6-7 στα9
διαβασμα σε 4 βδομαδες πρεπει να βγαλω 6-7 μαθηματα....28 αυγ ξεκιναμε παλι..........................
5 στα 6.
Και πτυχίο. :wave: στο θρεντ.
5 στα 13 από μαλακίες κυρίως,8 τον σεπτέμβρη αν τα περάσω όλα 4 μαθήματα+πτυχιακή+πρακτική και τέλος
3η φορα παιρνω 4.
εχω μεινει με 1 μαθημα απο περσι τον οκτωβρη και παω παλι για οκτωβρη..
και οσο σκεφτομαι οτι στο ιδιο διαστημα οκτωβρη του 09 με του 10 εδιωξα 30+ παω για fml.