πσιτ...ο Zorn δεν ειναι μονο το Funny Games ε?
ψαξου
Printable View
εχω προσπαθησει να ακουσω πολλα αλμπουμ του ζορν,απο προσωπικα μεχρι τις "μπαντες του" και πραγματικα,αδιαφορω αν ειναι ιδιοφυεις συνθεσεις αυτοσχεδιασμοι η οτιδηποτε,αλλα εμενα μου προκαλει πονοκεφαλο.Και ακουω πολλα πραγματα που θα μπορουσαν να μου προκαλουν πονοκεφαλο,αλλα αυτος ειναι ο μαστερ.
Π.Σ.:Οι Χινδρια γαμανε
δε σου αρεσουν οι Jazz δουλειες του και το Klezmer?
Kοιτα οι μασαντα ειναι κατι που ναι παλεθεται,αλλα δεν ακουω και τοσο συχνα τζαζ οποτε τους ξεχασα ολιγον τι.Σκεφτηκα κατι αηδιες οπως παινκιλλερ και νεικιντσιτυ,που πραγματικα με εκνευριζουν.Τωρα γενικα αυτη τη στιγμη εκει δεν εχω και τοσο σκοπο να το ψαξω
οκ..απλα ξερεις σκεφτηκα οτι εισουν ενας ακομα που σκαλωσε με τα καραnoise του
συμβαινει με πολλους αυτο
Χαχ οκ δεκτον.Οπως ειδες δεν αμφισβητησα τις μουσικες του ικανοτητες.Καθε αλλο
Εντιτ:Το λαιβ ιν σεβιγια του 200 θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ενα ενδιαφερον ακουσμα παντως,η και κατι παραπανω
Black Flag
Melvins
Mudhoney (?)
Λοιπόν. Προτείνετε με τι αρχίζω απο την κάθε μια απο τις παραπάνω μπάντες, γιατί έχω ακούσει από τίποτα έως υποψίες τραγουδιών από αυτές, και τις έχω πολύ θολά στο κεφάλι μου :oops::oops:, και ξέρω πως είναι μεγάλες επιρροές στον ευρύτερο "σκληρό ήχο".
Και The Maggot που να με πάρει.
superfuzz bigmuff για αρχη και θα βρεις τον δρομο σου
παιδια εγω παντως ειμαι περισσοτερο με τον μπορις-σαν σχετικα με τον ζορν. δηλαδη οκ, παπαριζει πολυ ο τυπος. κι αν στις 3000 δουλειες εχει κανει και κανα δυο καλες, τι να πω... τζακποτ! ειδικα αυτα με τον παττον, πω ρε φιλε να πουμε.
thanx dudes :thumbsup: