δεν αναφέρθηκα ούτε στον σκοπό, ούτε στο μέγεθος του ποσού, αλλά στο γεγονός ότι είναι στην τράπεζα
Printable View
δεν αναφέρθηκα ούτε στον σκοπό, ούτε στο μέγεθος του ποσού, αλλά στο γεγονός ότι είναι στην τράπεζα
ναι υπάρχει κ η πρόταση όσοι κρατάμε τέτοια ποσά να τα κάνουμε μασούρι κ στον κώλο μας!
λειντικιλλερ, σταματα να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα
ιναφ
καλά φτιάξτε μαι λίστα do και don't για μας τους άσχετους! :toilet:
για αρχή, δεν στηρίζουμε τον εχθρό μας
Είχα ξεχάσει πόσο πονάνε οι φρονιμίτες :?
τι τρεξιμο ρε πουστημ αυτη τη βδομαδα! απ'τη σχολη μας συλλαβανε εναν κυπριο (να μαστε και ον τοπικ)! ενω η μυτη απ΄τα δακρυγονα ακομα να ηρεμησει απο τη κυριακη. πλας ενας πονος στο στηθος στο υψος της καρδιας, πρωτη φορα ενοιωσα οντως κωλογερος στη γενικη συνελευση και καθισα στον κωλο μου. ηρθε η ωρα να αποσυρθω, τσαι και συμπαθειο λογοτεχνικες βραδιες κοκκινιστο με κονιακ συνοδεια τζαζ!
Πηγα μια βολτα στην βιβλιοθηκη να δανειστω κανα ταινιακι και κανα βιβλιαρακι, αλλα εσκασα πανω στα σιντια. και λεω να τσεκαρω τι εχει η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μπας και βρω τιποτα να δανειστω. ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ:
Dokken - lightning strikes again
The 69eyes - wasting the dawn
Darkthrone - dark thrones and black flags
Ειχε και αλλα...αλλα αλλη φορα...
οχι αυτινα...την αλλη κυριακη ειμαι καλεσμενος σε καζανι χουντικων...κανονικα πατακος και παπαδοπουλας σε καδρα κλπ
εντωμεταξυ εκει βραζουν και κομμουνισται και γινετε κολασις
να αναμενετε βινδεα ψυχεδελικα
Ξεπέρασα τον εαυτό μου. Σήμερα πόζαρα σε πικ μαζί με παιδάκια. Το ξέρω, χεστήκατε, αλλά δν με νοιάζει. X-)