Το γιγαντιαίο λάθος του Far Cry 3 ήταν που
Spoiler
Printable View
Το γιγαντιαίο λάθος του Far Cry 3 ήταν που
Spoiler
Ακριβώς
Επίσης ανακοίνωσαν gta 5 για pc το είπαμε;
γεια!
ένα ηλεκτρονικό-γυάλινο τουβλάκι που βρήκα
http://www.ebay.com/itm/Moving-Color...-/331109974758
http://i49.photobucket.com/albums/f2...309_113757.jpg
Μου έτυχε ένα αρκετά περίεργο πράγμα.
Δεν μπορώ να γράψω κεφαλαίο Α χρησιμοποιώντας το δεξιό shift. Μπορώ να γράψω κανονικά κεφαλαία χρησιμοποιώντας το αριστερό shift ή το caps lock, το δεξιό shift μπορεί να γράψει κεφαλαία για όλα τα γράμματα του πληκτρολογίου ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Α.
Μόνο σε μένα φαίνεται άκυρο;
Εκτός από την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο αυτό καθ' αυτό, τσέκαρε αν έγινε κάποιο πρόσφατο update σε drivers πληκτρολογίου ή εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το δεξί Shift και Α σαν συντόμευση για κάποια ενέργεια.
Το δεξί SHIFT αλλάζει και στα υπόλοιπα πλήκτρα -πλην των γραμμάτων- τη λειτουργία;
Θενξ και στους δύο.
Γενικά το πιθανότερο είναι το πρώτο, με δεδομένο ότι το πληκτρολόγιο δουλεύει ανελιπώς από το 2007 χωρίς σταματημό. Για τα άλλα 2 που μου πρότεινες, το πρώτό σίγουρα όχι, το δεύτερο δε μπορώ να φανταστώ κάποιον εύκολο τρόπο για να τσεκαριστεί. Πάντως σχεδόν σίγουρα δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα τις τελευταίες 1-2 μέρες, όσο έχω ανακαλύψει το πρόβλημα δλδ
Ναι. Σε όλα ανεξαιρέτως πλην του Α. ~!@#$%^&*()_+
το'χεις με το linux? αν ναι, πες μου να σε βοηθήσω
Γιατί να θες να γράψεις κεφαλαίο Α με το δεξί shift; Το αριστερό είνια κολλητά :P
περίεργες συμπεριφορές σε πληκτροκρόλογια είναι συνήθως και key loggers να ξες
Να μπει από Linux για να το φτιάξει; γιατί δεν προκύπτει από κάπου ότι δουλεύει σε λινουξακι.
Σωστό, αλλά συνήθως έχουν μεγαλύτερη επίδραση. Για αυτό ρωτησα αν έχει και σε άλλο πλήκτρο θέμα.
Αν ισχύει πάντως αυτή η περίπτωση, θα χρειαστείς ένα καλό antimalware/antispamware κι ενδεχομένως κάποιο χειροκίνητο σβήσιμο αρχείων.
να μπει λινουξ για να κάνουμε σωστή διάγνωση του τι τρέχει με το shift του μέσω της εντολής showkey.
Ναι, σωστή σκέψη man.
Και μιας και αναφέρθηκε από τον rat_poison καλό θα ήταν (πέρα από τα καγκουριλίκια 'γαμάω γιατί εγώ τρέχω λάινουξ') να υπάρχει εύκαιρο ένα live cd (και usb στικάκι μας κάνει) κάποιας διανομής linux.
Δε νομίζω, πλέον, να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στο bootάρισμα και τη χρήση ενώ θα βολέψει αφάνταστα ακόμη και χρήστες που δεν είχαν πρώτερη επαφή με το λειτουργικό.
Μπακαλίστικο αλλά μπορεί και να βοηθήσει:
ctlr + alt + delete -> task manager και σβήνεις μία μία διεργασίες δοκιμάζοντας κάθε φορά αν λειτουργεί το δεξί shift + a.
Το showkey που σου προτάθηκε, το σκανάρισμα για keylogger, ακόμα και απλά η δοκιμή σε άλλο λειτουργικό (για να τσεκάρεις αν είναι θέμα software) είναι πολύ καλές προτάσεις, εύκολες στην πράξη και όχι τόσο χρονοβόρες.