γαμάνε αυτά ρε, είναι ένα προς ένα όλα Άκυρα albums
Printable View
γαμάνε αυτά ρε, είναι ένα προς ένα όλα Άκυρα albums
δεν είπα ότι δε γαμάνε ;)
απλά μου κάνει εντύπωση ότι μια ανενεργή μπάντα από το Jilemnice ας πούμε στο '92, (το slagry δεν πιάνεται..) ως το 2009 έχει φτιάξει όχι απλά σχολή, αλλά ρε παιδί μου δεν ξεφεύγουν ούτε καν..
ξαναλέω ότι φυσικά δε με χαλάει, και τούτοι δω είναι κάβλα, απλά έτσι κουβέντα να γίνεται..
Ε τώρα τι ψάχνεις, στην Ελλάδα παίζουν όλοι σαν Rotting Christ, στη Νορβηγία σαν ..Νορβηγοί, στην Αυστραλία σαν Akitsa, στη Γερμανία μακάρι να ξεραν και στην Ιταλία σαν λολ. Στην Τσεχία και στο μισό πρώην ανατολικό μπλοκ γενικά παίζουν σαν Master's Hammer/Root και θαρρώ κάνουν την καλύτερη δουλειά, καθώς οι Master's Hammer είναι αυτό που είναι, και σαν ασυνεπές δισκογραφικό πόνημα (που είναι) βολευόμαστε με διάφορους λοιπούς συμπατριώτες που το κατέχουν. Άσε που ειδικά οι Umbrtka είναι ιδιαιτέρως καμμένοι γενικώς, διατηρώντας σε σειρά master's hammer σημείο - thrash σημείο - παράφωνο ουρλιαχτό - ένα άκυρο σαξόφωνο! - σημείο που μοιάζει με necromantia αν είχαν κιθάρες.
οι σλατζοβιοι κρατειστε μια σημειωση
Gomgova http://www.myspace.com/sunengraved
μην δωσετε σημασια στο βιντεακι
το παιξαν πολυ σωστα το φιουνεραλοπολις πριν λιγο
στο επομενο λαιβ τσεκ
επισης, ειναι στα σκαρια μια νεα ομαδα
που τα λαιβ που εχει κλεισει/ετοιμαζει/σκεφεται να...
θα προκαλεσουν μαζικες στυσεις
οι 1ες ανακοινωσεις συντομα ;)
Oi! Oi! Oi! Oi!
la fin du monde - Life As It Should Be. εχει κανεις κανα λινκ να μου στειλει?
Μετά από βαθύ ψάξιμο, απέτυχα να βρω το ντεμο Tartarus, των τσέχων Agmen. Όποιος βρει κανένα λινκ που δουλεύει θα είναι μανάρι.
http://music.is-amazing.com/sites/mu...eyounggods.jpg
Young Gods - 2010 - Everybody Knows [Two Gentlemen,2010]
||
||
||
||
||
\/
Επανένωση Pulp και εμφάνισή τους στο Primavera
You'd have thought we'd have all got quite fed up of bands from yesteryear reforming, even the good ones. Probably not this time, mind, as Pulp will be reuniting for some shows in the middle part of next year, i.e The Summer.
Λίγα περισσότερα εδώ
leak-αρε Deathspell, πρώτο κομμάτι τώρα που μιλάμε
Για να ιδούμε..
όχι Pulp σε αυτή τη σελίδα, σήμερα είναι Η Μέρα και τέτοια.
εντάξει, κάηκε η βδομάδα ήδη