2 wres gameplay, zero story development, TO IDIO MAP, anousia missions, kiefer sutherland............
call of duty: infiltration, featuring a single map and 'big boss'
ksenerosa
Printable View
2 wres gameplay, zero story development, TO IDIO MAP, anousia missions, kiefer sutherland............
call of duty: infiltration, featuring a single map and 'big boss'
ksenerosa
οι του χώρου το έχετε πάρει χαμπάρι ήδη , οι υπόλοιπο πιθανότατα όχι
Μιλάμε για το Heartbleed Bug
Τέσπα επί της ουσίας το Mashable προτείνει να αλλαχτούν τα passwords σε "αρκετά" sites για να είστε καλυμμένοι ...
Εγώ θα το κάνω
http://filippo.io/Heartbleed/
Δε ξέρω κατα πόσο δουλεύει, πάντως δε μπορεί να βγάλει σίγουρο αποτέλεσμα για το ER.
Αφού δεν έχει SSL
Battlestar Galactica κιέτσι το ER, προστατευμένο από επιθέσεις ιών επειδή επιμένει oldschool.
να παιξετε castlevania lords of shadow mirror of fate HD. επος.
http://stwww.geekexchange.com/wp-con...stlevania2.jpg
Χρειάζομαι τα φώτα σας.
Γίνεται με κάποιου είδους κατευθυντική κεραία ή κάτι τέτοιο, να στείλω σήμα από το rooter σε απέναντι κτήριο με καμιά πενηνταριά μέτρα απόσταση (μπορεί και λίγο λιγότερο) ?
Οικονομική λύση πάντα.
αν έχεις οπτική επαφή, το πρωτόκολλο σε καλύπτει (100μ) αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις extenders στα ενδιάμεσα.
Πρόσεξε τώρα, μπορείς να παίξεις με το frequency (να το πας στα 5 GHz , και θα παίζεις με n).
Οι κεραίες οι κατευθυντικές ξέρω ότι μπορεί να σε πάνε πολλά πολλά μέτρα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
Θα σου πρότεινα λοιπον να πάρεις ένα ρουτερ που να μπορείς να "ξεβιδώνεις" την κεραία , αλλά να μην πάρεις άμεσα καινούρια.
Για την ακρίβεια το κτήριο που θέλω να φτάσει το σήμα δεν είναι απέναντι, είναι 3-4 παραδίπλα από την ίδια μεριά του δρόμου όμως. Άρα οπτική επαφή ακριβώς δεν το λες. Αυτό που σκεφτόμουν είναι για κατευθυντική στο μπαλκόνι του κτηρίου που βρίσκεται το ρούτερ (πρώτος όροφος), και το πολύ ακόμα έναν extender εκεί που θέλω να φτάσει (χαμηλωμένο ισόγειο). Ενδιάμεσα προφανώς δε μπορώ να βάλω κάτι.
Αυτό για το frequency που είπες δεν το έπιασα.
ίσως να μην θυμάμαι καλά αλλά αν παίξεις στα 5GHz που παίζει το 802.11n νομίζω δίνει διπλάσιο range.
Γενικά όμως το σημαντικό σε όλα αυτά είναι η "οπτική έπαφή" δες πρώτα με το κινητό και το wifi, και εφόσον είναι όπως το λες, θες μια κεραία για εξωτερικό χώρο για να αντέχει ήλιους / βροχές ... δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά
Σκέτο ιντερνε θα περνάς ? να ξες ότι δεν θα έχεις καμιά φοβερή φερεγγυότητα ε!