το εξπανσιον το πηρες;
στα 68 πας για northrend
Printable View
το εξπανσιον το πηρες;
στα 68 πας για northrend
78 φαντάζομαι εννοείς :P Darkling server?
τι 78 ρε,90 παει;
:oops: :oops: :oops:
edit:
Tier 8 : http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=40602.0
warlock kai rogue gamane apithmena
δεν εχω παρει ακομα το Ραθ οφ δε Λιτς Κινγκ.
θα το παρω καποια στιγμη.
Κελλδοραιν ειμαι στον Sporeggar.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Giati exoun oloi 4 sets? 2 tier 8, 2 tier 8.5?
πως γινεται να εχουμε παντα τα ωραιοτερα σετ ομως ε ;p
ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΡΕ ΒΑΡΛΟΚ! Ο Ντικει έχει γαμάτο σετ. Ενχασαμα κλάιν μάιν. το 7 είναι πολύ καλύτερο κ από το 7.5 κ απ'αυτό εδώ το αίσχος.
Death Knight.
DEATH KNIGHT.
AJKJkjsajkaskjsajkasjk!
Τα πιο γαματα κουεστς, το πιο γαματο gear.
58-80 τα ίδια σκατά με τους άλλους είναι
Μιλας σε καποια που μεχρι προτεινος ειχε 30αρα mage. Ειναι μεγαλη αλλαγη ε. :P
μια χαρα ειναι ο mage στα 80 πλεον
Δεν ειπα το αντιθετο, θα τη γυρναγα και σε φροστ για να παρω κανα pvp αργοτερα.
Αλλα ειναι λιγο πεος να την παω μεχρι 80. Δεν παιζω και συχνα. Ας παιζω με την dk που εχει και το σουπερ ντουπερ mount κι ετς.
Σαν πολλοί δεν έχουμε γίνει οι DK όμως; Δεν μας αδειάζετε τη γωνιά σιγά σιγά λέω'γω :!:
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
...
Υποκειμενικό οκ αλλά ρε, σαν αρρακόα είναι. Ότι πιο άθλιο μαζί με το head του Rogue που είναι ακόμα πιο αστείο αν το δεις σε κανένα video εν κινήσει. Ακόμα και τα polls το ίδιο αποτέλεσμα είχαν βγάλει :P
Κατα τ'άλλα λολ@TG nerf και λολ@Frost/DW DK nerf
ελα ρε και pvp και pve με εξαιρεση τα brutal και τα φετινα που ειναι ΟΛΑ ιδια τα λοκ παντα ειναι τα πιο επος
τι να πρωτοπεις...τα μερσιλες,τα βεντζε,τα τωρινα τιερ,αυτα που ερχονται;
T5 και Τ6 ήταν όντως ωραία. Τ7 ήταν σαν το Τ3. Περίεργο head. Αλλά ρε αυτό έχει ένα ράμφος μπροστά στη μάπα σου και αυτά από τους ώμους μοιάζουν με άχυρα ξέρω'γω. Αρακόα. Ψάξε δες το σε βίντεο να δεις :P
Η ρόμπα είναι ωραία.
ξερω πως ειναι τα αρακοα,εμενα μαρεσει παντως και το head
Όχι εννοούσα τα σετ να έβλεπες εν κινήσει. Αλλά αφου σου αρέσει δεκτό.
Ανιγουέι, εμένα μου αρέσουν τα DK, Priest. Και πρέπει να σταματήσουν να βάζουν preview σε Human Male :P
α τα χω δει τα βιντεακια ναι
και οντως δε παλευεται το human preview
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Kala etsi opws to pane me tous warriors oloi reroll se DK tha kanoun.
Vasika ta patch notes tha eprepe na einai:
Warrior:
-fixed a bug where some warriors were not protection specced.
Κοίτα για να είμαστε και δίκαιοι:
Ο Fury ήθελε ένα μικρό PVE nerf. Ίσως όχι 10% σε όλα τα attacks αλλά οκ. Το arms λένε θα το buffάρουν τελικά μέσω κάποιου signature ability του. Θα δούμε.
siga to nerf anti na vgazei 6k dps tha vgazei 5.5 kai kati trexei sta gyftika.
elpizw ayto to 10% na einai arketo sto PVP giati ekei einai pou den paleyontai.
episis lock + rogue set einai poly creepy kai goustaroume,xeirotero opws panta tou mage kai tou pala.
kalytero hunter + priest kateme
Αν όμως όλοι οι άλλοι βγάζουν "6κ" τότε όντως θα τρέχει κάτι στα γύφτικα. Αν πάλι όλα τα hybrid είναι στα "5.5κ" και μόνο τα pure DPS είναι στα "6" τότε όλα οκ. Γι αυτό, θα δούμε..
Nai alla an hkseres kai ligo ti paizei me warrior, to 10% nerf, einai 12% sta crits, -10% rage, kai me to HS nerf vgainei sunolo kapou 15-20% nerf, ti stigmh pou den htan kai toso imba to dmg, locks, rogues, mages kai isws hunters einai parapanw se dps.Quote:
Originally Posted by Tribe
Gia to pvp mallon ennoeis na einai arketo wste na mhn ksanadeis kanena warrior arena, pou nai arketo tha einai.
το λατρευω αυτο το boss
http://img515.imageshack.us/img515/1049/patch.jpg
οι Death Knights ειναι τοσο καλυτεροι απο εμενα η απλα εχω για το πεος εξοπλισμο? χαχ..
ειμαι 62 (πςς!!) Retri Paladin και ενας 59ρης Death Knight απλα με εσπασε στο ξυλο.
Σε εκείνα τα λέβελζ οι Death Knights δεν πιάνονται. Έχουν επίτηδες imba gear που αντέχει ώς το 68 ξέρω'γω και κάνουν imba scaling (αν δεν ξέρεις: ακα κερδίζουν πολλά από τα stats των items). Από 70-80 εξισορροπούν τα πράγματα. Νομίζω τη στιγμή που πήγα από 79 στο 80 έχασα 4-6% crit, έτσι για το gratz της υπόθεσης.
ειπα και γω. γιατι οκ, δεν εχω κανα επικ εξοπλισμο (σιγα μην ειχα) αλλα δεν ειναι και για πεταμα.
Μιλαμε οτι με εσκισε. ουτε 30% δεν του εφαγα και ειμουν και 3 λεβελ πανω.
Απλά είναι Hero class που σημαίνει πολύ δυνατό gear/stats/τζάμπα mount για το level τους ώστε να προλάβουν τους άλλους που άρχισαν το expansion από το 70 ένω αυτοί αρχίζουν από 55.
Ο Retri Pala ήταν επίσης στα δυνατά levelling classes αλλά θα σε γελάσω για το πως, τι και γιατί :P Εκείνη τη μαλακία με το Whirlwind κάνανε που γάμευε (σικ). A τώρα είδα πως λέγεται Divine Storm.
ε οσο περναει οι καιρος θα πεφτουν νερφακια
Κατεστραμμένοι.
"So I was just watching Lost, and I noticed the same sound that happens when you pick an herb is heard at 16:46 in Lost; Season 4: Episode 11. Locke is searching through a pit of dead Dharma Initiative people with Hurley and Ben."
lol
πειτε κανα tip για malygo 10m
Hmm, me tis kainourgies allages ston arms warrior isws psithw na ksanampw sto epomeno patch :)
και μας τελικα μαλλον το μπαφαρουν το affli (με τα update που ειχα διαβασει πριν μια βδομαδα or smth,δεν εχω κοιταξει ξανα)
Νομίζω πως το Hit Rating του panel δείχνει μόνο το rating aka από gear και άρα το talent Hit είναι κρυφό. Επειδή όμως δεν είμαι 100% σίγουρος θα σε γελάσω (ειδικά αμα το αλλάξανε από το καλοκαίρι και μετά).
Στο crit δεν είναι κρυφό γιατί σου δείχνει ήδη το % και άρα είναι εύκολο απλά να το προσθέσει χωρίς να σε μπερδέψει.
Υπάρχει ο σίγουρος τρόπος του respec όπου θα κοιτάς το Hit πριν και αφού βάλεις πόντο στο Sup. :P
http://img8.imageshack.us/img8/8382/drumslol.jpg
τουμπανο
ξεκωλωθηκα στα items σε 2 μερες
ΡΕ έπαιξα λίγο από ένα φίλο σήμερα... ΤΙ νερφιές έχουν πέσει στους πριστ;