oti den to pire o gauros....
Printable View
oti den to pire o gauros....
:lol: :wink:
pou einai o vagner
pou nai o poutsini
pounai o tountsai
OEO
Μαλακία. Θα ήταν ωραία απάντηση σε Ντος Σάντος και Βερόν αλλά πάλι τρίτοι ήρθαμε :(
pou nai o Do SantosQuote:
Originally Posted by wanker
pou nai o Pandiani
epeidh eiste ligo mwroi
vghke kapoios apth dioikhsh k eipe oti kleisame?
olos o typos PAGOSMIOS typos oxi apla ellhnikos k ispanikos
leei gia daneismo tou dos santos ston arh
hr8e o pateras tou 8essaloniki gia na dei pou 8a paizei k 8a proponeitai
eipane to ok aytos k oi managers k perimenoume apthn barca
an den ton exei sta sxedia na kleisei o daneismos.
to padiani h opoion allon lete den exei akoustei tpt
gia ton calvo mono eipane o opoios exei hdh KLEISEI, asxeta an o ntemis
mphke sfhna k phge na ton parei, alla emeine me thn ore3h (opws k me ta filika me tis gallikes omades ton ioulio)
oso gia ton proponhth pou phrame elpidoforos einai e3alou exoume pleon empistosynh se dioikhsh-ferer-mazinio
wanker,min pairneis toso sta sovara tin omada sou eidika kai ti mpala h to mpasket genikotera.
autosarkasou kai ligo,den egine tipota.
apo ayto sarkasmo allo tpt, isws de mou vgainei sto forum
apo konta eimai poly glykoulhs
goutsou goutsou tote.
άχου το μωρέ... :PQuote:
Στην Φιορεντίνα θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Άντονι Βαντεν Μπόρε, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του από το σύλλογο της Φλωρεντίας την Κυριακή. Ο παίκτης, που αγωνιζόταν τέσσερα χρόνια στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άντερλεχτ, θα μετακομίσει στην Ιταλία και τη Serie A, έναντι 4.000.000 ευρώ περίπου, όπως υπολογίζεται το κόστος της μεταγραφής.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στο Βέλγιο και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία είτε στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, είτε στο κέντρο της άμυνας και αποτελεί σαφέστατα ένα μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα για τους «βιόλα», καθότι είναι επένδυση και για το μέλλον.
Στα 16 του μόλις χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του στην Jupiler League με τη φανέλα της Άντερλεχτ, με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια, ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει καν τα 20 του χρόνια, όντας γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1987! Επίσης, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην εθνική ομάδα του Βελγίου, στη δεύτερή του χώρα, καθώς είναι γεννημένος στο Κονγκό.
:touched:
Άρε ρε μάνατζερ...
Ανχολι Ρομα δεν στηριζεις?
μετα τον ζε ρομπερτο και τον ντουντου ηρθε η νεα φολα με τουντσαι.
αβασιμες πληροφοριες λενε οτι στον ιδιο δρομο βαδιζει και η υποθεση μεκελελε ενω ανεπιβαβαιωτη ακομα η φημη για κρουση σε ρικελμε(η 3 φολα την ιδια σεζον).
με κανα ταγαρι στυλ τομασον βλεπω να τη βγαζουμε και φετος
πανω που λεγαμε οτι εχει πεσει ο αντωνης βαντεμπορες
Ναι ρε χάρηκα γιατί μανατζερικός πιτσιρίκος πήγε σε μεγάλη ομάδα κι έτς. Στην τελική η Φιορεντίνα όποιον και να πάρει τώρα δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει, ειδικά μετά τη φυγή του Λούκα.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
phrame zapropoulo apo aigalew
center back
24
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Geraldo Alves. Ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Geraldo Alves δήλωσε στο www.aekfc.gr : «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ευρώπη και έχει πολύ ένθερμους οπαδούς που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, τα δίνουν όλα για την ομάδα και είναι απαιτητικοί. Θα δώσω τα πάντα για να τους ικανοποιήσω.
Μου έχει μιλήσει ο αδερφός μου για την ΑΕΚ. Είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Του άρεσαν οι άνθρωποι, η χώρα και η διοίκηση της ομάδας. Όπως, επίσης, με... παρακίνησε η ιδέα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να αποτελέσω μέρος της ιστορίας της ομάδας. Είχα και άλλες καλές οικονομικές προτάσεις, αλλά προτίμησα να παίξω στην ΑΕΚ, διότι είναι μεγάλη ομάδα».
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3193
POUNAI O VAGNER
POUNAI O POUTSINI
POUNAI O MAKELELELELELELELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
vre me ton ANNNNTZAAAAAAAAAAAA
paraaaaaaaaaaaaaaaaskeva mporeis
OOOOOOOOOXI
oxi
:P
luv xxxxxx
ωρες ωρες εχω φοβερο ταλεντο ... με το που ειδα wanker ποστ ειπα να κραξω και να γραψω που ειναι ο Ντος Σαντος .. :D και με το που βλεπω το ποστ του αισθανθικα πολυ ομορφα!! δεν περιμενω τπτ δεν ελπιζω τπτ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ!
POUNAI O RECOOOOOBA :P
pragmatika fetos poly nwris arxise to gelio...
8ymamai alles fores mesa iouliou vgainane anekdota styl liunberg
pera apth plaka parte kana sovaro paixth giati me tous mparmpades h saxtar karadokei
ti saxtar filaraki se budget de ti plhsiazw oute se 500 xronia.ennoeitai ki esy vevaia.Quote:
μογγολε γουανκερ δεν εκλεισε ο ζαπροπουλος και λογικα δεν θα τον παρουμε.
εχει κλεισει ο καλβο ομως :) :)
Ισπανος ποιητης?!
Όχι. Από την Ζάκυνθο!!!
8a kleiseiQuote:
Originally Posted by Razor
Άντε ρε ρεκόμπα να κάνουμε σεφτέ. Πονέσανε οι αρχιδοσακούλες μας δω χάμω.
Αντε ρε κομπα.
Εκτός αν και αυτός είναι αστείο μεταξύ των παιχτών.
Δηλαδή, έχουμε μια προπόνηση και πάει η μπάλα στα πόδια του μικρού Φέλιξ. Οπότε κάποιος φωνάζει "ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΡΑ" και αυτός χαίρεται γιατί δεν άκουσε καλά και νόμιζε ότι τον παρομοίασαν με τον ουρουγουανό παιχταρά. Έκτοτε έχουμε και εμείς τον Ρεκόμπρα μας.
εκλεισε ΡΟυμπερτο Καρλος!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
η Φενερ..
για ρεκομπα μου ειχε πει ενα φιλος πως θα ερθει στον ολυμπιακο πριν το γραψουν οι εφημερίδες... για να δουμε.
Πεστου φιλου σου οτι ηταν απλα τυχερος. Προφανως κι εγω αμα αρχιζα να λεω ολους τους παικτες στην Ευρωπη που ειτε πλησιαζουν τα 30 ειτε ειναι 30κατι καποια στιγμη θα τοιυς γραψει η εφημεριδα ολους για τον Ολυμπιακο!!!
Επισης, αποτι φαινεται εμεις την εχουμε κανει τη δουλεια για Φενερμπαχτσε... τον ειχαμε σιγουρο τον Ρομπερτο Καρλος αλλα δε μας εκανε κι ετσι τον δωσαμε στην Φενερ και θα παρουμε τον Τουντσαι επειδη τους αφησαμε να τον παρουν.
"Aκόμα δεν έχω κάποια πρόταση. Μπορεί οι συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει με την Ίντερ. Ειλικρινά, όχι μόνο δεν θα είχα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι κάτι που θα μου άρεσε κιόλας. Είναι μια μεγάλη ομάδα, παίζει στο Champions League, ξέρω ότι έχει φανατικούς φίλαθλους, όμορφο γήπεδο, νομίζω ότι είναι προϋποθέσεις που με ικανοποιούν. Γνωρίζω επίσης ότι εκεί αγωνιζόταν ο Ριβάλντο που μετά την αποχώρησή του ο Ολυμπιακός αναζητά κάποιον ή κάποιους παίκτες αξίας. Το τελευταίο διάστημα μιλάω πολύ για τον Ολυμπιακό με τον Λάμπρο Χούτο. Μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα.
Η θέση μπου είναι να αγωνίζομαι πίσω από τους επιθετικούς ή στα άκρα στο 4-4-3. Σήμερα, θα έχω συνάντηση με τον Μάσιμο Μοράτι, για να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πολύ πιθανό να έχω αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή (8/6), αφού στη συνέχεια θα ενσωματωθώ με την εθνική Ουρουγουάης για το Κόπα Αμέρικα. Δεν θέλω, όμως, να πάρω βιαστικές αποφάσεις, γιατί αυτές καθορίζουν το μέλλον μου."
Exei paiksei susthma Alefantou :?: :!:Quote:
Originally Posted by Stormrider : )
O Άντερσον στη «μηχανή» του ΑΡΗ
Με τον Άντερσον Κόστα συμφώνησε ο ΑΡΗΣ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα φοράει τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Άντερσον γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1984, έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί στη Βάσκο Ντα Γκάμα (56 συμμ – 14 τερμ), την ισπανική (β’ κατηγορία) Κόρντομπα ως δανεικός (14 συμμ – 7 τερμ) και την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ (26 συμμ – 4 τερμ), ενώ το Γενάρη δόθηκε δανεικός στην πορτογαλική (β’ κατηγορία) Γκιμαράες (3 συμμ).
Φέτος αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions’ League και στο UEFA με τα χρώματα της Ντιναμό (αποκλείστηκε αντίστοιχα από τη λιθουανική Εκρανάς και τη γαλλική Οσέρ). Συνολικά έχει 99 αγώνες και 25 γκολ στην καριέρα του. Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική U21.
Anderson Costa
http://www.youtube.com/watch?v=fC5B866wEP8
http://www.youtube.com/watch?v=3qeWO4wsL7g
(prokeitai gia thn metagrafh tou arh den mpainoun sto video 8a meinoun edw:P)
kalos ton giasemaki tou ari :D
h diafora twn paiktwn mas einai oti vriskeis videakia sto youtube, enw gia kati allous oute sto google 10h selida den tous exei :P
καλο ταγαρι κονομησε ο αρης
Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική U21.
οντως κωλοομαδα αυτη η βραζιλια, μεγαλο ταγαρι πηραμε παλι :D
μαζι με κοκε θα κανουν τρελο διδυμο. περιμενουμε ΚΑΛΒΟ (στην μπαρτσελονα παιζει μωρε, παλτο θα ειναι κι αυτος) και τις υπολοιπες κινησεις.
VAMOS ΚΙΤΡΙΝΕ ΘΕΕ