*
πτυχίο
θρανίο
*
Spoiler
Printable View
μέχρι ένα σημείο το πιάνω, δλδ μέχρι 1 Δεκέμβρη, τους άλλους 2 μήνες που τους βρήκατε ρε?
Spoiler
Ειναι Καναδοι και Βοστωνεζοι αυτοι, δεν τους μετραμε, εχουν κατι περιεργες σεκτες και ημερολογια
Νοταρα 26
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.n...f0&oe=58DB4CA1
Γέμισα αγάπη φιλιά και αγκαλιές για 200 χρόνια
:pink:
θα μας τρελανεις κοιλια!!!!!!!!!!!
ΕΡΧΟΝΤΕ Η ΞΕΝΙ ΚΕ ΜΑΣ ΑΓΓΓΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΑΝΤΜΙΝ!11!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ε ρε κάτι καλικαντζαράκιαααααα!!!!!!!
Μπράβο Κοιλουμπίνι, μας έφτιαξες την εβδομάδα!!!
Spoiler
η αλήθεια είναι ότι είχα φοβερό άγχος και δεν ασχολήθηκα με τα άσπρα μούσια.
Για το σπόιλερ στην παρένθεση ήταν δυστυχώς και όλων μας η διαπίστωση.
Δεν ξέρω τι πραγματικά να ευχηθώ, κάτι που να έχει έστω μια στοιχειώδη σχέση με την πραγματικότητα ?
Να σταματήσουν οι πόλεμοι? να ανοίξουν τα σύνορα? γελάει ο κόσμος. Να σταματήσουν να πεθαίνουν παιδιά?
Δεν ξέρω που βαδίζουμε δεν ξέρω αν υπάρχει πάτος , ξέρω μόνο ότι είμαστε υποχρεωμένοι σαν "άνθρωποι" να κάνουμε ότι μπορούμε για όσους έχουν ανάγκη.
η πιο ωραία φωτογραφία του ER
κοιλιά ό,τι και να πούμε είναι λίγο
Τώρα είδα την φωτό... Σαμπρελίτο μας κάνεις πολύ-πολύ ταπεινούς όσους σου σε ξέρουν. (Έστω κι αν σε ξέρουν τόσο όσο ένα "γειά χάρηκα").
Μας κάνεις και κάπως ευσυγκίνητους μεγάλε.
Μόνο (θρασ κι) αγάπη.
ΓΙΟΛΟ ΛΕΜΕ :cool:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...46&oe=59DF2412
αν και δεν ξέρω σε τι αφορά το εισιτήριο, καλύτερα να σβήσεις τα barcodes
Δεν είναι ολόκληρο το εισιτήριο, έχω κροπάρει διάφορα, αλλα ναι, ποιντ.
πανεξυπνοι όσοι μετεφρασαν την Gerichtsstraße ΑΥΤΟΛΕΞΙ Court Str. Θα ψαχνουν απελπισμενα στο γοογλε μαπς
πάλι μόνο του το γατόνι τον Σεπτέμβρη?
Δε θα'ναι μόνο του, θα είναι με κάποιον άλλον για παρέα!
πριν λιγο με πηραν με ειπαν μπηκα σε σειρα για μεταμοσκεψις πνευμονων
υποτιθεται ειναι καλο αυτο
Εννοείται πως είναι καλό. Επειδή έχω σχετικά κοντινό πρόσωπο που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, έχε κατά νου ότι θέλει πολλή προσοχή μετεγχειρητικά και να ξεχάσεις αρκετές από τις διατροφικές κι όχι μόνο συνήθειές σου για αρκετό καιρό.
Με το καλό ρε, μακάρι.
ειχες σπασει πλακα με την αναπηρια μου, και μαζι με ενα αλλο αρχιδι θηλυκου γενους (?) ευχοσαν ''καλο θανατο''
γελαω σφοδρά
(ευχαριστω)
σκάσε ρε μαλάκα και ψόφα πια
Θανάση δεν ξέρω τι έχει παιχτεί μεταξύ σας ούτε μ'ενδιαφέρει, αλλά αρχίδι γένους αδιάφορου κιόλας δε νομίζω πως είπε εσένα, εκτός αν η αντιληπτική μου ικανότητα πια σφάλλει τόσο σφόδρα. Κακό ψόφο κατά τ'άλλα.
Ναι μωρέ κορίτσι, αλλά εδώ το θρεντ είναι για τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή του καθενός μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοια σχόλια. Superiority :)
το μετανοιωσα
εδωσα την σειρα μου σε αλλον
Αυτό είναι ένα πολύ σκοτεινό και περίεργο φόρουμ.
ασκετο...Μητσε, ξερεις, καποιοι πειραζοντε απο μερικα πραματα
Πάω τις καλοκαιρινές μου διακοπές αύριο.
10 μέρες στην Βαλτική.\μ/
Είναι καλοκαίρι σε εκείνο το ημισφαίριο; :p
Έχω 5.5 εναπομείνασες μέρες αδείας, και θα τις πάρω πρίν πάω στη νέα δουλειά, άρα μία βδομάδα αραλίκι.
Τώρα που λέμε για άδεια, έμαθα πως προς τέλη Οκτώβρη - αρχές Νοέμβρη θα πάρω μία βδομάδα :dfinger:
Εγώ είμαι έτοιμος, απο εσάς περιμένω. Τις λεπτομέριές μου τις έχω στείλει, θέμα είχα όταν ήμουν ελλάδα και δεν καθόμουν μπροστά σε πισί!