ναι, σε κοιλιές σκύλου, γάτας κτλ. σε όλους έχει συμβεί.
Printable View
ναι, σε κοιλιές σκύλου, γάτας κτλ. σε όλους έχει συμβεί.
37,4.. θα μου πεις οκ, δεκατα ειναι σιγα
ΦΑΚ ΓΙΟΡ ΛΑΗΦ!!!!!!!!!!!
ήθελα να σχολιάσω το "38,8" που έγραψε το θερμόμετρο αλλά μπροστά στα δέκατα τι να κλάσει.
άλλωστε είναι γνωστό πως ο πυρετός ανεβαίνει και πέφτει, τα δέκατα μπορούν να κρατήσουν μέρες.
fyl
13ο εξάμηνο και κόπηκε το πάσο και η κάρτα σίτισης . . .
Spoiler
σκατουλες....
ποιος παει σχολη αυριο χωρις λεφτα για βενζινη?
δεν έχεις κ άδικο, αλλά σήμερα ήρθε καλύτερο ΦΜΛ. Κόπηκε η αναβολή και Φεβρουάριο μέσα...
pw kiegw prepei na to diefthetisw afto prin liksei h anavolh. kserei kaneis ti prepei na kanw? diagrafomai apto aristoteleio kai fernw xarti apo edw gia na thn ananewsw?
μένεις για πάντα στα ξένα και δε πας ποτέ ρε. δε σε χαλάει.
re vlakama. na thn ananewsw thelw oxi na thn kopsw.
Άσε τις γλύκες ρε στρατόγκαβλε.
Πω ρε μάγκες...............................
Μόλις έμαθα ότι εύγ ωγια Τρίπολη στις 18!
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΣΚΑΤΑ!
ΣΚΑΤΑ ΡΕ
κάπως έτσι τελειώνει το σύντομο πέρασμα του χρήστη koleoptero από το φόρουμ μας,goodnight sweet prince
γέμισε ο τόπος μαλάκες
και ΦΑΓΑΝΕΣ
περιμένω σα να μην πω να μου'ρθει το κωλόχαρτο να πω κ εγώ φουμουλού (ενώ αρκετοί ξέρουν που κ πότε) κ σήμερα στην "αστυνομία" μου λέγανε ότι έχει γίνει μπέρδεμα με τα χαρτιά λόγω εκλογών κ ότι θα΄ρθει λίγο πριν ή λίγο μετά τις εκλογές.
έχει γούστο να λέει ότι μπαίνω φλεβάρη τελικά.
γκουντ τάημς
Where the good times gone? http://i841.photobucket.com/albums/z...os/Kilumba.png
σκατα.
και θα ναι και τεραστια σειρα αυτη του Νοεμβρη , μπαινει και ο μπρο μου. ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ :headbang:
ναι αυτό για πολύ λαό ισχύει. μάλιστα κάτι πήρε τ'αυτί ότι κάποιοι θα μπουν φλεβάρη αντί για τώρα γιατί ήμαστε ΤΟΣΕΣ πολλές
ας με στείλουν όπου θέλουν. ας φάω όσα σκατά θέλουν. ας γνωρίσω κ τον έρωτα κει μέσα μόνο μη με στείλουν φλεβάρη τα στρατά τους μέσα
sta internets (stratologia.gr kai army.gr) den evgales akri ?
όχι για δεν έχω έναν αριθμό στρατολογικού κάτι..
ένα τηλ στο ρουφ αύριο θα λύσει απορίες λογικά. ελπίζουμε τουλάχιστον
έντιτ: φαηερνάητ είσαι τεράστιος. δεν είχα τσεκάρει stratologia.gr μόνο army.gr
Spoiler
που είναι αυτό?
sto stratologia.gr den einai aparetito , symplirose mono ta pedia me asteraki . se mena de doulepse (anti8eta me to army.gr pou 8elei omws ton ari8mo) , alla kane mia prospa8ia .
Μη μασάς τη μία σου. Παλιά η φήμη για τον Αυλώνα. Σε όλα τα κέντρα είναι ζωάρα. Τα μετά να φοβάσαι.
ξενερώνω δε φοβάμαι. όσο σκατά κ να'ναι, έχει ημερομηνία λήξης οπότε μια χαρά.
θενκς παίδες. πανα πιω να ξεχάσω ότι μπαίνω
κι όταν μπεις πάλι θα πίνεις μη μασάς :P
Εμείς οι '85ρηδες ειμαστε τελικα για 2013?
στο ναυτικο δεν ειναι πολλες :P
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ......Τι ειναι οι ΚΣ;