τι λέτε ρε παλιοτραμπούκοι του κερατά ?
είμαι βλαμένος επείδη έφτιαξα όπως ήθελα το σιγκ ?
μήπως εσείς είστε σπασαρχίδες ? λέω μήπως ?
anyway το σιγκ θα υποστεί ρισάιζ , ή θα το αλλάξω έτσι για να μην χαλάσουμε της καρδιές μας :)
Printable View
τι λέτε ρε παλιοτραμπούκοι του κερατά ?
είμαι βλαμένος επείδη έφτιαξα όπως ήθελα το σιγκ ?
μήπως εσείς είστε σπασαρχίδες ? λέω μήπως ?
anyway το σιγκ θα υποστεί ρισάιζ , ή θα το αλλάξω έτσι για να μην χαλάσουμε της καρδιές μας :)
βλαμένος δεν είσαι επειδή έφτιαξες όπως ήθελες το σιγκ,
βλαμένος είσαι επειδή ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι με το μέγεθος της υπογραφής.
επίσης, αντί να κάθεσαι να γράφεις και να σκανάρεις και να κόβεις τους στίχους, θα μπορούσες απλά να τους είχες γράψει στο σιγκ σου όπως όλος ο κόσμος.
σε αυτό το φόρουμ έχω δει πενταπλάσιες σε μέγεθος υπογραφές από την δικιά μου να σου πετάγονται μπροστά σου και να παίρνει φωτιά το ροδελάκι από το ποντικί αλλά τεσπα.
σιγά μην το κάνω άλλο θέμα , για αυτό αλλάζω και σιγκ να τελειώνουμε αγόρι.
αυτή πως σου κάνει \?/
εντιτ : [QUOTE=fandango;843031]νοτ γιορ μπίζνες μπζηλέ... φιλικά πάντα :)
Χαχα ο σνομπισμός και ο εξυπνακισμός έχει φτάσει σε αηδιαστικά επίπεδα σε αυτο το φόρουμ. Μπον μεγάλε, άμα σου ξαναπούν τίποτα τέτοια, άκου τι θα κάνεις: quote όλα τα κείμενα, βάλε το μεγαλύτερ αριθμό text size που λειτουργεί, και γράψε "ΛΟΛ". Και φυσικά κάνε το sig μετά διπλάσιο.
Τωρα επρεπε να κανουμε ενα τοπικ "τι σημαινει το σιγκ σας" για σπασιμο.
ξεχασες και τα
http://www1.free-clipart.net/gallery...mer__Nails.jpg
pinatero to xeis parei poli vargia.tha perasei.ipomoni
εγραψα 15 ντενεκεδες με νταινειες...Ακσιος?
παμε για τον δεκατοεκτο
πολυ ανηφορα
δεν περναει τιποτα!!! αχ Ευρωπη εσυ μας μαρανες!!! τα νανα τανανα τα νανα τα νανα...
αντε γαμω την πουτανα μου,να τελειωνει αυτη η μιζερια.μας συντριβουν τα αρχιδια καθε χρονο.
XRISTOS ANESTH!!!!!!
Ante bour sto fai twra!
φαρμακοτριφτη ασε τις μαλακιες,και πες κανενα καλο φαρμακο να κανουμε κεφαλι και να βλεπουμε παντου χρωματα εμεις που δεν μπορουμε πλεον να πιουμε αλκοολ και ντραγκια.
Dustuxws file mou ap'oti katalaba uparxei problma me to hpar sou. Opote oute kana farmako mporeis na pareis. Fae loipon mexri na skaseis. Auto einai to mono pou mporeis na kaneis.
ανασταση και σκατα σου λεει μετα...
ωραια νεα μας εφερες ρε συ. :( :( :( :( :(
δεν εχω ορεξη για φαγητο ρε συ,δεν τρωω και κρεας...παλι πεινες τρελες θα πεσουν.
εγω τραβηξα μια μαλακια κατσε καλα παντως,αλλος ανθρωπος
fuck JC! He got off easy! A day on the cross, a weekend in hell, and all the hallelujahs of the legioned angels for eternity!
:dfinger:
h aypnia einai epikindyno pragma filtath ladykiller. Meta to 48wro ginomai epikindynos, milaw xwris na to katalabainw, tragoudaw dynata kai trampoukizw adika ton kosmo.
proswpiko rekor 3mish meres. zomg klp
kala k egw den to kanw me efxaristisi.
to diko mou rekor pantos ine kati 6mina me ipno 3-4 wres, ana 2-3 meres.
ixame zisei megales stigmes!
Spoiler
eortastiko pic, sta plaisia twn hmerwn, afierwmeno ston mitsmann kai osous agapame tis gates.
p.s., auth th fora EINAI gata. den eimai 2 fores malakas :|
Μύξα,πονόλαιμος,τσιρλιπιπί
αυτή η πικ τα έκανε να περάσουν όλα
και έβαλε στη θέση τους τον εμετό
Εύγε
στο εορταστικό κλίμα
http://www.youtube.com/watch?v=uoW3sjkVaUw
η φωτο ειναι Αριστουργημα.
Ευγε.
Ναι, αλλά η απορία μου δε λύθηκε.
aurio paw na parw sklhrous kai ta exw parei kranio pou proewtoimazomai gia format
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
I will find a center in you, I will chew it up and leave.
egw to exw pei xiliades fores alla kaneis den m'akouei:
den paizw paixnidia sto PS k genika pou8ena giati kolaw.
meta apo kana 16ari wres me tis 5 toulaxiston na exoume faei sto guitar hero nio8w san na 3ipnisa me hangover.
perito na sxoliasw pws to guitar hero moy gamise tin tenontitida tou aristerou karpou :shock:
gamitheite oloi me to guitar hero. de prpei na to parw akoma prpei na ftiaxw shmeiwseis mh gamhsw
kai prpei na kanw kai format
kai eida shmera sto goodies xolargou exoun xbox meguitar hero gia dokimh mekithara mh gamhsw
Ένα από τα λίγα καλά της Πάτρας είναι το Στεπς σε περιόδους λίγου κόζμου. Επίσης το Όμεν των Πρόδιζυ σε μαγαζιά σαν του λόγου του έχει καταστροφικά αποτελέζματα. Ζβέρκοι, κομμένα χέργια, ιδρώτας παντού. Αλλά ναι, μέσα.
ναι αλλα.κυριως πιατο. http://www.fightclub.gr/inner.aspx?15
μιτσ :pink:
πωπω χιουμορ :!:
:P