Στην τελευταία είναι λες και είναι όλοι μαστουρωμένοι αποκάτω :P
Printable View
Στην τελευταία είναι λες και είναι όλοι μαστουρωμένοι αποκάτω :P
Ρε αττιλα, αλλαξε το σιγκ σου, έλεος. Πόσο μαλάκας πια.Ποσο.
ΘΕΟΣ.
attila ποιος ειναι στο σιγκ σου? για βαζελο τον κοβω
Να μιλάς ομορφότερα για το καλύτερο edit φωτογραφίας που έκανα ποτέ. Btw, τσίμπριο μουνί κι εσύ?Quote:
Originally Posted by animae
Ποντάρω το άλογό μου και τη σέλα μου ότι αν βλέπατε κανα δαρμένο αλβανό θα είχαμε θέμα.
Μπα, όχι. Τα έχουμε ξεπεράσει αυτά.
εδιτ:
Όντως έχεις σέλα?
Τί; Βάζουμε Αλβανούς και κύπριους ίσα και όμοια τώρα; οι Αλβανοί τί μας κάνανε;Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Απιστευτο.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
O Quino einai apisteutos genikotera. Yparxoun pampola paromoia apisteuta skitsa tou. Respect
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Μουνί μπορεί να είμαι, τζίμπριο όχι όμως.
Btw, αν είναι αυτό το καλύτερο edit που έχεις κάνει σε φώτο, άστο το άθλημα, δεν είναι για σένα.
Δεν με απασχολεί το ΤΙ είναι ο ανθρωπος της φώτο, αλλά το ΤΙ έχει πάθει. Θα σε έβλεπα και σένα αν θα σου άρεσε να σε έχει σαπίζει μια ζαρντινιέρα και να σε έβαζαν σε κυπριακό φόρουμ(μιας και δεν θα σε πείραζε σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ..).
@αττιλα. Όπως και να χει, απλά δείχνεις πόσο ηλίθιος είσαι. Δεν είναι νέο αυτό βέβαια.
στο σιγκ ειναι ο καημενος ο αυγουστινος με τα πρασινα σταρακια και ο ατιλας ειναι μουνης που το κανει αυτο.
Tα πράσινα σταράκια είναι άλλος.
ναι αλλα φοραγε κι αυτος και εφαγε κσυλο
Έπεσε στην ζαρντινιέρα ρε μλκ..
κύπριος.. τι περίμενες.. :P
χαχαχαχ
Ξανα, αλλος!Quote:
Originally Posted by Blanket
αγοράκι ή κοριτσάκι? :roll:Quote:
μεταλακι πονεμενο
gia agoraki o kobw panws....
tha akolouthhsoun pics apo olumpo :D
τρομερό indeedQuote:
Originally Posted by wom
και από κοντά πιο εντυπωσιακό ακόμα.
Quote:
Originally Posted by animae
και αλλοι εχουν φαει ξυλο απο μπατσους και πολυ περισσοτερο μαλιστα.οι φυλακισμενοι τρωνε καθε μερα ξυλο στις φυλακες αλλα εκει δεν υπαρχουν καμερες.αλλα οτι δεν βλεπουμε δεν μας νοιαζει.
και ναι οι μπατσοι να σαπισουν στην φυλακη και να τους γαμανε απο τη μυτη αλλα και η κλαψομουνιαση εχει και τα ορια της.ελεος
Το δάκτυλο στη γόβα της είναι όλα τα λεφτά, μου θυμίζει την επική με TaakeQuote:
πιστεύεις δλδ ότι κ να τα βλέπαμε αυτά θα τα βάζαμε και στο ντεσκτοπ μας να τα βλέπαμε κάθε μέρα εε?Quote:
Originally Posted by attila
Quote:
Originally Posted by attila
Attila eisai megalos kathisteras.PSOFA
απο τη φατσα βλεπω οτι ηταν και οπαδος ποπεθ...
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
με highlight το "who's spider is that"
Τι θεος.
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa egrapse
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Θεούλης. :lol:
κυλιέμαι