εκλεισε στον τουρκο?
Printable View
μου θύμισε Όμηρο :D
Η απάντηση των ΟΠ στην λασπολογίοα τύπου μπέρνι:
Κατηγορώ τους Ο -Π
ΔΙΟΤΙ
η προγιαγια του παππου του πρωτου ξαδέλφου τους ηταν Υποπτου εθνικής προελεύσεως
ΔΙΟΤΙ
Δεν κανουν ΔΗΛΩΣΗ ''εθνικών φρονηματων ''
(Λεγε ρε ! Εισαι Ελληνας ρε; )
ΔΙΟΤΙ
δεν μας εξηγουν που ΒΡΗΚΑΝ τα λεφτά και αγορασαν τα Ταγάρια που φοράνε
και τα Ποδήλατα τους
ΔΙΟΤΙ
ο Τρεμοπουλος ειναι ..''ανθρωποδιώκτης'' , δεν μας κερναει καφεδες και μια φορά που τον χαιρετησα ειπε : μμμ...
ΔΙΟΤΙ
Που ηταν αυτοι οι Ο- Π σε ολους τους Οικολογικους αγώνες ; Και αν ηταν Πως δεν το ξέρω εγώ; ε; ..Ειναι Δυνατόν να ηταν και να μην το Ξέρω; Αρα.. δεν ηταν .
ΔΙΟΤΙ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΛΆΝΕ ΤΙς ΑΡΚΟΥΔΕΣ στα δάση..
και τους Ψυλλους.. Εχουμε γεμισει οικολογικους Ψύλλους..
ΔΙΟΤΙ
θελει να τους αφομοιωσει το συστημα . Και αυτοι ΔΕΝ τσιριζουνε και Δεν λένε'' Μη, Μη κακο κακο κακο συστημα. Μη μας αφομοιωνεις'
ΔΙΟΤΙ
δεν δηλωνουν σε ολους τους τόνους: Ειμαστε ΠΙΟ Αριστεροι απο σας ...
ΔΙΟΤΙ ....
ΔΙΟΤΙ ....
δεν τσιριζανε μαζί με τους Εθνολαικιστές
κατα την δεκαετια του '90 ''Κατω οι Γυφτο σκοπιανοι '' ....
ΔΙΟΤΙ
κατα την δεκαετια του 90 που ΔΕΝ ειχαν ιδρυθει Δεν πηραν θεση για τον Βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβιας ( Πειτε ρε !!! Τι θεση πήρατε τοτες; ..Μα δεν ειχαμε ακομα ιδρυθει !!!)
..Μα και Ξεμά . Γιατι δεν ειχατε ιδρυθει ; ε ; λεγε ρε. !
Πολυ ωραιο!!!
ο Πιτσιρικος το γραψε??
candi εισαι OP?
pses to vrady o tremopoulos me kamia 10ria apo to synafi tou
etrwge sto stefano sto mpit
απο το μαισπει φιλου
Quote:
e nai einai ena kai ena ola
e tis xazeuw ligo, to epaiza ligo koultoura (diavaza to miku maous tou mikrou)
έντιτ: όπου ναναι ποστ..
χαχαχαχαχα
ε ναι!!
χαχααχχααχαχααχ
ποιος ειναι ο τρεμοπουλος?
http://www.ecogreens-gr.org/Images/P...remopoulos.jpg
οικολογος πρασινος
ενας πουσταρας
δοξα και τιμη στην σχωρεμενη την Γερασιμιδου που του εκανε δωρο μια ΚΟΥΡΑΔΑ και μαλιστα σε εκπομπη
Ραζβατσιπριτιρι. Πω, λυπηθηκα τωρα που μου την θυμησες.
actually εφερε κατι βνιες σε εφημεριδα στην εκπομπη...ο πουστοφλωρος κοκκαλο
σκατά στον τάφο της την παλιοκαριόλα που θα μας έκλεινε μέσα (και μένα μαζί, μια και έκανε μήνυση σε κείμενο που υπογραφαμε πολλοί) για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ αυτή έκανε τους χυδαίους θεατρινισμούς της.
Αλλά όταν δεν ξέρετε την υπόθεση, το θέατρο και η φάση με την κουράδα μένει. Αν δεν ήταν ο Τρεμόπουλος και μερικοί ακόμα τώρα θα είχαν όλοι αυτοί που ήταν πίσω της και την βγάζαν μπροστά θα είχαν βίλες στο Σέιχ Σου. Αυτοί κόβαν τα φρένα από τη μηχανή του και παραλίγο να σκοτωθεί ή βάζαν ζάχαρη στο τεπόζιτό της.
ε πείτε ντε τι είχε γίνει για όποιον δεν ξέρει, όχι μόνο σκατά και μηνύσεις.
οχι μαλακα καντιρου του εβαζαν παστελια για να γλυκαθει η εξατμιση.
δες και αλλα φαντασματα,ΜΠΟΡΕΙΣ.
υγ-αν θελεις να εξοντωσεις καποιον δεν του κοβεις τα φρενα,ουτε του βαζεις λουκουμοσκονη στο τεποζιτο.αν μπεις ποτε μπουζου ριξε συρμα,εχω κατι καλα παιδια που θα κανουν την διαμονη σου αρκετα πιο ευχαριστη.
αφήστε το, βρήκα, για όποιον ενδιαφέρεται:
http://www.ecocrete.gr/index.php?opt...d=19&Itemid=82
http://xanthi-blogs.blogspot.com/200...post_4760.html
http://www.e-ecology.gr/DiscView.asp...4&forum_id=15&
η πρωτη αφορά την περίφημη καταστροφή φραχτών, όπου είμασταν πολλοί, αλλά επέλεξαν μόνο 2-3 να κατηγορήσουν, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τους υπόλοιπους μας απάλλαξαν. Τελικά η δίκη δεν έγινε ποτέ. Επίσης, σε μια ακτιβιστική κρέμασμα στον Λευκό Πύργο, πάλι μας συνέλαβαν καμμιά δεκαριά, αλλά επέλεξαν τον Τρεμόπουλο (δεν είχε κρεμαστεί) και αυτούς που κρεμάστηκαν για την δίκη. Αθωώθηκαν τελικά όλοι.
Στην τρίτη ήμουν κι εγώ στους κατηγορούμενους, αλλά πάλι αθώωσαν παραδόξως όλα τα άτομα πλην Τρεμόπουλου, ο οποίος τελικά αθωώθηκε στο εφετείο.
Η δέυτερη είναι λασπολογία. Η Γερασιμίδου η ίδια χρησιμοποιούσε την αρρώστεια της για να κινήσει την συμπάθεια του κόσμου υπερ της υπόθεσης αποχαρακτηρισμού από δασικές εκτάσεις πολλών στρεμμάτων στο Σέιχ Σου. Ο Κουράκης όντως έχει βίλα σε μέρος κοντά στις βίλες του Βενιζέλου και του Μπακατσέλου. Αυτή η περιοχή αποχαρακτιρήστηκε πολύ πριν δημιουργηθεί οικολογικό κίνημα στην Θεσσαλονικη, πόσο μάλλον να έχει και τα μέσα να κινεί δίκες και να τις υφίσταται.
Για την ιστορία με το Σειχ Σου δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά τα από πάνω μου γεννούν ερωτηματικά , μιας και γενικότερα μου έχει δώσει ο τύπος την εντύπωση Attention Whore, και σίγουρα οι μπάτσοι μπορεί να είναι βλάκες , αλλά ξέρουν πότε κάνουν κάποιον ήρωα και πότε όχι.
μπάτσοι δεν είχαν ανακατευτεί, εισαγγελείς μόνο. Ακόμα και στον Λευκό Πύργο, οι μπάτσοι που ήταν εκεί κάναν χαβαλέ μαζί μας και κάποια στιγμή μας είπαν ότι τελικά μάλλον θα αναγκαστούν μας συλλάβουν γιατί ήρθε σήμα από την εισαγγελία για προσβολή μνημείου. Αλλά είπαν: "επειδή έχει κανάλια, αλλά ούτε έχουμε κλούβα μαζί μας, ελάτε αύριο το πρωί στο τμήμα για τα περεταίρω", κρατώντας τα στοιχεία μας. Αλλες εποχές εκείνες! Ουδεμία σύγκριση με τα περσινά της γυμνής ποδηλατοπορέιας που επενέβησαν λες και ήμασταν οι σούπερ τρομοκράτες.