ti gela re malaka!?
imaste pliris.
Printable View
ti gela re malaka!?
imaste pliris.
Ο Μίκαελ Εσιέν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι, το οποίο τον έχρισε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της. "Είναι ο καλύτερος που μπορούσαμε να πάρουμε", είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο. "Είμαι ικανοποιημένος", σχολίασε ο παίκτης.
Τέλος έλαβε ένα από τα πλέον συζητημένα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, αφού οι "μπλε" προχώρησαν στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Γάλλου μέσου, ο οποίος την Παρασκευή (19/08) έγινε κάτοικος "Σταμφορντ Μπριτζ", με την Λιόν να αποζημιώνεται με το ποσό των 36.000.000 ευρώ.
"Τον ήθελα επειδή έψαχνα για ένα παίκτη που θα ολοκλήρωνε το ρόστερ μιας πολύ δυνατής ομάδας, με λύσεις σε κάθε θέση. Πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να πάρουμε για την θέση του, αφού μπορεί να παίξει παντού στο κέντρο", είπε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και συμπλήρωσε:
"Είναι νέος, έχει πολλές φιλοδοξίες και το προφίλ του ποδοσφαιριστή που ψάχναμε. Ξέρω ότι υπάρχουν απορίες αναφορικά με το ποσό που δαπάνησε η Τσέλσι για να τον αποκτήσει, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στοσύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν μόνο μεγάλους παίκτες, οι μεγάλοι παίκτες είναι σε μεγάλους συλλόγους και οι μεγάλοι σύλλογοι θέλουν να κρατούν τους μεγάλους παίκτες".
Ο Εσιέν εξασφάλισε την άδεια εργασίας και πλέον οι "μπλε" περιμένουν την μπλε κάρτα του για να μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, την Κυριακή (21/08). Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά παύει να έχει το ρεκόρ στην ιστορία της Λονδρέζικης ομάδας, με τα 35.000.000 που είχε πάρει η Μαρσέιγ πέρυσι το καλοκαίρι.
"Ηθελαν να έρθω στην Premiership και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ερωτευμένος με αυτό το πρωτάθλημα και πολύ ικανοποιημένος που θα παίζω στην Τσέλσι. Θα είναι δύσκολα αλλά είμαι έτοιμος να παλέψω για μια θέση στην ομάδα", ήταν το πρώτο σχόλιο του 23χρονου άσου και συμπλήρωσε:
"Δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής επειδή μιλάω την γλώσσα και έχω κάποιους φίλους στην ομάδα. Σωματικά είμαι έτοιμος επειδή έκανα προπονήσεις με την πρώην ομάδα μου".
καλή μεταγραφή
κάπου διάβασα ότι τόσο αυτός όσο και η μανούλα του γαμιούνται ποικιλοτρόπως, ότι δε διστάζουν να παραδεχθούν ότι πρόκειται για υπάνθρωπα καθήκια, ότι γουστάρουν που είναι τέτοιοι ξεπουλημένοι καριόληδες και μάλιστα έχουν συγγένεια δεύτερου βαθμού με γνωστό Κύπριο επιθετικό (που λέει ο λόγος) αλλά ξεχάστηκα και δεν έσωσα το λινκ και έτσι τώρα δεν μπορώ να το στηρίξω με επιχειρήματα ρε γαμώτο
ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ :x
o papas daneikos sthn kalamaria :roll:
kai ekane kai trelh tripla sto 2o goal me ofi
Oraios, gamises tin selida. An kai ama exeis autin tin gkomena gia avatar, starxidia mas ti postareis. :)
Quote:
Κάτοικος Ρώμης ο Ελευθερόπουλος
Στη Ρόμα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Μίλαν κατά το οποίο δεν κατάφερει να πείσει για την αξία του τον Κάρλο Αντσελότι, ο Ελληνας πορτιέρο έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην εντεκάδα των Ρωμαίων.
Ο Ελευθερόπουλος πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μεσίνα και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τη Μίλαν. Πήρε μέρος σε κάποια φιλικά ματς στην Αμερική αλλά τελικά η τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων αποφάσισε να αποκτήσει και άλλον τερματοφύλακα (Κάλατς).
Τώρα στη Ρώμη ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει θέση βασικού από τον Τούρτσι και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ελευθερόπουλος θα υπογράψει την συμφωνία με την Ρόμα την Τετάρτη.
Και το περα-δώθε συνεχίζεται.
αν εξαιρέσεις τα χρυσαφί,σαν ΜΠΑΟΚΙ είναι ε.
Tha ithele.
Aυτός ή εσείς ??? :P
Quote:
Originally Posted by jimid
Μάλλον δεν είχε ακούσει ότι ήρθε ο Σικαμπάλα, γι'αυτό δεν ήρθε στο πάοκ.
Άκουσα ότι κυκλοφόρησε ένα σύνθημα :
Μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα,Σικαμπάλα,Σικαμπάλα.Ισχύει ???
Γιατί γέλασα πολύ όταν τ άκουσα.
Ισχύει.
Το μόνο που μένει, είναι να δούμε πότε θα του μάθει.
Πρίν την προσφυγή ή μετά;
:lol: