Originally Posted by
iorulezz
Οι Lay Llamas είναι φοβεροί. Τους είδαμε λάιβ στο Αιντχοφεν σάι φεστ και γάμησαν. Κι είναι και νιάτα - όλοι μου φανηκαν το πολυ 25. Και ο κόσμος γούσταρε και γέμησαν τη μικρή αίθουσα παρόλο που έπαιζαν σχετικά νωρίς.
Άλλες μπάντες που γάμησαν λάιβ στο Αιντχοφεν ήτανε οι Oscillation και Dans Dans. Απ' τους στανταρ: πεθαινω για Follakzoid -δευτερη φορα που τους ειδα και ηταν αψογοι. Οι Wooden Shijps έκαναν σπουδαίο λάιβ και είχαν πολύ μελετημένο ήχο. Ενώ το έπαιζα δύσκολος, τελικά με συνεπήραν 100%.
Και μαγεία Terakaft. Παίζαν στη μεγαλύτερη απ τις δυο αίθουσες η οποία ήταν λιγότερο απο μισογεμάτη. Στην μικρή αίθουσα παίζαν την ίδια ώρα οι radar men from the moon και γινότανε το πατείς με, πατώ σε. Εγώ είχα ξεφύγει μες στην ανεμοθύελλα των Terakaft. Συνειδητοποίησα προς το τέλος όταν μισοάνοιξα τα μάτια μου ότι όλος ο κόσμος που είχε μείνει ήταν εξτασιασμένος. Το χειροκρότημα στο τέλος του λάιβ ήταν σίγουρα το μακρύτερο όλου το φεστ. Υποκλίθηκαν 5-6 φορές γιατί απλώς ο κόσμος συνέχιζε να χειροκροτάει. Μεγάλη φάση