Printable View
Atom, μανούλα μου, τί γράφεις;
Νίκο, google-άρεις "warbride demo blogspot" και κατεβάζεις όποιο από τα πρώτα δυο αποτελέσματα θελήσεις. Επιπροσθέτως, μπορείς να πας στο "απέναντι" forum να δεις όλο το θεματάκι που έγραψα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να τις ξέρεις κι αυτές και να μου τη φέρεις πάλι.. :touched:
Μάριε το dissident alliance είναι πάτος και το accident of birth ένας από τους καλύτερους 90ies metal δίσκους
Witchie, άντε άκου Δ' Εθνικής πρωσικό thrash κι άσε με εμένα να δίνω την δέουσα προσοχή σε αυτό το διαμάντι από το "Dissident Alliance" :!:
o diskos einai patos alla auto telika tou deinei mia kapoia gohteia. :D
to Forsaken Child omws einai poly sympa8htiko kommati.
φίλε μου το δ εθνικής πρώσικο Thrash (σε ποια μπάντα αναφέρεσαι παρεπιπτόντως) είναι πολύ πιο τίμιο και σίγουρα πολύ πιο METAL από τον δίσκο "κωλοτούμπα - γαμώτο πρέπει ν'ακουστούμε σαν τους pantera γιατί το καυτό ατσάλι δεν πουλάει στα μέσα των 90ies και δεν θα έχουνε να φάνε τα παιδάκια μας". Συγκρίσεις με το Accident Of Birth, ειδηκά με "μεταλιζέ" κριτήρια είναι απλά για να κάνουμε πλάκα με το αυτονόητο το οποίο είναι ότι το Accident Of Birth είναι πολύ πιο metal ,πολύ πιο καλοβαλμένος δίσκος αισθητικά, πολύ πιο δουλεμένος (ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ αυτό) και ,φυσικά, ΠΟΛΎ πιο εμπνευσμένος. Κάνε τούμπες μέρα νύχτα ,το διαμάντι σου δεν κλάνει μία μπροστά στο dark side of aquarious.........
Λιώνω Chastain ξανά με πάθος!
Καλά κάνεις!
To thread εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ James Rivera!
Να 'ναι παντά καλά δημιουργικός και υγιής και να τον έχουμε πολλά-πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας με τις εξωγήινες ερμηνείες του! :grin::grin::grin::grin:
Χώνουμε κ ένα Winds of War άμα λάχει :)
Ήχος καρφί EP Ryche. :dfinger: Όλο το demo είναι πολύ καλό.
Δίσκος του 2007 από Ohio μεριά. Η μπάντα πέρα από το φοβερό όνομα έχει τις στιγμές της. Το παραπάνω δείγμα αποτελεί για μένα πολύ ευχάριστο άκουσμα.
Einai o Majest-as Chris Collins sto Lazarus?
Surely! :D