http://img34.imageshack.us/img34/7774/poster7341599.jpg
Printable View
προς το τέλος, οι αλυσίδες πέρασαν γύρω από τη Τζουλιέτ και "προσπαθήσανε" να την τραβήξουνε μέσα στην τρύπα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προσπαθεί το τέρας να το κάνει με όσους πιάσει. μέχρι και τα πλάνα μοιάζανε. ίσως όταν χτύπησαν το θύλακα να απελευθερώσανε το τέρας το οποίο μπορεί να μην είχε πάρει μορφή ακόμα και για κάποιο λόγο πήρε τη Τζουλιέτ, ίσως και χωρίς λόγο.
α και αν θυμάστε, όταν το τέρας έπιασε με τον ίδιο τρόπο το Λοκ στη δεύτερη χρονιά και τον έσυρε ως την τρύπα, ο Τζακ έριξε δυναμίτη μέσα στην τρύπα για να το διώξει φγσδφγ
Οντονιαν δεν ειπα ποτε οτι ειναι υψηλου επιπεδου η σκηνοθεσια ε.
επειδή είσαι κι εσύ τρόμπας. μερικές ερμηνείες χάνουν, η σκηνοθεσία όμως είναι απλά άψογη ε.
Ουτε ειπα οτι δεν ειναι. Τι σκατα, ναρκωτικα εχετε παρει? Βλεπετε πραγματα γραμμενα που ποτε δεν εγραψα?
Σκέφτηκα πριν, πως ο λόγος που φέρνουν νεκρούς στο νησί, είναι επειδή ο καπνός μπορεί πάρει τη μορφή κάποιου σώματος που βρίσκεται στο νησί, όχι απαραίτητα ζωντανεύοντάς το, αλλά αντιγράφοντας τη μορφή του. Τα πτώματα των Christian, Locke και αδερφού mr.Eko βρίσκονταν ήδη στο νησί, και μόνο τότε ο καπνός-μαύρος άνθρωπος μπόρεσε να πάρει τη μορφή τους. Ο λόγος που ο Locke έπρεπε να γυρίσει οπωσδήποτε νεκρός στο νησί, ήταν επειδή ήταν αυστηρά ο μόνος που θα μπορούσε να προσεγγίσει face to face τον Jacob, και αυτό ήταν το παραθυράκι του μαύρου ανθρώπου, μιας και ο ίδιος για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Jacob (θα το είχε κάνει στην ψαροταβέρνα στην αρχή). Ούτε ο "νέος" Locke μπορούσε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, και έτσι έπεισε τον Ben.
εχμ βαριεμε να κανω mindfucking ANALυσεις για το Lost αλλα και να διαβαζω...αλλα το παραπανω με αρεσε και στηριζω
επισης νοιω8ω ενα deja vu να ρχετε αλλα οκ μαλλον μεθυσα
Ναι.
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο fake Locke φρόντισε να είναι εκεί που πρέπει για να πει στον αληθινό ότι πρέπει να πεθάνει. Η απόλυτη γνώση της στιγμής αυτής ("the island told me") κάνει πιθανό να ελέγχει ο ίδιος ακριβώς τα χρονικά άλματα που έκαναν στα προηγούμενα επισόδεια οι Losties.
Η πλάκα είναι εδώ και με τη λέξη loophole, αφού ο τύπος όχι απλά βρήκε λύση στο πώς να φάει τον Jacob, αλλά το έκανε και με ένα χρονικό loop. :razz:
Αυτό που θα με ενδιέφερε εμένα είναι ένα timeline από την οπτική του "κακού" (αν είναι τελικά κακός, θα το δούμε). Αν υποθέσουμε ότι έχει μεγάλη γνώση του τι συμβαίνει στο νησί κάθε στιγμή και περίοδο, το χτίσιμο της αποκαθήλωσης του Jacob θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
nai alla allous nekrous tous eidame xoris na exoun paei sto nisi [an 8imame kala] opos i mama-Ben px
Έχεις δίκιο, αυτή δεν την έχει δείξει στο νησί.
Έντιτ: Και το άλογο της Κέιτ!
Δυο σχολια μοναχα:
1ον)Ο Μπεν εχει γινει πλεον μικρος θεουλης γιατι απο τον αρχηγο που οδηγει τα παντα στην κατευθυνση που εκεινος θελει,πλεον ειναι τελειως ανιδεος και ο τζεικομπ τον γαμαει.Απλα τελειος.
2ον)Κατι που πραγματικα μου φανηκε απιστευτα γαματο,ειναι η επαναφορα αυτου του διπολου,γκουντ γκαιζ-μπαντ γκαιζ.
Για αλλη μια φορα δεν μπορεις να πεις εν τελει ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος,απλα γαματο.
Και τελος παντων διχως να προβαλλω κανενανε,σταματηστε τις θεωριες και τις μαλακιες.Μου τη σπαει που ολοι γουσταρετε το λοστ μοναχα γιατι αισθανεστε γαματοι που βρισκετε θεωριες,ενω ΠΑΝΤΑ εξω πεφτετε,οπως ειναι λογικο.Απλα απολαυστε και περιμεντε μεχρι να δουμε που θα καταληξει.Εγω προσωπικα περιμενω τελος μεγαλη ξενερα
Δε νομίζω να είναι ξενερωτικό το τέλος, με την έννοια δηλαδή να μας τα εξηγήσει με "φτηνό" τρόπο (όπως πχ έκανε το γκαλάκτικα). Οι writers κάτι έχουν σκεφτεί από την αρχή, δεν το φτιάχνουν όσο πάνε.
mh lete malakies tro galactica GMAHSE STO TELOS>Paroti e8i3e ta ulistika mou protupa opws akrivws kanei kai to lost.