Μας γαμάγανε με 63-48 στο ημίχρονο, και τώρα τους κυνηγάμε στους 2 πόντους.
ΑΛΛΑ ΝΥΣΤΑΖΩ. FML.
Printable View
Μας γαμάγανε με 63-48 στο ημίχρονο, και τώρα τους κυνηγάμε στους 2 πόντους.
ΑΛΛΑ ΝΥΣΤΑΖΩ. FML.
Εύκολο φαίνεται το σημερινό.
έντιτ
τι θέλω και ποστάρω... απ το +14 έκλεισε το ημίχρονο στο +1. :|
με λεικερς ειμαι αλλα ο μπιλαπς ειναι τρελη παιχτουρα, οχι οτι δεν το ξεραμε, αλλα σιγουρα αυτη τη στιγμη νο1 ποιντ γκαρντ
ρισπεκτ απλα
παντως και οι 2 ημιτελικοι θα εχουν ενδιαφερον και φαινεται οτι θα πανε σε πολλα παιχνιδια
Δεν ξέρω αν είναι ο Νο1 αλλά είναι τεράστιος παίχτης, τι να λέμε τώρα..
Ειδικά αυτό που έκανε στον Μπράιαντ στο τέλος του ημιχρόνου θέλει πολλά κιλά αρχίδια, τον ξεφτύλισε μέσα στο σπίτι του :-?
Άσχετο, το Ντένβερ πρέπει να είναι η ομάδα με τα περισσότερα τατουάζ. Άντερσεν, Άντονι, Σμιθ, Μάρτιν έχουν όλοι μανίκια.
"και τώρα μπαίνει ο jr smith, θα δώσει ασίστ στη ρακέτα λογικά"
:touched:
:?:
χαχαχαχα
ατακα του μαγουλα μαλλον γιατι ο σμιθ οποτε περνει μπαλα παει κατευθειαν για σουτ
Ναι, στο σπορ+ το είπαν απ'ότι άκουσα (εγώ δεν έχω)
Χτες πάντως παίζει να μην έκανε καν σουτ
Πειτε λιγο γιατι εδω και χρονια ψαχνω ΕΝΑΝ (1) παικτη που να παιζει στο ΝΒΑ και να μην εχει τατουαζ. Κανενα ε. Δεν εχω βρει κανεναν. Ειχα βρει εναν υποψηφιο που δεν ειχε σε εμφανες σημειο, αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι εχει κανει αλλου, τωρα δε θυμαμαι ποιος ηταν. Ψηνεται κανεις να τους παρουμε εναν εναν (λολ) και να τους τσεκαρουμε (ροφλ)?
Hinrich?
Wade, Allen, Pierce, Howard, Prince, Bosh, Fisher, Carter, Garnett...
Οι πρώτοι που μου 'ρχονται στο μυαλό, αν και δεν είμαι σίγουρος για όλους.
Μιλάμε μόνο για Αμερικανούς ε?
Α μπραβο για τον Wade λεγαμε, για μαυρο μην το ψαχνεις, δεν υπαρχει αλλος, οσοι ειπες εχουν, εστω και μικρο, απλα μπορει να μην το εχεις προσεξει. Ο Fisher δεν ξερω δεν τον θυμαμαι καθολου.
Αυτοί που ανέφερα δεν έχουν σε εμφανές σημείο, τώρα αν το έχουν στην πλάτη ή στα μπούτια δεν ξέρω. Αλλά και πάλι δεν παίρνω και όρκο.
Βαριέμαι να ψάξω τέτοια ώρα αλλά θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή.
Στάνταρ υπάρχουν ρε, αλλά δε θα είναι τόσο γνωστοί.
Μεγάλο ματς και Λεμπρόν._
Αν συνεχίσουν έτσι πάντως οι Cavs δεν έχουν και πολλή τύχη, στη σεζόν έπιαναν πολύ καλύτερη απόδοση απ'ότι στα 2 τελευταία