και παραπονιεσαι? Ρεθυμνο η πολη με τις περισσοτερες αγαμητες φοιτητριες στην Ελλαδα.Quote:
Originally Posted by afroleft
Printable View
και παραπονιεσαι? Ρεθυμνο η πολη με τις περισσοτερες αγαμητες φοιτητριες στην Ελλαδα.Quote:
για ρώτα και τους φαντάρους...Quote:
Originally Posted by freak brother
[quote=Raven Lord]για ρώτα και τους φαντάρους...[/quote:3i56hmaw]Quote:
Originally Posted by "freak brother":3i56hmaw
Gamane h gamiounte? :P
χιχιχι δε με ξαναπαίρνουν φαντάρο.
egw akoma perimenw to xarti gia to MAH
Η τουρνέ σου εκεί και θα τελειώσει.Quote:
RIP
:(
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.
αν σε διαλέξαν οι μαλάκες για ΥΕΑ αλλά δε γουστέρνεις να γίνεις δόκιμος, πρέπει να μαζέψεις το χαρτομάνι που σου ζητάνε?
7/5 sto ygeionomiko artas :D
leei panw kati k gia YEA. poios dn varietai na dwsei kati infos pou thelw?
Τι έγινε ρε στρατεύουν όλους τους GenERals;
ase dialuoun tin omada mas me dolious tropous. Loipon epi tou thematos:
ematha pws iparxei periptwsi na se diw3oun apo ekei k epeidi egw dn exw amesi epafi me to thema, dld dn eimai giatros h' nosokomos kserw gw, mporei na me parei i mpala. Prp na valw vysmata k tetoia gia na me kratisoun ekei, uparxei periptwsi na fugw gia allou prin ti 1i meta8esi?
de nomizw na mineis sto ygeionomiko
edw diwxnoun giatrous poso mallon asxetous me to 8ema
γι'αυτούς που ρωτάνε για ΥΕΑ, αν δε γουστάρεις να πας, καταρχήν μην προσκομίζεις το ποινικό μητρώο. έπειτα φρόντισε να κοπείς σε κάποιο τεστ ή αθλητική δοκιμασία χωρίς να το κάνεις εξόφθαλμα (αν και είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να σε κόψουν). τέλος, στη συνέντευξη δήλωσε ότι δε θέλω να γίνω ΥΕΑ για επαγγελματικούς λόγους.
Τ'ακούω ρε, αύριο φεύγουμε για την ακριτική Καστοριά, επιτέλους! Έχω, βέβαια ενημέρωση πως η μονάδα μου βρίσκεται σε σχηνάκια από την Δευτέρα, οπότε δε ξέρουμε ακόμα τι παίζει για το θέμα άδειας, δηλ. να μας αφήσουν για το σ/κ και να μας πουν "ελάτε την Τρίτη πρωί". Η ειδικότητα στην Καλαμάτα ήταν εύκολη και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα μας βγαίνουν οι υπηρεσίες στη μονάδα, αν θα μπορέσουμε να χωθούμε στο ΚΕΠΙΚ που είναι η φυσική μας θέση κ.τ.λ. Το σημαντικότερο, βέβαια, για μένα τουλάχιστο, είναι η σημαντική συρρίκνωση της χιλιομετρικής απόστασης της Μονάδας από το σπίτι μου... και ελπίζω να πετύχω και την 48ωρη άδεια για να δω τους BG την Παρασκευή! :twisted:
χιχιχι.