Το πρώτο. 456123 δλδ.
Printable View
Το πρώτο. 456123 δλδ.
Episode IV: A New Hope
Episode V: The Empire Strikes Back
Episode VI: The Return Of The Jedi
Edit: Sas afhnw geia, paw na kanw metakomish sto spiti mias filhs. Metakomhseis ownage \m/
Thnx, τα πήρα.
υγ: Αρχικά κατάλαβα ότι μετακομίζεις στο σπίτι μιας "φίλης" :P
εγω ειμαι αυτος..Quote:
Originally Posted by Shadowking
(αλλα και κει εχει νετ οποτε δεν με χανετε μουχαχαχαχα)
Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις τις σωστές επιλογές.
http://img366.imageshack.us/img366/2448/1zz8.jpg
Χθες το βράδυ κάτω από το σπίτι μου αυτό το τζέρτζελο..και αν δεν χαμπαριάζετε πολλά από την φωτό ας εξηγήσω..όλα αυτά τα χαλάσματα, οι πέτρες κτλ είναι από ένα παλιόσπιτο που ήταν εκεί και έπεσε από μόνο του..γάμησε το φορτηγάκι που ήταν παρκαρισμένο μπροστά, του έχει ανοίξει και μια τεράστια τρύπα στην οροφή και γενικά του χει κάνει τρελή ζημιά..αν και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει αν έπεφτε μεσημεριάτικα και πέρναγε κανένας από κάτω.. :?
Η μαλακία πάντως με όλα αυτά τα παλιόσπιτα είναι ότι εδώ και χρόνια θυμάμαι να έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση και να φεύγουν κομμάτια κτλ και να προσπαθούμε από τις δημόσιες υπηρεσίες να βγάλουμε άκρη και να γκρεμιστούν αλλά τζίφος από παντού η υπόθεση..δεν μπορούσαν καν να βρουν σε ποιους ανήκουν..οπότε στέκουν εκεί έτοιμα να καταρεύσουν και δεν μπορεί να επέμβει κανείς..μέχρι να γίνει κάτι όπως το χθεσινοβραδινό..
Τέλος πάντων..να αποφεύγετε να περνάτε κάτω από παλιόσπιτα γενικά και να μην παρκάρετε μπροστά τους για να μην σας έρθει καμιά ουρανοκατέβατη πρόσοψη σπιτιού 80 ετών ξέρω γω.... :)
εκει παρκαραμε χτες (στο διπλα στενο) για να παμε στον ανθρωπο , την ωρα που γινοταν το νταβαντουρι.
Τι μουσική παίζει ρε συ αυτό και τι λέει σαν χώρος..?Quote:
Originally Posted by freak brother
Πίσω από το σπίτι μου είναι και δεν έχω πάει ποτέ.. :P
Quote:
Originally Posted by DENIZ
σαν χωρος ειναι ενα κουτι , εχει αλτερνατιβοκοσμο , και μουσικη.. απο Μαιρη Λιντα μεχρι ντεντ κενεντις.. και τπτ εξπεριμενταλιες.. καλη φαση ειναι .. ασε που το ποτο εχει 5 ευρο και η μπυρα 3 .
afto me tis times einai kalo?
για ΑθηναQuote:
Originally Posted by Angrafan
poio?
Mono kalo? Mia xara einai. K 8essalonikh (ektos apo mpitmpazarkdesummazeuetai) mono sto zenith exei tetoies times. Ante k se kana akomh pou mou diafeugei.Quote:
Originally Posted by Angrafan
ψησε τον PainOfSalvation να σε παει στη μπυραρια με καυλωτικα λουκανικα στην Τουμπα να δεις ωραιες τιμες κ ωραια κεφαλακια...
επισης τωρα που το σκεφτομαι εχω πολυ καιρο να ανεβω κ μου εχουν λειψει ολα αυτα τα καλα...
Αλήθεια υπάρχουν κιάλλοι που είναι κλεισμένοι σπίτι τους και κλαίνε την μοίρα τους? :ddrowsy:
distyxws...('h eftyxws)..... nai
Χεχ.Ήλπιζα να είμαι ο μόνος.Πραγματικά είναι απαίσιο. :(
Kala mhn frikareis toso. Arazeis spiti, kaneis kamia doulitsa, leiwneis merika Orks katw apo to Imperial Boot sou sto Dark Crusade, kai meta pas gia nani. Dhladh, oloi autoi pou einai eksw kai pinoun akougontas mousikh, gia na gurisoun stis 5 kai 6 to prwi gia na tous piasei h troxaia sto alkotest, kerdizoun kati? Isa isa, apo thn metakomish to mesimeri, mexri twra, niw8w arketa kala kai anazwogonhmenos. Mia lush pou exw brei, einai na mazeueis kosmo spiti sou, na arazete, na lete malakies, na trwte kai kana pizzoni sto telos. Etsi gia to rawk.
nai einai apaisio na thes na pas gia mia gamhmenh mpyra.. opoudipote gmt.. k na mh mporei kaneis... KANEIS GAMW TO FELEKI :evil:
Mπα έχει περάσει ο καιρός που φρίκαρα..Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Θενξ ενηουέη! :touched:
Τώρα ξέρουμε που μένεις.Quote:
Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα διαβάσω
Το κρου του ντενίζ είναι σε επιφυλακή.
Επίσης τα Αθηναϊκά κλαμπς τομπαίρνουν.
να μην πιείτε ποτέ αρκούδες.
Πόλεμος κι αλητείες.
Ωραία ήτανε.
:dfinger:
όσοι Θεσσαλονικείς να πάτε να την δείτε, ΔΩΡΕΑΝ και μέχρι τις 10 το βράδυ είναι ανοιχτά.Quote:
Εγκαίνια της έκθεσης «Το μάτι της φαντασίας, το χέρι της φαντασίας»
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ το βράδυ του Σαββάτου, 18 Νοεμβρίου, στο Γενί Τζαμί (πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο) η έκθεση «Το μάτι της φαντασίας, το χέρι της φαντασίας» (Ζωγραφική, αντικείμενα και σκηνές από ταινίες) της Εύα Σβανκμαγιέροβα και του Γιαν Σβανκμάγιερ.
Η έκθεση που παρουσιάζει το εικαστικό έργο του μεγάλου κινηματογραφιστή και της πρόσφατα χαμένης συντρόφου του (ποιήτριας, εικαστικού και καλλιτεχνικής διευθύντριας των ταινιών του), παρουσιάζεται στο κοινό της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
«Είναι η πρώτη μας κοινή έκθεση, στην οποία η γυναίκα μου Εύα λείπει...», δήλωσε στα εγκαίνια της έκθεσης για το εικαστικό έργο του ζεύγους Σβανκμάγιερ ο Τσέχος σκηνοθέτης.
Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα, γλυπτά, μαριονέτες και «απτική τέχνη» (tactile art) από τις ταινίες του Γιαν Σβανκμάγιερ.
pw exw klasei kai exw allous treis kalsemnous spiti ektonopoion o enas xernaei sto banio kai sta dika ss :D egina eikosi :D na ta ekatostosiw gamw to kerato mou.....................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gerasa re gamwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
i love youy allllll zalizomai bouxaxaxxaxaaxaxaxaaxaaaxaxaxaxa
Αυτά ειναι.Χρονια καλά φίλος.Quote:
Originally Posted by Cadaveric_Incubator
Αχαχαχ.Και η αυτοκαταστροφή συνεχίζεται.Τι όμορφα που είναι όλα.Καληνύχτα συνάδελφοι.
http://www.danasoft.com/sig/tinpatises.jpg
κάντε συνέχεια ρεφρές, μόνο που δεν ξέρω πώς να το προσαρμόσω στο ER
ikonoklast δες τα pm σου φιλαράκι.. :dwink:
asxeto re paides alla mpas k kserei kamneis apo pou einai i ataka : "it's a coobook... A COOKBOOK!"
e?
edit: afiste to, to vrika http://en.wikipedia.org/wiki/To_Serve_M ... light_Zone)
Είσαι τσίφτης. :]]]]Quote:
Γαμώ το ξεστάβρι μου, από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα με 38 πυρετό και τις μύξες μου να τρέχουν διαρκώς και σκατά, έχω πλακωθεί στα depon και στις μαλακίες και τώρα που κάθομαι σπίτι, ούτε ένα βιβλίο δεν μπορώ να διαβάσω...
ΥΓ: αύριο είναι και η γιορτή μου, έτσι για να γίνει χειρότερο το πράγμα.
57 κιλά λέει η ζυγαριά :?
fou re!
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
ti 57 kila???
8a 8eles.
Στο πάτωμα κλπ
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... 097#617141
για τις μέρες πούρχονται
:rofl: :rofl: :rofl:
το άβαταρ του γκούτσαν είναι το μεγαλειωδέστερο απο απαρχής ερ.
να μα το 8εό.