:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:Quote:
Originally Posted by H.
Printable View
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:Quote:
Originally Posted by H.
γιατί δοκιμασμένα ανέκδοτα με νόημα και βάθος που σκάσαν στα γέλια όσοι τα άκουσαν εδώ προκαλούν εξέγερση; :roll:
e re kadirou afou einai paradosi na sti leneQuote:
Originally Posted by Candiru
an to egrafa ego tha poronontousan
vevaia egokapou tha sfinona ekei mesa kai ti lexi xesimo...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
μάλλον έχει ξαναμπεί, αλλά τα σπάειQuote:
Η προσευχή του καφέ
Πιστεύω εις έναν φραπέ,
αφρώδη, παγοκράτορα,
ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,
εις στομάχους πάντων ερριμένον.
Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,
του καφέ συνοδό, και λιπογενές
το δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.
Milk εκ βοδώς,
αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού
χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,
ομοχρήσιμου του φραπέ
δι ου το μάτι ορθάνοιξε.
Τον δι' ημάς τους ανθρώπους
και δια την ημετέραν εργασίαν
φυτροθέντα εν καφεοδένδρων
και μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτου
και αγοράσθη εξ εταιρείας
και εσυσκευάσθηκε.
Αγορασθέντα τε υπό ημών
εντός μικρής σακουλίτσας
ή κουτιού ή βαζακίου
Και ετοιμάσθη τας πρώτας ώρας
κατά τας πρωινάς.
Και εισέπεσε εντός ποτηριού
και ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού.
Και πάλιν άφρισε μετά δόξης
τσίτα κάνων κοιμητούς
ώστε χουζουρίου έλθη το τέλος.
Και εις το ρεύμα το πάγιον,
το χρήσιμον, το μιξεροκινόν,
το εκ της δεής επαραγόμενον
το συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο,
ωστε παρασκευαζώμενο,
παγακίων και υδάτων ψυχρών.
Εις μίαν, καφετερίαν, ομαδικήν και φιλικήν φραπεδοποσίαν.
Ομολογώ εν τσίμπημα εις μπισκότου εκ του μπολ.
Προσδοκώ τασάκι καθαρόν.
Και να είναι η ζάχαρη λιωμένη.
Αμήν.
ta spaei kiolas..
kantirou postare ena anekdoto kiets pou 8ewreis kryada plz.
αυτό ήταν καλόQuote:
ε ναι οταν "η προσευχη του καφε" τα σπαει, αυτο ειναι καλο.
πλιζ, κι από μένα.Quote:
Originally Posted by cancer
Εξαρτάται από την ηλικία των ακροατών. Διαφορετική αίσθηση του χιούμορ έχουν οι συνομήλικοι σου, διαφορετική τα περισσότερα μέλη του ER που είναι 10+ χρόνια νεότεροι.Quote:
Το χιούμορ γενικά βασίζεται σε δύο στοιχεία:
α) την σχέση με την καθημερινότητα και τις καθημερινές εμπειρίες, διαμορφωμένες κοινές αντιλήψεις, κλπ.
β) το αναπάντεχο (και κυρίως την παρουσίαση μίας συνηθισμένης κατάστασης σε ακραίες ή αναπάντεχες συνθήκες).
Λόγω του πρώτου, επειδή οι εμπειρίες και η καθημερινή ρουτίνα είναι διαφορετικές ανά ηλικία, είναι λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά.
Αυτά για έφηβους/ενήλικους. Για προεφηβικές ηλικίες, το χιούμορ βασίζεται κυρίως στο αναπάντεχο και την υπερβολή.
apla htan eugenikoi!
αφού το ζητάει ο λαός, εγώ δεν φέρω ουδεμία ευθύνη, προσέξτε ιδιαίτερα το μπολντ :P :Quote:
Originally Posted by fandango
Quote:
Πάει στον γιατρό ένας καλόγερος με έναν βάτραχο πάνω στο κεφάλι του.
- Τι πάθατε; λέει ο γιατρός.
- Αχ, λέει ο βάτραχος, ξύπνησα το πρωί και είχα έναν καλόγερο στον κώλο μου...
------------------------------------------
-Γιατί δεν γελάς; Δεν σου αρέσει το ανέκδοτο που διηγείται ο Πέτρος;
- Είναι υπέροχο, αλλά επειδή δεν τον χωνεύω, θα γελάσω σπίτι μου!
---------------------------------------
Ήταν μία μύγα, μετά ήρθε και άλλη μία και γίνανε δύο. Αργότερα ήρθε και άλλη μία και έγιναν τρεις. Μετά έφυγαν οι δύο και πάλι έμεινε μία.
- Και καλά, πού είναι η πλάκα;
- Κάτω από την Ακρόπολη!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------
Έπεφτε ένα αεροπλάνο και μέσα ήταν ένας Ιταλός, ένας Γάλλος, ένας παπάς και φυσικά ο πιλότος.
Είχαν μόνο δύο αλεξίπτωτα.
Αρπάζει το ένα αλεξίπτωτο ο πιλότος και πέφτει!
Αρπάζει το άλλο ο Ιταλός και πέφτει.
Τι να κάνουν ο παπάς και ο Γάλλος, ενώθηκαν, έγιναν παπα-γάλος και πέταξε!
OMG, my funny circuits have short-circuited :dscared:
auto me ta bolt pragmatika me ekane na xamogelaso!
gia ta alla ouden sxolio!
εγω δεν ειδα διαφορά με τα αλλα που βαζει παντως. κατευθειαν απ το ΑΛΜΑΝΑΚΟ.
Σακης, 12, Παγκρατι.
Ελενη, 11, Φρεαττυδα
Καντιρου, 40φευγα, Θες κι αλλο Νικη.
Εμένα αυτό με τρόμαξε λιγάκι πάντως.Quote:
Originally Posted by Deggial
Ναι αλλα αναλυσεις ντεγκιαλ ειχαμε 4 χρονια να προετοιμαστουμε ως οντα. Τωρα τις εχουμε συνηθισει.
Μιλωντας γενικα για χρηστη απ το φορουμ, οχι μαλακα, δε προκειται να σε συνηθισουν εσενα.
Στοπ δις μαντνες.Quote:
Originally Posted by fandango
On topic:
-Τι κοινό έχουν ένας παντρεμένος με έναν ανύπαντρο;
-Και οι δυο νομίζουν ότι ο άλλος πηδάει.
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Parasight
Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μαύρη χώρα, ζούσε ένας μαύρος άνθρωπος που είχε ένα μαύρο σπίτι, μια μαύρη κόρη και μια μάυρη γκουβερνάντα. Μια μαύρη μέρα η μαύρη νταντά είπε στο μαύρο άνθρωπο:
- Η μαύρη κόρη σου δεν θέλει να φάει. Τι θα κάνουμε;
Ο μαύρος άνθρωπος λοιπόν καβαλλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει τη μαύρη στράτα, διαβαίνει μαύρα βουνά, διασχίζει μαύρα ποτάμια, μαύρα δάση μέχρι που έφτασε σε ένα μαύρο ορφανοτροφείο. Κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του και ρωτάει τον μαύρο διευθυντή.
- Έχετε μαύρα παιδιά σεαυτό το μαύρο ορφανοτροφείο;
- Βεβαίως, κύριε.
- Θέλω ένα μαύρο κορίτσι. Το πιο μικρό που έχετε, πόσο ζυγίζει;
- 10 κιλά, κύριε.
- Πολλά είναι.
Χαιρετάει το μαύρο διευθυντή, καβαλλάει το μαύρο άλογό του, διασχίζει μαύρα
δάση, μαύρα ποτάμια, διαβαίνει μαύρα βουνα, παίρνει τη μαύρη στράτα φτάνει
στο μαύρο σπίτι του, κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του μπαίνει μέσα και
ρωτάει τη μαύρη γκουβερνάντα:
- Πώς είναι η μαύρη κόρη μου;
- Δεν τρώει τίποτα, ό,τι κι αν κάνω.
Ξανακαβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει τη μαύρη στράτα, διαβαίνει μαύρα βουνά, διασχίζει μαύρα ποτάμια, μαύρα δάση, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα φτάνει σε μια μαύρη στεριά και βρίσκει ένα άλλο μαύρο ορφανοτροφείο. Κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του και ρωτάει τον μαύρο διευθυντή.
- Έχετε μαύρα παιδιά σε αυτό το μαύρο ορφανοτροφείο;
- Βεβαίως, κύριε.
- Θέλω ένα μαύρο κορίτσι. Το πιο μικρό που έχετε πόσο ζυγίζει;
- 5 κιλά, κύριε.
- Πολλά είναι.
Χαιρετάει το μαύρο διευθυντή, καβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, διασχίζει μαύρα δάση, μαύρα ποτάμια, διαβαίνει μαύρα βουνά, παίρνει τη μαύρη στράτα φτάνει στο μαύρο σπίτι του, κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του, μπαίνει μέσα και ρωτάει τη μαύρη γκουβερνάντα:
- Πώς είναι η μαύρη κόρη μου;
- Τίποτα, μπουκιά δεν έχει βάλει στο στόμα της.
Ξανακαβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει τη μαύρη στράτα, διαβαίνει μαύρα βουνά, διασχίζει μαύρα ποτάμια, μαύρα δάση, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, φτάνει σε μια μαύρη στεριά, παίρνει ένα μαύρο πλοίο, διασχίζει έναν μαύρο ωκεανό μέχρι που έφτασε σε ένα άλλο μαύρο ορφανοτροφείο. Κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του και ρωτάει τον μαύρο διευθυντή.
- Έχετε μαύρα παιδιά σε αυτό το μαύρο ορφανοτροφείο.
- Βεβαίως, κύριε.
- 1 κιλό, κύριε.
- Πολύ είναι.
Χαιρετάει το μαύρο διευθυντή, καβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει το μαύρο πλοίο, αφήνει πίσω του τον μαύρο ωκεανό, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, διασχίζει μαύρα δάση, μαύρα ποτάμια, διαβαίνει μαύρα βουνά, παίρνει τη μαύρη στράτα φτάνει στο μαύρο σπίτι του, κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του μπαίνει μέσα και ρωτάει τη μαύρη γκουβερνάντα:
- Λοιπόν καμμιά εξέλιξη;
- Όχι τίποτα, δεν τρώει. Πρέπει να κάνετε κάτι.
Ξανακαβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει τη μαύρη στράτα, διαβαίνει μαύρα βουνά, διασχίζει μαύρα ποτάμια, μαύρα δάση, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, φτάνει σε μια μαύρη στεριά, παίρνει ένα μαύρο πλοίο, διασχίζει έναν μαύρο ωκεανό, φτάνει σε μια μαύρη ήπειρο μέχρι που έφτασε σε ένα άλλο μαύρο ορφανοτροφείο. Κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του και ρωτάει τον μαύρο διευθυντή.
- Βεβαίως, κύριε.
- Μισό κιλό, κύριε.
- Πολύ είναι.
Χαιρετάει το μαύρο διευθυντή, καβαλλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει το μαύρο πλοίο, αφήνει πίσω του τον μαύρο ωκεανό, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, διασχίζει μαύρα δάση, μαύρα ποτάμια, διαβαίνει μαύρα βουνά, παίρνει τη μαύρη στράτα φτάνει στο μαύρο σπίτι του, κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του μπαίνει μέσα και ρωτάει τη μαύρη γκουβερνάντα:
- Λοιπόν, τρώει;
- Όχι, τίποτα.
Ξανακαβαλάει το μαύρο άλογό του, παίρνει τη μαύρη στράτα, διαβαίνει μαύρα βουνά, διασχίζει μαύρα ποτάμια, μαύρα δάση, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, φτάνει σε μια μαύρη στεριά,
παίρνει ένα μαύρο πλοίο, διασχίζει έναν μαύρο ωκεανό, φτάνει σε μια μαύρη ήπειρο, διασχίζει μια μαύρη έρημο μέχρι που έφτασε σε ένα άλλο μαύρο ορφανοτροφείο. Κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του και ρωτάει τον μαύρο διευθυντή.
- Βεβαίως, κύριε.
- 100 γραμμάρια κύριε.
- Θα το πάρω.
Χαιρετάει το μαύρο διευθυντή, καβαλάει το μαύρο άλογό του, διασχίζει τη μαύρη έρημο παίρνει το μαύρο πλοίο, αφήνει πίσω του τον μαύρο ωκεανό, παίρνει μια μαύρη βάρκα, διασχίζει μια μαύρη θάλασσα, διασχίζει μαύρα δάση, μαύρα ποτάμια, διαβαίνει μαύρα βουνά, παίρνει τη μαύρη στράτα φτάνει στο μαύρο σπίτι του, κατεβαίνει από το μαύρο άλογό του μπαίνει μέσα και ρωτάει τη μαύρη γκουβερνάντα:
- Λοιπόν, τρώει;
- Όχι, τίποτα,
Πάει στο δωμάτιο της κόρης του, της δείχνει το μαύρο κορίτσι και της λέει:
-Να! Έτσι θα γίνεις κι εσύ άμα δεν τρως.
Το τραγικότερο καμακι όλων των εποχών:
Εισαι σε ενα μπαράκι με ήσυχη χαλαρωτική μουσική και έχεις σταμπάρει στο απέναντι τραπεζάκι μια θεά η οποία σου ρίχνει καρφωτές ματιές και σου δείχνει σημάδια οτι σε θέλει πολύ...
Ετσι λοιπόν κάποια στιγμή σου κλείνει το μάτι, σηκώνεται και πάει προς την τουαλέτα!!! Εσυ αφού περάσουν 2 λεπτά (μην σε περάσουν και για λιγούρη) σηκώνεσαι και πας προς τα εκεί.
Οπως στέκεσαι εξω απο την τουαλέτα την περιμένεις να βγει. Μόλις βγει παίρνεις το βλέμμα της σιγουριάς και την ρωτάς με αισθησιακή φωνή :
ΧΕΣΑΜΕ; ΧΕΣΑΜΕ;
Quote:
Δεν ειναι καθόλου τραγικό. Αν έχει humor η γκόμενα θα το πιάσει και θα βγεις και κερδισμένος....
Είναι δύο κομπιουτεράδες και ο ένας πουλάει έναν σκληρό δίσκο.
-Λοιπόν, με 150 ευρώ είναι δικός σου.
-Έχω μόνο 100.
-Άντε καλά, να το στρογγυλέψουμε στα 128.
Ήταν δύο τυπάκια ένα Σάββατο βράδυ του 4001 και δεν ξέρανε που να πάνε για ποτό. Λέει ο ένας:
- Βαριέμαι να πάμε στα γνωστά, δεν πάμε στον Αρη; Έχω καιρό να πάω σε αυτόν τον πλανήτη.
Ανεβαίνουν στα διαστημόπλοιά τους, πάνε στον Αρη, πάνε στα μπαρ και παραγγέλνουν δύο Dewars. Τα πίνουν, χαζεύουν τον κόσμο γύρω, και λέει ο ένας:
- Τελικά δεν μου αρέσει ο κόσμος εδώ. Πάμε στον Πλούτωνα;
- Ε, και δεν πάμε.
Φτάνουν στον Πλούτωνα, μπαίνουν στο μπαρ και ζητάν δύο βότκες.
Τις πίνουν, την πέφτουν σε καμιά γκόμενα και μετά πετάνε την ιδέα να πάνε και στον Ήλιο.
Πάνε στον Ήλιο και λένε στον μπάρμαν:
- Πιάσε δύο μπύρες!
Και απαντά ο μπάρμαν:
- Δεν έχουμε μπύρες!
Ηθικό δίδαγμα:
"Δεν έχει στον Ήλιο... μπύρα!"
...
- Να σας πω ένα ανέκδοτο ανάποδα;
- Γελάστε πρώτα!!!
---------------------------------------------------
-Ήταν ένας σκύλος με 3 πόδια και πήγε να κατουρήσει κι έπεσε.
--------------------------------------
- Τι κοινό έχει ο Πάπας και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο;
- Έχουν τα μπαλάκια για διακόσμηση.
--------------------------------------
- Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο;
- Ένας μουγκός να πει σε ένα κουφό ότι ένας τυφλός τον παρακολουθεί.
------------------------------------------------
- Τι κάνουν δυο άλογα;
- Διάλογο.
----------------------------------------------
-Πάει ένας τύπος σε μία καφετέρια και λέει:
- Χαίρετε! Θα ήθελα έναν καφέ που από την μέση και κάτω να είναι μέτριος, και από την μέση και πάνω να είναι γλυκός!
- Ώπα ρε φίλε, του κάνει ο μπάρμαν. Για κάτσε... Μήπως είσαι πυροσβέστης;
- Ναι! Που το κατάλαβες;
- Από την στολή που φοράς!
όταν είχα ακούσει το τελευταίο κόντεψα να βάλω κοίλη :rofl:
re mlk kantirou de mas les pou douleueis na r8oume ki emeis na vgaloume kana fragko?
episis pote 8a mas apokalipseis tis skoteines kai arrwstes pro8eseis pou krivontai pisw apto postarisma twn stigmiaias empneusis anekdotwn sou?
pws legonte 2 kokoi fakis pou akuban o enas ston allo??
-faki epafis
a re candire m dineis ebneusi
πωπω εμπνευστικα κ εγω!!
-πως λεγεται το αλογο που εχει αμφιβολιες?
-μιππος
-πως λεγεται το αλογο που εχει λουλουδια στη πλατη του?
-κιππος
και ένα διδακτικό επ' ευκαιρία της επερχόμενης εθνικής γιορτής:
Quote:
Βρισκόμαστε στον πόλεμο του 40.
Ένας τύπος πολεμάει στο μέτωπο και έχει καιρό να στείλει γράμμα στην γυναίκα του την Λένα.
Μια μέρα η Λένα δεν αντέχει στην αγωνία και αποφασίζει να πάει να τον βρει στα χαρακώματα.
Μετά από πολλές δυσκολίες τον βρίσκει και του λέει:
- Γιώργο μου, σας έφερα γλυκά και μεζεδάκια.
Τρελαίνεται αυτός:
- Ρε συ Λένα, γλυκά και μεζεδάκια μας έφερες; Δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ δεν έχουμε τα βασικά, κάλτσες και ζεστά ρούχα;
Στεναχωρημένη η Λένα βρίσκει βελόνα και κλωστή και αρχίζει να μαντάρει τις κάλτσες των στρατιωτών εκεί, μέσα στα χαρακώματα.
Τότε όμως πέφτει μια βόμβα, ακούγεται ένα μπαμ και σκοτώνονται όλοι μαζί κι η Λένα...
Ποιό το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;;;
"Η Λένα προ του τέλους μαντάριζε."
:cold:
Ban και σβήστε τη σελίδα
Ένας δραπέτης, καταδικασμένος σε ισόβια για φόνο, έχει εκτίσει 25
χρόνια.
Ενώ προσπαθεί να κρυφτεί, μπαίνει σε ένα σπίτι νεόνυμφων, δένει τον άντρα σε μια καρέκλα στη μια άκρη του δωματίου και δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι.
Ανεβαίνει στο κρεβάτι, πάνω από τη γυναίκα, και φαίνεται να της φιλάει το λαιμό. Μετά σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο.
Αμέσως ο σύζυγος σέρνεται με την καρέκλα του μέχρι το κρεβάτι και ψιθυρίζει στη γυναίκα του:
- Αγάπη μου, αυτός ο τύπος δεν έχει δει γυναίκα για πολλά χρόνια. Τον είδα που σου φίλησε το λαιμό και μετά έφυγε βιαστικά. Απλά συνεργάσου και κάνε ό,τι σου ζητήσει. Αν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου απλά συμφώνησε και προσποιήσου ότι σου αρέσει. Ό,τι κι αν κάνεις, μην του πας κόντρα και μην τον εκνευρίσεις. Πάνω σου κρέμονται οι ζωές και των δυο μας. Δείξε δύναμη και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ.
Μόλις η ημίγυμνη γυναίκα ξεπερνά το σοκ από αυτά που ακούει, λέει:
- Γλυκέ μου, αισθάνομαι πολύ ανακουφισμένη που το βλέπεις έτσι.
Έχεις δίκιο, αυτός ο τύπος δεν έχει δει γυναίκα για χρόνια αλλά δεν μου φιλούσε το λαιμό.
Μου ψιθύριζε στο αυτί. Είπε ότι σε βρίσκει πολύ γλυκούλη και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο.
Δείξε δύναμη και να θυμάσαι ότι κι εγώ σε αγαπώ...
προσοχή στο γορίλλα, που λέει και το τραγούδι :rofl:Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
- Πώς περνάει η ώρα στο Ιράκ;
- Μπαμ μπαμ!
ban ban