Μην σφίγγεσαι κουρδιστό κυδώνι γιατί θα έχουμε άλλα.Πλεή οφφ δεν βγαίνεις.
http://www.skoulikia.gr/
που είναι ο λαός τους μεγάλου ψωλέοντα να καταστρέψει το θέατρο που κάνει υπέρμετρη προπαγάνδα ύπερ της ομάδας της όδου Παπαναστασίου??
Printable View
Μην σφίγγεσαι κουρδιστό κυδώνι γιατί θα έχουμε άλλα.Πλεή οφφ δεν βγαίνεις.
http://www.skoulikia.gr/
που είναι ο λαός τους μεγάλου ψωλέοντα να καταστρέψει το θέατρο που κάνει υπέρμετρη προπαγάνδα ύπερ της ομάδας της όδου Παπαναστασίου??
jnb,βαζουμε ενα στοιχηματακι?ετσι,για το αλογομουρικο της υποθεσης.
Στοιχηματάκι δε βάζω γιατί οι πιθανότητες είναι εναντίον μου, απλά λέω να μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί υπάρχουν.
Στο λέω γιατί το τελευταίο με το μπάγιεβιτς το είχες χάσει ;)
ε ρε τι θυμηθηκες.
λοιπον,ωραια,παιρνω εγω ΠΑΟΚ για πλεη οφφ 1.30
και σου δινω για Αρη στα πλευ οφφ 2.5.
εισαι μεσα??
καμμενοςαποΓουλβς-4-
Έστω.
Στο και οι δύο είμαστε Χ?
μεσα εισαι.
http://www.sport24.gr/football/omade...S/w620/erw.jpg
pou ton vrikame afton ton terma vlaka?
Η ΑΕΚ περνάει την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της.
Τολμώ να την συγκρίνω με εποχές Ψωμιάδη και ακόμα πιο παλιά Ζαφειρόπουλου.
Σήμερα έδιωξαν έναν από τα πιο σημαντικά κομμάτια του προπονητικού team, και λέω για τον Σλόμπο Σούιτσα , τον προπονητή των τερματοφυλάκων.
Μια απόλυση μια μέρα μετά την απουσία σύσσωμης της διοίκησης (και οι 2 οι αδερφές ) από ρεζιλίκια με τα Ταξί.
Πραγματικά πλέον πιστεύω ότι μόνο ξύλο σώζει την παρτίδα.
Σαμπρέλα (ή όποιος κουτσομπόλαρχος αεκτσής)
ο Αδαμίδης σμπρώχνει Μαρία Μπακοδήμου;
ρισπέκτ άμα ισχύει
ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ
πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να φέρεις τον Κούπερ στον Ολυμπιακό;
να φυγει ο βαλβερδας και ας ερθει και ο μπαμπης τεννες
χολέρα έχει ο βαλβέρδας;
και τελευταία αγωνιστική 2 ματσάκια με ενδιαφέρον
Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός
Ξάνθη - Άρης
ο Βόλος θέλει οπωσδήποτε νίκη για τα play offs , διότι κερδίζοντας ο Άρης είτε περνάει από πάνω , είτε ισοβαθμία (πρώτο παιχνίδι 1-1)
Αν χάσει ο Παναθηναϊκός τότε η διαφορά του από τον 5ο πάει στους 13 βαθμούς, και άρα +2 στην επί μέρους βαθμολογία ... σαν να λέμε τσι πουτάνας :)
Η ΑΕΚ με νίκη θα έχει έτσι και αλλιώς +1 ενώ ΠΑΟΚ και (Βόλος ή Αρης) με 0
Σε άλλα πρώτη εμφάνιση Ντρπιτς :touched:
Και φυσικά όταν βάλει γκολ ο Μπάχα θα ανοίξουμε σαμπάνιες.
Πέρα από Τσιρίλο και Χαλκιά σήμερα πραγματικά δεν είδα άλλον παίκτη στο γήπεδο με ασπρόμαυρα. Όσο πάει ορισμένοι πέφτουν κιάλλο στα μάτια μας. Όλοι τους είναι σε μια λογική "άντε να τελειώνει η χρονιά"...ας κάνουν καμιά μαλακία και δεν μπουν στα play off να μην ξέρουν που να κρυφτούν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για κακή πορεία στα play off. Μόνοι τους τα κατάφεραν :moutza:
Άμα χάσουν και κερδίσουμε εμείς και ο μπέος.
εχω την εντυπωση πως αν Αρης και Ολυμπιακός Βόλου κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ καταφέρει να χασει (από Κέρκυρα με το ποντικονησι...) μένει εκτός πλέι οφ σε ισοβαθμία με τα σκουλίκια
το σενάριο είναι πολύ τραβηγμένο (μάλλον αδύνατο) αλλά και μόνο το οτι υπάρχει η θεωρητική πιθανότητα δείχνει το χάλι που βρίσκεται τώρα η ομάδα...
auto pou leei parapano o JnB...
Τρομερός ο μπεος έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία. Κάθε φορά νέος πάτος.
Μάκος:Να δώσουμε χαρά στον κόσμο....
Spoiler
http://www.soccerplus.gr/article/bit...roiontos-mpeos
Μάλιστα. Έτσι, αποθέωση του (αμερικανικής προέλευσης) αξιώματος περί "αθώου μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Όλα τα παραρτήματα στη σειρά, μαζί με τις ομάδες που ζορίζονται να βγάλουν άδεια (μπας και πέσει κανένα ξεροκόμματο) και αν ο μπεος καταδικαστεί, "ε πού να τα ξέρουμε εμείς αυτά, από τα σύννεφα πέφτουμε, ήταν το καλύτερο παιδί ο αχιλλεας στη γειτονιά, απαπα". Αν δεν καταδικαστεί βέβαια, είναι καθαρότερος του χιονιού, αυτό είναι αυταπόδεικτο και ντροπή σε όποιον πει το αντίθετο.Quote:
Την ημέρα που ο εισαγγελέας έστειλε σε δίκη τον Μπέο για απόπειρα εκβίασης διαιτητή, η Λίγκα τον επιβράβευσε βάζοντάς τον στην βιτρίνα του ποδοσφαιρικού της προϊόντος και στέλνοντάς τον στην ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα εξής: "Κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την εκλογή εκπροσώπου της Super league στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αθ. Κανελλόπουλου, εξελέγη ο κ. Αχ. Μπέος".
Από τη ΓΣ απουσίασαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λάρισα, Άρης, Καβάλα.
Υπέρ Μπέου ψήφισαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Β., Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρ., Ξάνθη, Ηρακλής, Κέρκυρα, Εργοτέλης.
Κατά Μπέου ψήφισαν οι Ατρόμητος και Ξάνθη.
Ο ΠΑΟΚ δεν εκπροσωπήθηκε, αλλά έστειλε επιστολή υπέρ της υποψηφιότητας Μπέου.
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γ, Βεντούρης, που χθες έβαλε έγγραφως υποψηφιότητα, σήμερα δεν εμφανίστηκε στα γραφεία και ο δρόμος άνοιξε για τον Μπέο...
Υπόνομος.
την ξάνθη την έβαλαν και στα υπέρ επειδή δε γίνεται να μην είναι με τα άλλα παραρτήματα;
H ξανθουλα ψήφισε κατά. Ζηλεύει μάλλον που ο νέος πρόεδρος προτιμάει άλλα γκομενάκια.
ειστε οι αγαπημενες μας γκομενες, τι να κανουμε
ξανθουλα συγνωμη
Εγώ ξέρεις ότι σε αγαπάω.
Με τα "εμπάργκα", τα "ψευτοεμπάργκα" και τους γενικότερους κοτισμούς, δεν έχουμε έναν εκπρόσωπο της διοίκησης του γαυρου εδώ να μας εξηγήσει γιατί στηρίζεται ο μπεος.
Ο τζιτζι είναι στην αντιπολίτευση.
Ψευτο-εμπάργκο σταντμπάι:
Κοτισμοί για σένα που είσαι μέσα στα σκατά (συγγνώμη, μέσα στον ζόφο) και ψάχνεις κάποιον να βρίσεις να νιώσεις καλύτερα.
Για μένα πλήρης αδιαφορία. Έχει λήξει το πρωτάθλημα προ πολλού, καλά πλεϊόφς, καλή έξοδο από το ζοφερό σας μέλλον, το τι κάνει ο Μπέος είναι το τελευταίο σας πρόβλημα. Για την ώρα εγώ βλέπω ότι του χρόνου παίζει να κατεβαίνετε με σημαίες τον Μαρία, τον Ιωαννίδη, τον Μαρίνο και τον Πετρόπουλο και εσύ λες κότες τους γαύρους που δεν σχολιάζουν την σούπερ λίγκα που η ομαδάρα σου δεν έκανε τον κόπο καν να πάει (πού λεφτά για βενζίνες). Εκπρόσωποι της διοίκησης και παπάρια μάντολες. Θα αλλάξουμε ομάδα τώρα για να μας εκτιμάει ο Οντόνιαν. Τον Βαγγέλα τον έχω βρίσει και εδώ και αλλού, εσύ απαιτείς να βρίζω πρώτα καλά-καλά, να μην μιλάω για μπάλα γιατί ο κόσμος καίγεται και άρα απαγορεύεται, είναι αναισθησία. Και εγώ σου απαντάω χέστηκα.
Για να σου απαντήσω πάντως μιας και ήρθα: Δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει. Είμαι λεύτερος.
Και του χρόνου.
Εκ του ασφαλούς βρίσιμο. Το ποδόσφαιρο έχει πεθάνει για τα καλά, η σούπερ λιγκ έστειλε τη μηνυματάρα της και οι γαύροι λένε καλά πλέι οφφς. Να το χαίρεστε.
ford, mhn asxolisai re. Apla de mporoun na to xwnepsun oti ka8e xrono to pairneis me thn axia sou.
As tous autous na lene gia diaithsies, istories, laous, proedrous, mpeous, marinakides, swkrathdes, aigaliaw, triantafullopoulous, kalopoulous, mhtropoulous, gkagkatsides, vagner, osfp b(olou), akurw8en goal offside pou kaluptoun 5, to pws xtistike to karaiskakh kai PAPARIA MENTOLES.
χειμαρος ο θυμιος 13
στην αννουλα την βισση πηγες θυμιο μου ή ειχες εξαντληθει απο τη φιεστα για τη κουπα στο γυναικειο βολευ?
Θύμιε ποιος σου είπε αλήθεια ότι είσαι εσύ καλύτερος από τον γαύρο σε ΟΛΟΥΣ τους παράγοντες που ανέφερες?