Ρε Φίξξξερ σοβαρά, ώρες ώρες νομίζω πως δεν ξέρεις ανάγνωση.
Printable View
Ρε Φίξξξερ σοβαρά, ώρες ώρες νομίζω πως δεν ξέρεις ανάγνωση.
Κανε μου τη χαρη Καρχαρτ
Tin postaro giati tetoies prosfores prepei na meinoun klironomia gia olous tous filathlous.xaxaxaxa
http://62.1.2.102/newspapers/2009/6/30/DERBY_b.jpg
κωστάκη περαστικά
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων γύρω από το θέμα της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με αθλητικές εφημερίδες για την εκ μέρους τους διάθεση καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009-10, θεωρούμε σκόπιμο να γίνουν κάποιες διευκρινίσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Πριν την επανέκδοσή της, η εφημερίδα «Derbynews» αιτήθηκε από την ΠΑΕ αφενός να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα καταχωρήσεων της διαφημιστικής καμπάνιας για τις κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού και αφετέρου να της διατεθούν 200 κάρτες διαρκείας, οι οποίες εν συνεχεία θα προσφέρονταν σε αναγνώστες της εφημερίδας μέσω κλήρωσης.
Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα της εφημερίδας. Σε ό,τι αφορά τις κάρτες διαρκείας, ο τρόπος διάθεσης θα γινόταν σύμφωνα με την πολιτική της ΠΑΕ και ακριβώς με τους ίδιους όρους, οι οποίοι τέθηκαν και στην εφημερίδα «η Πράσινη» η οποία υπέβαλλε σχετικό αίτημα και επίσης απευθύνεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, το 75% του αντίτιμου των διαρκείας θα καταβαλλόταν μετρητοίς και το υπόλοιπο 25% θα διακανονιζόταν μέσω ανταποδοτικής εμπορικής συμφωνίας.
Στη συνέχεια η εφημερίδα «Derbynews» επανήλθε με αντιπρόταση σύμφωνα με την οποία ζητούσε τώρα 600 κάρτες διαρκείας με τον εξής διακανονισμό: 200 δωρεάν, 200 μέσω ανταποδοτικής εμπορικής συμφωνίας και 200 οι οποίες θα πληρώνονταν εντός «εύλογου» χρονικού διαστήματος, χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό ή δέσμευση.
Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε με δεδομένη την πολιτική της ΠΑΕ, όπως αυτή αναλύθηκε παραπάνω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μένει σταθερή στην πάγια θέση της για ισότιμη αντιμετώπιση των εντύπων που απευθύνονται στον κόσμο του Παναθηναϊκού, και δεν επιθυμεί να προβαίνει σε χαριστικές πράξεις που, ηθικά έστω, δημιουργούν αναστολές στην αντικειμενική λειτουργία των εφημερίδων.
Αμνίζιακ, ποια είναι η γνώμη σου; Οι εφημερίδες του Παναθηναικού είναι πιο πιθανές να κάνουν κριτική στην ομάδα μετά από μια μαλακία, ή ο πρωταθλητης; :razz:
Τι σχέση έχει αυτό όμως;
Οι οπαδικές εφημερίδες είτε θα αποθεώνουν παραπάνω απόσο πρέπει (το σύνηθες) είτε θα κράζουν παραπάνω απόσο πρέπει (π.χ. μετά από καμιά ΠΟΥΤΣΑ από τον αιώνιο, βλ. 4-0 κτλ).
Αντικειμενικές μόνο όταν γράφουν τις συνθέσεις των ομάδων μπορεί να είναι ή από σύμπτωση.
Το ότι οι οπαδικές είναι σκατά το έχουμε λύσει ήδη.
Το θέμα είναι αν οι ομάδες ταίζουν αυτή την κατάσταση και γνωρίζεις ότι ο ΠΑΟ προσπαθεί λίγο περισσότερο να κρατάει ίσες αποστάσεις. Είχαμε έναν Βγενόπουλο να χώνει σε όλες τις οπαδικές, με πρώτες τις δικές μας, έναν Τεν Κάτε να χώνει για τις διαρροές στον τύπο (που πρώτα βγαίνουν στους "δικούς μας") κλπ.
Το λέω γιατί σχολιάζεις ανακοίνωση του επίσημου Παναθηναικού, που όπως και να το κάνουμε, δεν παίρνει πίπες στον οπαδικό τύπο.
Ε σχολίασα μια πρόταση που είναι αναμφίβολα γελοία από όποιον και να γραφόταν, ούτε για ολόκληρη την ανακοίνωση είπα τίποτα ούτε για την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Ίσα ίσα που αν ισχύουν αυτά που λέει μπράβο του που τους έκανε και ρόμπα.
ο Πρωταθλητης κανει μια χαρα κριτικη στην ομαδα, ενισταμαι κυριε προεδρε!
στον Κοκκαλη χωλαινει λιγο!
http://62.1.2.102/newspapers/2009/7/3/DERBY_b.jpg
η έμπνευση με τους φίλαθλους στα γυαλιά το βάζει κατευθείαν στο χολοφέιμ
έτσι σας θέλω. αυτά είναι πρωτοσέλιδα και αυτές είναι δηλώσεις.
τρόμος, φόβος, κατεδαφίσεις κ.λ.π. κ.λ.π.
και στα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ που θα'ρθουν πάλι μαύρα πρωτοσέλιδα.
Ε λέγε λέγε, κάποια φορά δε θα έρθουν τα χαστούκια και
:maikl:
και 'γω εκεί ελπίζω στα μπάσκετς
Κόψε βλέμμα, το "θηρίο" ...
http://62.1.2.102/newspapers/2009/7/8/THEMATCH_b.jpg
Ο καραφλομοικανας.
sovarepsou
νομίζω έπιασε πάτο
:moutza:
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΙΔΓΙΑ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ :)
Και να βγει το ΠΑΣΟΚ πάντως στις επόμενες εκλογές, δεν βγαίνει ο Μάνος για να ξαναζήσει ο γαύρος εποχές 92.
πού είναι το αστείο?
νοβιτσκι λογικα...
γινονται γατα ή οντως εχει ειπωθει αυτο;
mhpws oti xalase tou mpiarsmir? giati kai egw autoi skeftomoun
gfiati re ton ntirk ton xalei? oxi twra alla l;igo na gerasei pou tha vrei kalutera re se eurwph?
Tο μαλλί του είναι όντως έτσι ή είναι απόπειρα φότοσοπ-τριφύλλι;
Έτσι, το χε κάνει για τους ολυμπιακούς αγώνες
http://62.1.2.102/newspapers/2009/7/...TA8LHTHS_b.jpg
Εναλλακτικός τίτλος: Πρόεδρε "Χ(ρ)ώστα" γιατί χανόμαστε
Ωστόσο το θεϊκό του εξωφύλλου βρίσκεται στο:
"ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ:
Η ειλικρινής στάση και θέση του "Π" ένωσε και συγκίνησε"
Bonus Track:
Spoiler
Αυτοί είναι - καλά τους λένε (και τους κάνουνε)
Makari na einai san ton persino "efialti" me tis tessarotriares :dfinger:
Ίδιο θρεντ, 2 σελίδες πριν, προτελευταίο ποστ.
ψάχνω πρωτοσέλιδο φιλάθλου (μάλλον) για καρντόσο που είχε σχόλιο "σκύλος αλλά ξέρει μπάλα"
φως ηταν