adeia htan kai paei... :|
Printable View
adeia htan kai paei... :|
πόσες έμειναν ρε φρικ?
mou leipei to paranesti
300 λελεμαο λαιμαι
174 κσ. :|Quote:
Originally Posted by fandango
"έλα ρε, για πότε πέρασε ο καιρός από τότε που μπήκες ούτε που το καταλάβαμε, άντε, 6 μηνάκια έμειναν ακόμα, κουράγιο, κολλέγιο είναι τώρα ο στρατός, αααααααααα, παλιά εμείς που κάναμε 28 μήνες κλπ κλπ"
μη βαράς, ξέρω, ψόφο σε όσους χρησιμοποιούν σοβαρά τις παραπάνω ατάκες.
κουράγιο ρε man :wink:
αυτο το "εμεις καναμε 20κατι μηνες, 48,5 μηνες, 56 χρονια, 4 ιουρασσικες περιοδους θητεια" αυτη τη στιγμη ειναι η νο1 φραση για την απαντηση "στον πεο μας".
Μπα, εγώ τους δίνω δίκιο.
ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!!!
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Σκαστε.
Λοιπον, τα λεμε σε κανα 16μερο.
...
Ουργκ.
Καλά να περάσεις!!! Σε αγαπάμε!!! Και να θυμάσαι, όταν θασαι μόνος και θα πονάς και θα ΚΟΒΕΣΑΙ, το μέταλ θα είναι εκεί για σένα και θα σου δίνει δύναμη!!!
η αληθεια ειναι οτι χαρη στην πολυτιμη προσφορα της ΡΟΜΒΟΣ Α.Ε. γεμιζω ΜΕΤΑΛ καυτο, παρθενο, ανιερο το mp3 player μου να με συντροφεψει.
σκατα.
μια φορα και εναν καιρο ηταν μια κλεψυδρα.
ειχε αμμο πανω και κατω
τωρα εχει μονο κατω.
χουχου!
τι σώμα είσαι;
εγώ είμαι μεγάλο πάντως.
Ναυτικο.
παω για διακοπες στον Πορο.
Μολις μπείς, η κλεψύδρα θα έχει πάνω άμμο, και θα έχει πάνω άμμο μόλις για 9 μήνες.
Και όταν θα τελειώσει η δική σου η δική μου θα είναι στη μέση!
Καλές διακοπούλες και τα λέμε σε 16 μέρες φίλος!
Kalh 8hteia osoi mpainete auriome8aurio (aeropordoi naytakia) reeeeeee.. :)
Πώπω ζημιά, φόρουμ χωρίς μήτσμανν. Κάποιος να κάνει μπαν τον καντίρου για 16 μέρες παρακαλώ.
...
" Παρακαλω σε καθησε να ξημερωσει καπως.
Χρωμα να βρω, το πρασινο και τιντες μυστικες.
Κι 'απε, το θρυλο να σου πω που μου 'πε μαυρος καπος
τη νυχτα που μας εγλειφε φωτια στο Μαρακες. "
...
Φωτιές ανάβουνε στην άμμο ιθαγενείς
κι αχός μας φτάνει καθώς παίζουν τα όργανά τους
της θάλασσας κατανικώντας τους θανάτους
στην ανεμόσκαλα σε θέλω να φανείς...
Φαντάσου όργανα.
χαχαχαχ!
εγω εβαλα και τ'αθλητικο μεσα!
9 μηνο στο ναυτικο , γαμω τις διακοπες :)
antio stavraete mou
na xeis ti psixi tou aristou fountoukidi,tin ipomoni tou giorgou toursounidi,ton tsampouka tou mixali leontiadi k tin psixraimia tou mlanten fortoula
me aek tha sikoso pano gia parti sou pousti :?
Mουναρες επεστρεφσα.
10 μερες διακοπες, (οσοι πιστοι, θα ελθετε να με κουβαλησετε τελειωμενο χωμα απ το Τζασμινι την τεταρτη) και μετα παω Διοικηση Κανονιοφορων, στη Σαλαμινα.
Ολα (μαλλον) ακκορντιν ιντο πλαν.
οταν ξεβαρεθω και ξεζαλιστω απ την κουραση (τα γραμματα χορευουν στην οθονη) θα κανω ενα ωραιο ποστ περι προπαιδευσης Ναυτικου.
.
:touched: :touched: :touched:
mou leipete mounakia.
paw Kw,feugw apo Lamia stis 26,cheers!
σε ποιο πας Κω;
άρχισε πάλι ο νάθιμας τις στρατιοκουβέντες. πφ.
στο ομορφότερο νησί πας :)
Οχι την καλύτερη εποχή όμως. ;)
Ως ΥΠ (αφού ήταν Λαμία) μάλλον πάει για 295, μες στην πόλη. Μια χαρά δηλαδή σε σχέση με το μαύρο 543 στο οποίο φιλοξενήθηκα εγώ για δυο μήνες.
κατά 90% είμαι εκεί! :pink:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
μηχανοκινητο ειναι το 295 ?(το 296 που ειμανε εγω ητανε)
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ μετα απο 5 μηνες στο χειροτερο ταγμα πεζικου στην Ελλαδα.. αμεταθετο Μυτιληνη λοχο στρατηγειου ... ζωαρα :)
146 κσ δεν περναει ο γαμω καιρος...
Πειτε μου ποσο γκαντεμ ειναι ο δικος μου που δεν προλαβε να τελειωσει και παει τωρα Καστορια?
Αι στα διαολα.
Καλα κουραγια οι υπολοιπες.
Τι να τελειώσει;
Eννοουσα την στρατιωτικη του θητεια. Δεν περασε καιρος που την τελειωσε.
δεν τον νοιαζει , αφου εχει μια πιστη πηνελοπη να τον περιμενει... , ας κανει και τα εκτος εδρας του :wink:
Καλα κοροιδευε εσυ. Την Καστορια περιμενε για να ξενογαμησει?
Η φρικαλεοτητα ειναι το οτι αφηνει τη δλειατ.
Κατι αντιστοιχο με το να αφηνεις τη ζωη σου για μαλακιες, με τη διαφορα οτι τωρα υποτιθεται εχει μπει σε καποια σειρα.
Τεσπα. Κλαιγομαι κι εγω η Πενελοπε.-αν και λιγο αστοχο ως παραλληρισμος, αυτη ειχε τα μνηστηρονια να καλοπερναει-
Σιγά ρε HAVOC. Και μένα ο κολλητός εδώ φεύγει αύριο για μετεκπαίδευση(και πάει πιο μακρυά από όσο είναι το Λάρισα-Καστοριά). Ε και;
Πάνε να κάνουν ζωάρα-διακοπές με τα πάντα πληρωμένα. Αν είχαν δουλειά, υποχρεώνετε ο εργοδότης να τους δώσει ειδική άδεια μετ' αποδοχών για όσο καιρό τον κρατά η μαμά πατρίδα. Συν όσα λεφτά παίρνεις από τον στρατό, που για τον φαντάρο είναι ψίχουλα, αλλά αν ήσουν λοχίας λυβίτης ή δόκιμος είναι καλά λεφτά για τις ήδη πληρωμένες διακοπές που πας να κάνεις. Και θα ζήσουν τον στρατό που κάθε φαντάρος ονειρευόταν στη θητεία του και δεν μπορούσε να ζήσει.
Δηλαδή εγώ είχα ψιλοξενερώσει που πήρα άσπρο χαρτί όταν απολύθηκα. Δηλαδή δεν θα μπορέσω να πω κανένα λοχαγό ναύαρχο πχ, δε θα μπορέσω να ρίχνω βολές με 1 μέτρο μαλλί και μούσια, δε θα μπορώ να τα γράφω όλα στα αρχίδια μου και να μην με πιάνει τίποτα, δε θα έχει τρελά ψησίματα σε μαγγάλια(σικ βορείου Ελλάδος), γενικά όλα αυτά τα καλά δε θα τα ζήσω. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όταν παίζουν τέτοια οι διοικητές την κοπανάνε και αφήνουν άλλους από κάτω να τραβήξουν τα πάνδεινα από όσους είναι εκεί για μετεκπαίδευση.
1. Eιναι Αθηνα-Καστορια.
2. Ειμαστε ελευθεροι επαγγελματιες μηχανικοι. Ποιος αφεντικος, και ποια αδεια μετ'αποδοχων?
Εν ολιγοις, ξεκινησα που ξεκινησα μονημ γιατι ειχε στρατο, και πανω που το βρηκαμε στην πορεια μαζι και βαλαμε σε σειρα τα γραφεια μας, τον πουλοβιτς γιατι τους καβλωσε και καλα για ασκηση. Τι μας νοιαζει εμας που εκει θα κωλοβαραει?
Πες και στους πελατες μας και στα εργοταξια για αδεια μετ'αποδοχων, μουχαχαχαχα. Τι ωραια που τα λες.
5 μέρες είναι; Μια βδομάδα; Παραπάνω δε θα είναι.
Ε αν μπορείς και συντηρείς γραφείο μηχανικού, δε νομίζω να πέφτεις και τόσο έξω οικονομικά αν το κλείσεις για μερικές μέρες. Πες πως αρρωσταίνεις βρε αδερφέ. :P
Επίσης σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω τι παίζει για τα οικονομικά ούτως ή άλλως, ψάχ'τε το σε στρατολογίες.